5 Haz 2015

SOLEIL PLAISIR - Anti-aging Güneş Bakımı Sun Protective Cream for Face SPF 30 and SPF 50


Darphin’in yeni #güneş koruma serisiyle güneşin keyfine varın! Beyaz çiçeklerin mutlu eden kokusu ve ipeksi dokusu bu turuncu tüpte buluştu! Bu #yaz, güneşin keyfini yüksek koruma #UVA ve #UVB (SPF30 ve 50) içeren Soleil Plaisir Anti-aging Sun care ile çıkarın…

Güneşin keyfi: Vücut ısımızdan uyku düzenimize kadar tüm biyolojik ritmimizi etkileyen, hayat kaynağımız güneşin cildinizdeki etkisini nazik bir dokunuşa dönüştürmek için Darphin yepyeni Soleil Plaisir Anti-aging Sun care serisini sunar: Sun Protective Cream for Face SPF 30 / SPF 50


Yüksek koruma: #Darphin bilim insanlarının UVA ve UVB koruyucularını birleştirerek oluşturduğu yüksek koruma sağlayan formül ile #cilt erken yaşlanmaya ve güneşin zararlarına karşı korunuyor.

Besleyici doku: #Besleyici yağların birleşimi - #Karanja (en kuru ortamda bile büyüyebilen bir ağaç), #Avokado ve #Hindistancevizi yapışkan his bırakmayan besleyici yapısı ile cilde ipeksi yumuşaklık sağlıyor.

#Bakım & nemlendirme:  Hyalüronik asit ve #EVitamini kombinasyonu #su ile besleyerek cildi gençlik ışıltısıyla dolduruyor; yüz ve boyun bölgesini anında nemlendiriyor.
Yapışkan his bırakmayan ipeksi kremde Portakal çiçeğinin aydınlığı, Ylang-ylang’ın şehveti ve lilyumların yumuşacık yapısı ile birleşiyor. #SoleilPlaisirAntiAgingSunCare ’in kokusunu içinize çekin ve  kendinizi muhteşem bir sahil kasabasına ışınlayın. Bırakın ayaklarınız bembeyaz kumları hissetsin.

Keyifli uygulama: #SoleilPlaisir Anti-aging Sun Care çiçeksi kokusu, hafif dokusu ile kolay emiliyor, ve yapışkan his bırakmadan cildinizi nemlendiriyor ve güneşten koruyor.  İpeksi ve yağsız krem güneşin keyfine varmanızı sağlıyor.  

Soleil Plaisir Anti-aging Sun Care - Sun Protective Cream for Face SPF 30 / 50 : 99 TL /50 ml tüp
Güneşe çıkmadan önce eşit miktarda uygulayın. Su ile temastan sonra yeniden uygulayın. Göz bölgesinden sakının.

Suya dayanıklı. Tüm cilt tipleri için uygundur. Komedona sebep olmaz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben içermez

*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma