24 Haz 2020

DOĞAL İÇERİKLİ INCIA SIVI SABUN VE BULAŞIK SABUNU YORUMLARI

Incia Doğal Sıvı Sabunları bir süredir kullanıyorum.Geçtiğimiz hafta markanın bulaşık sabununu da deneme fırsatı bulunca doğal içerikli ürün arayışında olanlar için bu iki ürünle ilgili deneyimimi paylaşmak istedim.
Incia Doğal Sıvı Sabunlar farklı ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmişler.Ana etken maddeleri aynı olmak üzere,yoğun nem verme,arındırma gibi beklentilere göre eklenen birkaç aktif madde ile birbirinden farklılaşıyorlar.Örneğin yoğun nem ihtiyacı için içerikte -doymamış yağ asidi ve vitamiler açısından zengin olan- aspir yağı ve makademya yağı öne çıkarken,arındırma beklentisi daha yüksek olanlar için çay ağacı ve lavanta gibi içerikler eklenmiş.

Tercihini köpük sabundan yana kullananlar için Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun seçeneği de bulunuyor.Klasik sıvı sabunlara göre daha hızlı bitsede hafif yapılı köpük formülleri kullanmayı seven biri olarak bu ürüne göz atmakta fayda görüyorum.
Incia Doğal Sıvı Sabun Yorumları
Sıvı sabunlarla ilgili olarak markanın sitesinde bulabileceğiniz pek çok detaylı bilgi mevcut.Ben bu bilgileri siteden alıp buraya kopyalamak niyetinde değilim.Sadece genel birkaç bilgiye kendi yorumumu eklemek istiyorum.
.
INCIA Doğal Sıvı Sabunlar Super-Fat teknolojisi ile cildin yağ dengesini koruyarak cilt tabakasını koruyorlar. Bu özel teknoloji doğal gliserinin sabun içinde tutulup elleri aktif bir şekilde nemlendirip kurumasını engelliyor.Sabunların içinde zararlı kimyasallar bulunmuyor.Bunun yerine dezenfekte edici ve koruyucu yağlar bulunuyor.Aynı şekilde boya,köpürtücü madde ve parfüm içermiyorlar.Bana beyaz sabun ve arap sabununu hatırlatan temiz kokularını ise yapay koku vericiler yerine esansiyel yağlardan almışlar.
Incia Bulaşık Sabunu

Ben bu sıvı sabunların temizlik etkisinden,klasik olmayan hoş kokularından, sık sık yıkasamda ellerime zarar vermeyen formüllerinden memnun kaldım.
Bu sebeple Incia Sıvı Sabunlarla ilgili diğer detayları sitelerinden incelemenizi öneriyorum.Eminim ki ürünleri incelediğinizde en az bir tanesini denemek isteyeceksiniz.

INCIA BULAŞIK SABUNU

Açıkça itiraf etmem gerekirse çocuklarım belli bir yaşa gelene kadar doğal içerikli bulaşık sıvıları kullandım.Özellikle bebeklik dönemlerinde kullandıkları biberon,tabak gibi araç gereçleri doğal içerikli ürünlerle temizlemeye çalıştım.Zaman içinde bu alışkanlık bir şekilde kayboldu ve kendimi klasik bulaşık deterjanlarını kullanırken buldum.
Geçtiğimiz hafta Incia Bulaşık Sabunu tekrardan mutfağımdaki yerini aldı.Doğal içerikli bulaşık sabunu, içeriğinde yer alan karbonat ve sirke ile bulaşıkları temizlerken onu kullanan kişiye ve doğaya zarar vermiyor.
Tıpkı el sabunlarında olduğu gibi sentetik temizleyiciler,boyar maddeler içermeyen ürün doğal yağlar içerip kokusunu da esansiyel bitki özlerinden alıyor.
Eldivensiz rahatlıkla kullanılabilecek bu formülün temizlenen araç gereçler üzerinde kalıntı bırakmadığı da ayrıca belirtiliyor.


Bulaşık Sabunu ile ilgili dezavantaj olarak belirtebileceğim noktalara gelince birincisi alıştığımız kimyasal temizleyiciler kadar yoğun köpük elde edilmemesi.Bu durum çok yağlı bulaşıklarda bir miktar daha fazla ürün kullanımına ve sıcak su takviyesine ihtiyaç bırakıyor ama gönül rahatlığı ile kullanım için değer diye düşünüyorum.
İkicisi ise hem sıvı sabun hemde bulaşık sabunun elde kurulamaya kadar devam eden sabunumsu hissiyle ilk kullanımlarda farklı hissettirmesi oldu.
Bu durum benim için rahatsız edici olmasada hassasiyet gösterebilecekler için bu notu eklemek istedim .
Fiyat olarak cep yakmayan doğal içerikli Incia ürünleri yetkili eczanelerde ve incia.com adresinde satılıyor. 

Incia Doğal Sıvı Sabunlar, Doğal Bulaşık Sabunu Doğal Ev Temizliği kategorisindeki diğer ürünleri www.incia.com adresinden inceleyebilirsiniz.


2 yorum:

  1. evet doğal deterjanları ben de Arda küçükken kullanıyordum ama yağlı bir tencereyi asla temizlemiyor ve o kadar çok ürün harcıyordum ki sonunda biberon hariç bırakmıştım.. bunu bir deneyebilirim ama..

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim bir marka :) Hala denemedim bu kod süpermiş

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma