9 Mar 2016

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP DRAMA MASKARA DENEYİMİM

İki haftadır aralıksız kullandığım ve instagramda her paylaştığımda hakkında sorular aldığım Maybelline The Falsies Push-up Maskara son dönemin üzerinde en çok konuşulan ürünlerinden biri oldu.
Son derece başarılı bir ambalaj tasarımına sahip olan maskara ilk önce sanırım bu ambalajıyla dikkatleri çekti.Bende ambalajını çok beğendiğimi ve alıp almamak arasında kalmışken pek çok yorum okuduğumu söylemeliyim.
 Ne yazık ki kirpik ve kaş konusunda oldukça şanssızım.Kaşlarım kalıcı makyaj uygulatacak kadar zayıf kirpiklerimde bir o kadar ince ve güçsüz.Bu sebeple her maskarayla anlaşamıyorum.Çok sevdiklerim ise pek çok marka arasında bir elin parmaklarını geçmez.

Peki Maybelline Push-up nasıl bir maskara ve sendeki etkileri nasıl oldu derseniz;
 Plastik fırçalı maskaraları kirpikleri daha iyi kavradıkları ve dikenimsi yapıları sayesinde daha iyi ayırdıkları için daha çok seviyorum.Bu maskara da plastik bir fırçaya sahip ve kirpikleri güzelce kavrıyor.
Yapı olarak simsiyah ve ıslak bir yapısı var.Islak yapılı maskaralar kirpikleri bazen yapıştırabiliyor.Bu maskarada kirpikleri bir miktar yapıştırıyor ancak ben bunun daha çok fırçanın sık aralıklı olmayan yapısından kaynaklandığını düşünüyorum.
Uygulandığında kirpikler biraz ayrık gibi göstersede hiç uğraşmadan belirgin kirpikler elde edilebiliyor.Bu yönüyle günlük kullanım için gayet pratik buldum.
Erken saatlerde sürüp akşam eve geldiğimde görüntü olarak ilk sürdüğümden daha zayıf görünsede akmamış,bulaşmamış,göz altıma dökülmemiş buldum.
Temizliğine gelince sadece su ile temizlenebilen maskaralardan değil.Öncesinde mutlaka temizleyici ürün kullanmak gerekiyor.Bir misel su ya da göz makyajı temizleyicisi yardımıyla kolayca çıkıyor.

Sonuç olarak vaad ettiği gibi muhteşem kirpikler elde etmek tabi ki mümkün değil.Ancak kötü bir maskara olduğunu da düşünmüyorum.Benim görüşüm günlük kullanım için yeterli etkiyi verdiği yönünde.
Bazı kullanıcıların bahsettiği yapıştırma sorununu kendi kirpiklerinizde yaşayabileceğinizden endişeleniyorsanız almadan önce denemenizi öneririm.Ancak ben yukarıdaki görüntüyü kendi kirpiklerim için yeterli buldum.  :)

Siz Maybelline Push-up Maskara'yı denediniz mi,denediyseniz sizdeki etkisi nasıl oldu?


27 yorum:

  1. Ya ben de çok gidip geldim alayım mı diye ama, almadım sonuç olarak :) bilemedim yani, ama sen de güzel durmuş canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadan önce bir denemeni öneririm Yasemin'cim.Ben memnun olan taraftayım ancak sevmeyenleri de var :)

      Sil
  2. Sende gayet güzel durmuş Filiz, benim kirpiklerim 3'e düşüyor sürünce :) Ama üstünde tek tek ayıran bir rimelle geçince sonuç takma kirpik! Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım garip şekilde çok sevdim ben bu rimeli.Yapışıklık ise diğerlerinden hiç farklı değil bana göre.Bir kere çok hızlı sonuç aldım o yüzden favorim galiba :)

      Sil
  3. Ben pek memnun kalmadım bu maskaradan :( Plastik fırçalar pek kirpiklerime yaramıyor ondan sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dönem bende plastik fırça sevmezken şimdilerde diğerlerini kullanamaz oldum :)

      Sil
  4. hiç denemedim ama son zamanlarda çok fazla gördüm duydum yazı iyi oldu aslında gündelik için uygun bir maskaraymış sanki çok abartılmamalı gibi bir de ben hacim özelliğine önem verdiğim için böyle düşündüm tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok abartılmamalı sözünde haklısın kesinlikle.Günlük kullanım için uygun bence.Takma kirpik etkisi neredeyse her maskara için söyleniyor.Reklamsal Terim'lere çok takılmamak lazım ;)

      Sil
  5. Kirpik ve kaş konusunda şanssızım demişsiniz ama gözleriniz çok güzel, bence gerisi hiç önemli değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıktan güzel görünmüşler ancak teşekkürler yinede :)

      Sil
  6. Güçsüz görünen kirpiklerini biraz uzatıp az da olsa hacim vermiş. Dediğin gibi günlük kullanım için sana uymuş gibi. Reklamdaki kızda takma kirpik olduğu çok bariz, ürünün tek başına öyle bir etki vermesi sanırım hayal olur.

    Sevgiler =)

    YanıtlaSil
  7. Günlük maskara olarak idare eder gibi gözüküyor.Fotoğraflarınız da çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  8. ben de yeni aldım bunu biraz korkarak! Ama bence çok iyi durmuş sizde

    YanıtlaSil
  9. Zorlayıcı bir maskara olduğunu okudum bir çok yerde. Sizde çok güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  10. hafif yapıştırma olursa da bu senenin modasını yakalamış oluruz :)

    YanıtlaSil
  11. Ambalajı al beni dese de etkisinden korkuyorum. Benim için kirpiklerin tek tek ayrılması çok önemli çünkü. Sende gayet hoş durmus ama ablacım:)

    YanıtlaSil
  12. walla sızde oldukca guzel durmus :) bende bu urunu merak eden ama henuz almayan gruptanım :) bakalım belkı ılerıde tanısırız evde o kadar kullanmadıgım maskaram var kı yenılıklere kapadım bu konu da kendımı ama bende sızın gıbı gunluk ıcın yeterlı buldum zaten ne kadar beceremesem de takma kırpıksız ozel gun olmayacagını dusunenlerdenım :)

    YanıtlaSil
  13. Beybi ben de sevdim bu mascara yı, geçen de de kirpik tarağı ile denedim sonuç daha iyiydi:) güle güle kullanalım:)

    YanıtlaSil
  14. Geçen gün görmüstüm kararsiz kaldim. Tester la bir deneyeyim bir dahaki sefere.

    YanıtlaSil
  15. mutlaka deneyeceğim tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. bence sende gayet güzel durmuş bana bu etkiyi yapmadı maalesef .-(( üzerine illaki farklı bir maskara sürmek zorunda kaldım..

    YanıtlaSil
  17. Fırçası birazdaha sık olsaydı tam anlamıyla mükemmel olurdu bencede biraz yapıştırıyo ama idare ediyorum bende

    YanıtlaSil
  18. Vede rimmel landon wake me up maskarayla ilgili görüşlerini söylermisin

    YanıtlaSil
  19. Çok memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma