10 Mar 2016

KELEBEK KADINLAR BLOGGER ETKİNLİĞİ

5 Mart günü Beğendim Paylaştım blogunun yazarı tatlı mı tatlı arkadaşım Şerife'nin Ramada İstanbul Asia Hotel'de düzenlediği Kelebek Kadınlar blogger etkinliğindeydim.
Daveti için ilk haberleştiğimiz gün 5 Mart'ta çok güzel bir günün bizi beklediğini tahmin etmiştim.Şerife'nin sıcak ev sahipliği ve naif karakteri özenle seçilen mekan ve davetlilerle birleşince her dakikasını keyifle geçirdiğimiz bir gün ortaya çıkmış oldu.
Altunizade'de bulunan Ramada Asia'nın toplantı salonu Şerife'nin seçimleriyle pembe tüller,kelebekler ve çiçeklerle süslenmişti.Otel personeli de her an yanımızda olarak bize destek oldular ve güzel bir gün geçirmemiz için ellerinden geleni yaptılar.

Davetliler hazır olduğunda güne Şerife'nin açılış konuşması ve Kadın'ı konu alan hoş bir şiir ile başladık.Ardından salonda bulunan firma yetkililerinden bilgiler aldık.
Şef Özlem Mekik hem davetli hemde Kenton firmasını temsilen aramızdaydı.Ürünlerini zaten çok güvenerek kullandığım marka ile ilgili deneyimlerime instagram hesabımda yer vereceğim.
Bal deyince akla gelen ilk markalardan olan Anavarza isimlerimize özel hazırladığı kavonoz etiketleriyle kalbimize dokunmayı başardı.
Blogger etkinliklerinin en büyük destekçilerinden olan Revox firmasından Gamze Hanım her zamanki güleryüzü tatlı sohbetiyle bizlerleydi.At kuyruğu Şampuanı ve Saç Kremi ile etkinliğe destek olurken yakında piyasaya sürecekleri Kirpik Bakım Serumu'nunda müjdesini verdi.

Kozmetik deyince aklımıza gelen her şeyi bulup online olarakta satın alabileceğimiz Odak Parfümeri Ziyba adlı kendi parfümleri ile aramızdaydı.Firmanın getirmiş olduğu parfümlerden bu kez eşim için bir Ziyba kokusu seçtim.Yakında kendi parfümümle birlikte bir deneyim yazısı hazırlayacağım.
Enorjin Kimya bünyesinde bulunan ve Saç,Cilt ve Güneş koruma kategorisinde ürünleri bulunan ayrıca Anti Aging kategorisinde olumlu yorumlarını duyduğum Burock firmasının sahibi de etkinlik günü bizlerleydi.Benim deneyim ürünüm Anti Aging etkili göz kremi oldu ve bir süre denenip paylaşılacak.
Thalia Natural Beauty firması ise ürünlerini merak ettiğim bir diğer firmaydı.Bizlere özel hazırladıkları kutuların dışında bir talihliye de özel hazırlanmış kutuları vardı.Bu kutunun talihlisi de Şebnem oldu.
Görünümüne hayran kaldığım etkinlik pastası ise Pasta Sanat Akademi // Şef Elif Çıtak'ın elinden çıkmıştı.Özel günleriniz için kurabiye ya da pasta sipariş edecek olursanız Elif Şef'e buradan ulaşabilirsiniz.

Ramada İstanbul Asia mekan sponsorluğunun yanında bizler için hediyelerde hazırlamıştı.Kendilerine buradan bir kez daha teşekkürler.

Günün en farklı sürprizi ise Ritim Art Perküsyon Topluluğu oldu.Perküsyon grubu neşeli ezgileriyle salondan içeri girdiklerinde hepimizin yüzüne bir gülümseme yerleşti.Popüler parçalarını bizler için sergileyen orkestra salonda enerjinin yükselmesine katkıda bulundu.
Mustafa Kemal Çokşen'in kurduğu orkestra Bando,Balkan Orkestrası,Ritimart Latino,Ritimary Varil Şov gibi perkusyon çalışmaları ile hizmet vermekte.Açılış,davet ve özellikle de düğün organizasyonları için canlı performanslarına mutlaka kulak vermenizi öneririm.
Ve son olarak fotoğraf çekimi ve ürün incelemeleri ile güne nokta koyduk.

Etkinliğe katılan sponsor firmalar ile ilgili yazım ise önümüzdeki günlerde blogta olacak.Yazıma burada son verirken davetinden ve emeklerinden dolayı sevgili arkadaşım Şerife'ye çok teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın..

31 yorum:

  1. Ay muhteşem bir gün ve etkinlik olmuş! Şerife ile Ankara'ya geldiğinde tanışmıştım; gerçekten çok sıcak ve tatlı biri :)
    Eeen çok ilgimi çeken ise Revox Kaş ve Kirpik Serumu oldu! Hatta "yaşasın" diye çığlık atmış olabilirm :) Hadi çabuk çıkarsınlar da deneyelim!!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzeldi Başak'çım.Şerife'nin pozif enerjisi ekinliğine de yansımıştı.Bir kaş ve kirpik fakiri olarak serumu bende heyecanla bekliyorum.Sevgiler benden de ♥

      Sil
  2. Güzel bir gün geçirdik,Şerife'ye ve tüm destek veren firmalarımıza sonsuz teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle güzeldi canım.Kısa sürede yine görüşmek üzere :)

      Sil
  3. Çok güzel ve keyifli bir gün oldu gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve İrem'cim.Bol sohbet,yeni insanlar daha ne olsun ♥

      Sil
  4. Harika bir etkinlik olmuş özellikle etkinlik pastanıza aşık olduğumu söylemeden geçemeyeceğim :)
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Elif hanım'ın eline sağlık.Tam bir sanat eseri bence ♥

      Sil
  5. Çok renkli ve hoş bir etkinlik olmus.. Thalia ürünlerini çok merak ediyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha önce hiç deneme fırsatı bulamamıştım.Şimdilik çok güzel koktuklarını söylemeden geçemeyeceğim ♥

      Sil
  6. Çok güzelsiniz yine, merakla okudum :)

    YanıtlaSil
  7. gerçekten harika olmuş keyifle takip ettim sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Hepsi Şerife'nin eseri ;)

      Sil
  8. Kelebekler gibiydik💖😘

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tam Kadınlar gününe yakışır bir etkinlikti 👌🏼

      Sil
  10. Etkinliğe bayıldım ne kadar güzel :) Pasta ayrı şahane olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Emeği geçenlerin eline sağlık ♥️

      Sil
  11. Cok guzel ve eglenceli bir etinlik olmus canimhepinizde cok guzel gorunuyorsubuz

    YanıtlaSil
  12. Cıvıl cıvıl bir etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil
  13. çok güzel bir gündü ve bizde çoook güzel çıkmışız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Şafak'çım.Her şey olduğu gibi yansımış fotoğraflara ♥

      Sil
  14. Canım benim çok güzel bir yazı olmuş teşekkür ederim.İyiki geldin şeref verdin.Kucak dolusu sevgilerimle <3 <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma