25 Haz 2020

LOVE BEAUTY AND PLANET ROSE&ALOE VERA DİŞ MACUNU YORUMLARI

Love Beauty and Planet markasının Muru Muru Butter& Rose Şampuan ve Saç Kremini kullanmış ve yorumlarımdan detaylıca bahsetmiştim.Geçtiğimiz haftalarda şampuanı kızım için yeniden alırken diş macununun da indirimde olduğunu gördüm.Gül kokulu diş macunu fikrinin cazibesine kapılarak denemek için satın aldım.
Love Beauty and Planet bence paketleme konusunda iyi iş çıkarmış.Sıradan paketlemeye sahip bir diş macunu olsa açıkçası bu kadar dikkatimi çekeceğini düşünmüyorum ama gül baskılı pembe ambalaj kesinlikle muhteşem!
Love Beauty and Planet Bulgar Gülü ve Aloe Vera Diş Macunu,Bulgar Gülü Yağı ve Aloe Vera içeren formülüyle dişleri ve diş etlerini sağlıklı tutma,beyazlık sağlama vaadiyle geliyor.
Şeffaf renkli diş macunu,vegan içeriğe sahip.Formülünde SLS bulunmadığından kullanım esnasında köpürmüyor.Yıllardır hep köpüren diş macunlarına alıştığımdan dişlerimi fırçalarken bu köpürmeme durumunu biraz yadırgıyorum.Sonra aklıma ünlü bir hekimin diş macunları hakkında söylemiş olduğu tatlandırılmış detarjan sözü geliyor ve varsın köpürmesin diyorum.
Love Beauty and Planet Bulgar Gülü ve Aloe Vera Diş Macunu
Kullanım sırasında mentol ve hafif gül kokusu hissettiğim diş macununun bırakmış olduğu ferahlık hissi ve temizlik etkisi beni memnun etti.Gün içinde çok fazla kahve tüketen biri olarak fırçalama sonrası dişlerimin kendi beyazlığına döndüğünü söyleyebilirim.
Kutu üzerinde %98 doğal içerik yazısını görüyorum.İçerik değerlendirme konusunda çok hassasiyetim ve ilgim olmasa da tamamen doğal içeriklerden oluşmadığının farkındayım.Bu konuda hassasiyeti olanlar için içerik listesini ekliyorum.

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Lauryl Glucoside, Xantham Gum, Aroma, Rosa Damascena flower oil, Bentonite, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Extract, Potassium Sorbate, Limonene.

Diş macunun ana etken maddesinin diğer pek çok diş macununda olduğu gibi Sodium Florür olduğunu bu sebeple özellikle çocukların kullanımı esnasında küçük bir miktar kullanıp yutulmamasına özen gösterilmesi uyarısını da eklemek isterim.

İndirimli olarak 23 lira civarına aldığım diş macununun ödediğim paraya değdiğini düşünüyorum.Bundan daha fazla bir ücret ödeyip alır mısın diye sorarsanız indirim beklemeyi tercih edeceğimi söyleyebilirim.
Çok hoş görünen ahşap diş fırçaları da bulunan markadan bundan sonra alacağım ürün pembe diş fırçası olacak.Kullandığımda onunla ilgili yorumlarımı da paylaşıyor olurum.

Merak edenler daha önce yazmış olduğum Şampuan ve Saç Kremi yazımı aşağıdaki linkten okuyabilirler.





5 yorum:

  1. ben de şu an bunu kullanıyorum doğal olması ve köpürmemesi iyi bana göre tadı da fena değil ama dişlerimi çok iyi temizlemiyor bence o nedenle büyük miktarda ürün kullanmak zorunda kalıyorum ki çok hoşuma gitmedi bu durum..

    YanıtlaSil
  2. Hiç denemedim bu markayı.. Eömeğine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Siyah olanını kullanıyorum başarılı buldum

    YanıtlaSil
  4. İlk kez gördüm bu diş macununu ,sadece ambalajı için bile alırım ben bunu:))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma