22 Haz 2015

Farmasi BB Krem ve BB Eye Krem Deneyimim

Farmasi ürünleri deyince ilk akla gelen ürünlerin başında kuşkusuz BB kremler geliyor.Markanın farklı cilt ihtiyaçlarına uygun BB serileri bulunuyor.Bende bu yazımda size Skin Perfecting Beauty Balm ve Skin Perfecting BB Eye Cream kapatıcı'sından bahsedeceğim.

Yapıları fondötenden daha hafif olan BB kremler özellikle yaz aylarında kullanılmaya uygunlar.Daha ince yapıları sayesinde ciltte ağırlık yapmadan kusurları kapatıp cilt tonunuzu eşitliyorlar.

Skin Perfecting Beauty Balm'ın açık ve koyu iki tonu bulunuyor.Ben açıktan ortaya olan tonunu bugday tonlu karma cildimde uzunca bir süre denedim.
Renk olarak bugday ve daha açık cilt tonlarına rahatlıkla uyacağını düşünüyorum.
Ben ilk kullandığımda biraz açık renkli ve aydınlık bulmuş olsamda ilerleyen dakikalarda renk olarak oturmuş ve diğer makyaj ürünlerimle uyum sağlamış bir ten makyajı elde ettim.
Ten makyajım gün boyunca oldukça kalıcıyken sadece fazlaca yağlanmaya müsait olan alın bölgemde pudra kullanımı gerektirdi.
Farmasi Beauty Balm, hafif kokulu ve karmadan yağlıya cilt tiplerinin sevebileceği bir ürün.Uygulamadan önce altına mutlaka nemlendirici istiyor.Ben nemlendirici kullanmadan uyguladığımda yanak bölgemde herhangi bir sorun oluşturmasada çene bölgemde hoş olmayan bir görüntü ortaya çıktı.Bu sebeple kullanmadan önce cildinizi mutlaka nemlendirmenizi öneririm.

Beauty Balm SPF 15 güneş korumasına sahip.Bu faktör sizi yaz güneşinden tamamen korumasada günlük güneş koruyucu ürün kullanmayanlar için olumlu bir özellik.
Paraben'den delicesine kaçmasamda kullandığım üründe bulunmaması onu daha gönül rahatlıyla kullanmamı sağlıyor.Bu açıdan BB içeriğinde parabenden uzak durulmuş ve başka alternatifler kullanmış olması hoşuma gitti.

Çok sorunlu bir cilt yapısına sahip değilseniz BB kremin kapatıcılığı yeterli gelecektir.Tek kat uygulama ile renk eşitsizliklerini ve çok büyük olmayan izleri kolayca kapatıyor.Koyu renkli lekelerin bulunduğu yerlere ise bir kaç pıt pıt hareket yaparak düzgün bir cilt elde etmeniz mümkün.

BB Eye Cream kapatıcıya gelince bu ürünün daha önce mor renkli ambalajda olanını kullanmış ve şu yazımda ayrıntılarıyla bahsetmiştim.
Diğer seri Hyaluronic Asit içeren ve 35 yaş üstü bir ürünken bu ürün daha alt yaş gruplarında kullanılabiliyor.
İki ürünü yapı olarak birbirine benziyorlar.Göz altındaki çok yoğun olmayan kusurları kapatan ve aydınlık bir görünüm veren  BB Eye Cream severek kullandığım bir  ürün oldu.
Göz altımda fazla çizgilenme yok.Bu sebeple çizgilere dolup dolmadığını gözlemleyemedim ama gün boyu kalıcı bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
Aşağıdaki resimde solda Beauty Balm sağda ise BB Eye Cream'in renklerini göreceksiniz.Her iki üründe açıktan ortaya cilt tonlarına uygun ve dağıtıldıklarında cilt rengiyle büyük ölçüde bütünleşiyorlar.
Siz de cildiniz için hafif yapılı ten ürünü arayışındaysanız Farmasi BB grupları beklentinizi hem fiyat hemde performans olarak büyük ölçüde karşılayacaktır.
Ürünleri incelemek ve fiyat bilgisi için  Farmasi kataloğunu inceleyebilirsiniz.

66 yorum:

  1. bb eye cream farmasi'nin tek merak ettiğim ürünü olabilir.. fotoğrafta yapısı çok güzel görünüyor ama senin fotoğraflarında zate her şey çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Alice'cim.BB serisi Farmasi'nin en popüler ürünlerinden birisi.Denemeni öneririm :))

      Sil
  2. Farmasi bb kremi hiç denememiştim. Bb krem tamamen bir şans işi,kötü çıkabiliyor. Bu postu okuduğum iyi oldu,artık ne çıkacağını biliyorum :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim.BB kremler konusunda haklısın.Benim daha önce denediğim yakın fiyattaki BB'ler içinde en sevdiğim Farmasi oldu diyebilirim.Sevgiler benden de :)

      Sil
  3. BB kremin açık rengini bende aldım ama cildime koyu geleceğini düşündüğüm için sürmeye cesaret edemiyorum :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beyaz değilsen koyu olacağını sanmıyorum aslında.Denediğinde bir yorumunu isteriz o halde.Sevgiler :)

      Sil
  4. benim oldukça beğendiğim ürünler bunlar ama mor olanı daha bir favorim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor ambalajlı BB'yi denemedim ama kuşkusuz o da güzeldir.Sevgiler cnm :)

      Sil
  5. Başarılarınızın Devamını Bekliyorum Süpersiniz Malatya Haber Sitesi Olarak Sizi Takip  Ediyorum Başarılarınızı Diliyorum İyi Bloglamalar :)

    YanıtlaSil
  6. Bu BB kremi ben de ilk fırsatta deneyeceğim. Hazır yaz gelmişken hafif yapılı ürünler kullanmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için uygun bir ürün.Umarım denediğinde seninde beklentini karşılayan bir ürün olur :))

      Sil
  7. ilk defa bir farmasi ürünü merak ettım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri oldukça merak edilesi bence.Benim de şimdiye kadar denediklerim içinde elimin en çok gittiği ürünlerin başında geliyorlar :)

      Sil
    2. farmasi üzerinden ürün almak veya detayları hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yarıdmıcı olabilirim.

      Sil
  8. Farmasi ürünlerine hayran kaldım ve kendim kullanmak için de üye oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yerinde bir karar olmuş.Farmasi ürünlerine ulaşmanın en iyi yolu bu şimdilik.Tüm arzu ettiklerinizi güle güle kullanın :))

      Sil
    2. Çok yerinde bir karar olmuş.Farmasi ürünlerine ulaşmanın en iyi yolu bu şimdilik.Tüm arzu ettiklerinizi güle güle kullanın :))

      Sil
  9. Farmasi ürünlerini merak ediyorum bende yaa (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemesi güzel ürünleri var.Tanışmanızı öneririm :)

      Sil
  10. çok mu ışıl ışıl duruyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıl Işıl değil,mata yakın bir duruşu var :)

      Sil
  11. BB Eye Cream i ben de çok merak ediyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma ya da yağlı ciltliysen sevebilirsin canım :)

      Sil
  12. Farmasi BB Eye Cream'ler listemde ilk sırada..sanırım mor ambalajlıya öncelik vereceğim :))

    YanıtlaSil
  13. çok güzel, yumuşacık kremler.. Güle güle kullanın.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Farmasi BB krem çok övülüyor testeri var bende deneyeyim iyi hatırlattın teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  15. ben de farmasinin sadece kaş kalemi var onuda kuaförümden satın almıştım. onun dışında başka bir ürününü alabileceğim bir yer yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabar farmasi bb krem çok özel bir krem kullananlar iyi bilirler benimde vageçilmezim oldu..

      Sil
    2. bende tavsiye ediyorum gerçekten cok yararlı bir ürün

      Sil
  16. Harika bir ürün. Hem kaliteli hemde ucuz. Helal sertifikalı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  17. farmasi kozmetiğin her ürününü ullanıyorum çok memnunum sizlerede tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  18. Farmasi bb eye krem i kızarıkliklar ve sivilcelere sürebiliriyiz nasıl kapatır aciill bir de watsons ya da gratis te satılıyor mu fiyati ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasi ürünlerini Gratis ve Watsons'ta bulamazsınız.Sadece danışmanlar aracılığı ile satılıyor.BB eyle cream'ı kapatıcı olarak kullanamazsınız.Sadece göz altına aydınlık görünüm vermek için kullanılıyor :)

      Sil
  19. Farmasi BB krem cildinizi pürüzsüz göstermesinin dışında bir çok özelliğe sahiptir. Spf 15 koruma faktörü ile güneş ışınlarından korur.Macadamia yağı ile nemlendirir. B3 vitamini sayesinde doğal bir parlaklık sağlar.Cilt tonunuzu dengeler ve yüzünüzde hiç birşey yokmuş gibi görünür.

    YanıtlaSil
  20. İyileştirici etkisi var mı, yoksa sadece günü mü kurtarıyor?

    YanıtlaSil
  21. FarmasiBB eye kremin sonuçları şaşırtıcı.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  22. İyi günler benim cildim çok hassas clinigue bb kremini kullanıyorum oda çok pahallı ve Kapatıcılığı istediğim gibi değil farmasi sivilcelenme yapıyormu cildim yağlı karma arası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildimde karma olmasına rağmen sivilcelenme yapmadı.Genellikle kullanan herkes memnun gibi bu üründen ancak yine de her cilt farklı.Sizin cildiniz nasıl tepki verir kestiremiyorum ;)

      Sil
  23. farmasi bb krem arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım kullandım gerçekten harika bir ürün rahatlıkla kullanabilirsiniz tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  24. Farmasi yağlı bir cildinizmi var caý ağacı serisini mutkala deneyin harikalar yaratiyorr muhtesemmm tsk Farmasi

    YanıtlaSil
  25. Farmasi yağlı bir cildinizmi var caý ağacı serisini mutkala deneyin harikalar yaratiyorr muhtesemmm tsk Farmasi

    YanıtlaSil
  26. Merhaba bir şey sormak istiyordum iki tonu oldugu içn hangisini alacağımı bilemedm light çok mu açk dark da çok mu koyu esmer tenliym ama dark olan çokmu koyu gelr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kevser hanım ben kumral cilt tonundayım.İlk sürdüğümde Light biraz açık kalabiliyor ancak Dark olanı hiç denemedim.Netten diğer swatchlara bir göz atın isterseniz ;)

      Sil
  27. Merabalar hangi yas aralıklarına önerirsiniz ben 16 yaşındayım da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay 16 yaş ne güzel,gencecik pamuk gibi bir cilt demek ! Keşke yerinizde olsam da onu kimyasallarla kapatmasam.Tabi mutlaka kullanılması gerekiyorsa mavi tüpteki bu BB ya da araştırılıp bulunacak daha doğal içeriklisi uygun olabilir.

      Sil
  28. Sürekli varması ürünleri kullanan biriyim cc kremini BB sen daha çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  29. Bb kremıni kullanıyorum gerçekten harika bi krem yüzmde sivilceler izler vardı hem yuzumdeki sorunlari kapattım hemde o sorunlarım geçti cok memnunum

    YanıtlaSil
  30. farmasi ile çalışmak ve onun ürünlerini tanıtmak harika, kullanan herkes memnun kalıyor. http://www.farmasim.org/

    YanıtlaSil
  31. Merhaba ilk öncelikle ben bir ürünü almadan once mutlaka blog yazıları okurum sizin blog yazilariniza bayiliriyorum. Sivilce yapmadı degilmi sizde ?

    YanıtlaSil
  32. Bende farmasi ürünlerinin kullanıyorumm gayet memnunum

    YanıtlaSil
  33. Acik ve koyu oldugunu nerde yaziyo

    YanıtlaSil
  34. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  35. malatya oto kiralamaOlarak Sizi Takip Ediyorum Başarılarınızı Diliyorum İyi Bloglamalar

    YanıtlaSil
  36. Beğenerek kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  37. aslında bu ürünler fondöten değil ama resim renk soranlar için çok iyi olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  38. Gecen kullandım harika bir ürün arkadaşlar hepinize tavsiyemdir.

    YanıtlaSil
  39. Harika bir ürün tavsiye derim

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma