2 Haz 2015

Kozmetik Dunyasında Yepyeni Bir Renk : Couleurs

Geçtiğimiz haftalarda Qunet'ten içinde yepyeni kozmetik markası Couleurs ürünlerinin bulunduğu bir paket almıştım.
Yeni markalar her zaman heyecanlanmama yol açıyor ve kozmetik konusundaki seçeneklerimiz çoğaldığı için mutluluk sebebim oluyor.
Marka ismi olan Couleurs, ismini Fransızca'da renk kelimesinden alıyor.
Qnet Türkiye tarafından satışı yapılan markanın üreticisi yakından tanıdığımız Pinkar olmuş.Bu da ambalajlarını Pastel'in ambalajlarına benzetmemi açıklıyor sanırım.Bu arada Pinkar'ın ambalaj konusunda iyi iş çıkardığını,hatta Couleurs kalitesinin bir adım öne geçtiğini rahatça ifade edebilirim.

Şimdi elime geçtiğinden beri pek çok kez kullandığım ürünlerle ilgili bilgilere ve benim deneyimlerime birlikte göz atalım.
Öncelikle ambalajla başlayalım.Siyah renkli ambalajlar silikonumsu yapıdalar ve bana kaliteli bir ürüne dokunuyormuş izlenimi verdiler.Ruj  dışındaki ürünler mıknatıslı ambalajdalar ve bu özellikleriyle büyük kullanım kolaylığı sunuyorlar.

COULEURS GÖZ FARI PALETİ

6 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan göz farı paletlerinden bana gelen renk son zamanlarda oldukça popüler olan doğal toprak tonlarından oluşuyor.Palette üç mat bir tane de ışıltılı far bulunuyor...
Renk geçişlerini,farların yumuşaklığını ve el ile dokunulduğundaki pigmentasyonunu başarılı buldum.
Fırça ile alırken biraz tozutabilen bu farları altına bir baz uygulayarak gün boyu göz kapaklarınızda taşıyabilirsiniz.
Fiyatı 34 TL


COULEURS RUJ

12 renk seçeneği ile satışa sunulan Couleurs rujlar tek dokunuşla istenen rengi verme vaadi ile  geliyorlar.Bendeki  18 numaralı rengi için bunun tamamen doğru olduğunu söyleyebilirim.Yapısı ne yumuşak ne sert.Dudak dışına taşmadan uygulamaya imkan veriyor ve yüksek derece örtücülüğe sahip.
Dudakların mükemmel örtücülüğe kavuşması için sadece tek kat yeterli oluyor ve uzun süre dudaklarımda kalıyor.
Gelelim benim için olumsuz olan özelliğine...
Dudaktaki muhteşem görünümüne rağmen içerdiği parfümden pek hoşlanmadım.Kokusunu ağzımın içindeymiş gibi hissettiğim yoğun bir aroması var.Bu sebeple koku hassasiyetiniz yoksa ve rujunuzla nostalji yapmak istiyorsanız Couleurs rujlara göz atabilirsiniz.
Satış fiyatı 27 TL
COULEURS PUDRA
4 farklı renk seçeneğine sahip Couleurs pudra cilt tonunu eşitlemek,cildin parlayan bölgelerinde matlık sağlamak için birebir.Kaşmir yumuşaklığından ilham alınarak tasarlanan pudra oldukça ince yapılı ve yüzde kalıp gibi durarak maske etkisi yaratan ürünlerden değil.
Ben pudraları kapatıcı olarak kullanmaktan vazgeçeli epeyce oldu.Bu yüzden pudra'dan kapatıcı olmasını beklemiyorum.Aradığım en önemli özellikler çizgilerin arasına dolup cildi yaşlı göstermemesi,T bölgesinde matlık sağlaması ve pürüzsüz durması.Şimdiye kadar T bölgemde iki-üç saatten fazla parlamadan duran pudra ile tanışmadım ancak Couleurs Pudra bunun dışındaki vaadlerini yerine getiyor.
Makyajınızı sabitlemek,T Bölgenizde bir kaç saat süreli matlık sağlamak ve cilt tonunuzu eşitlemek için için Qunet Colueurs iyi bir alternatif olacaktır.Tek başına kapatıcı bir pudra arıyorsanız doğru adreste değilsiniz.3
Fiyatı :28 TL

COULEURS ALLIK

4 farlı renk seçeneğine sahip Couleurs pudra allıklarda pudra gibi kaşmir yumuşaklığından ilham alınarak tasarlanmışlar.
Couleurs allık  kaşmiri aratmayacak yumuşaklıktaki dokusu ve yoğun renk pigmentiyle keyifle kullandığım bir ürün oldu.Şeftali turuncu karışımı  tonu  tenimle uyum sağladı ancak beyaz tenlilerin çok çok az kullanmasını hatta daha açık renk seçeneklerini tercih etmesini  öneririm.
Ben bu allığı oldukça yumuşak kıl yapısına sahip Real Techniques Blush Brush fırçamla uyguluyorum ve denemek isteyenlere de seyrek kıllı bir fırça kullanmalarını öneririm.
 Allık yüzeyine bir kez dokunup fazla ürünü fırçadan atmak sonrasında uygulama yapmak cildin sağlıklı bir görünüme kavuşması için yeterli olacak
Fiyatı 30 TL

Makyaj alışkanlıklarına yeni bir alternatif olan Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler  e-ticaret platformu olan qnet.com.tr adresini kullanabilirler.

Siz Couleurs ürünleri ile tanıştınız mı,deneme fırsatınız olduysa favori Couleurs'unuz hangisi?

18 yorum:

  1. ben de beğendim ürünleri özellikle pudra yazın baya bir sabitleme işi görecek gibi bende.. allık da ve rujun rengi de harika :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet başlangıçta kalite konusunda fikir yürütememiştim ama elime geçtiğinde rujun kojusu dışında sevdim hepsini :)

      Sil
  2. Allıgın rengini cok begendim ;)

    YanıtlaSil
  3. Pigmentasyon konusundaki başarısı çok belirgin. Resimde gördüğüm kadarıyla bile beğendim. Teşekkürler güzel paylaşım için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pigmentasyon konusunda resimdekinden bile daha iyi aslında.Sadece fırçayı dokundurmak yeterli :))

      Sil
  4. Özellikle allığın rengine bayıldım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renk güzel.Üstelik üç renk alternatifi daha var :)

      Sil
  5. rujun rengi çok güzel ama rujda parfüme dayanamıyorum..zaten kokulara hassasiyetim var hiç yaklaşmamak daha iyi..allıkları ilgimi çekti ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujdaki bazı parfümlere bende dayanamıyorum.Bunun kokusu da fazla kaçmış.Bundan sonra üretilenler daha az koksa harika olurdu :)

      Sil
  6. Bu markayı bende çok merak ediyorum (:

    YanıtlaSil
  7. ruj ve farları çok beğendim sağlıkla kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Rujun rengini biraz koyu buldum sadece.... Onun dışında hepsini çok beğendim..:Güle güle kullanın..:)

    YanıtlaSil
  9. bu kadar denk gelir canım bende yarın ki yazıma kurmuştum :) ben cok beğendim iyi günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  10. Allığın rengine bayıldım..Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. renkleri çok hoşmuş rujun rengi de çok tatlı koku konusu sıkıntı yaratabilir bende iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  12. hepsine bayıldık, renkler harika

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma