26 Ağu 2014

Son yılların en popüler Drugstore farı; Wet'n Wild Comfort Zone

Günün yazısında son yılların en popüler drugstore paleti olma ünvanı taşıyan Wet'n Wild Comfort Zone Palet'ten bahsetmek istiyorum.
Aslında çok gecikmiş,görselleri aylarca düzenlenmeyi beklemiş bir palet bu.Wet'n Wild Gratislerde satılmaya başladığında almış,hem şimdiye kadar çokça yazıldığından hemde yazın gelişiyle sık kullanmadığımdan paylaşma önceliği vermemiştim.Neyse ki bu ara daha sık  kullanma fırsatı buldum ve blogta yerini alsın istedim.
Wet'n Wild paletler şeffaf kapaklı,basit bir ambalaj tasarımına sahipler.Özellikle büyük paletleri yanımda taşımadığımdan ve fiyatlarının oldukça uygun oluşundan dolayı bu durumu hiç sorun etmiyorum.

 Toprak ve yeşil tonlarından oluşan 8'li palet benim için sonbahar ya da kış paleti :)
Farların yapısı yumuşak ve oldukça pigmentli.Hafiften tozutma yapsalarda çoğu iyi markanın farlarıyla yarışabilir nitelikte olduklarını düşünüyorum.
Renk olarak belki çok bulunmayan renkler değiller,özellikle yeşiller ve kahveler pek çok markada bulunabilirler ancak böyle bir palette bir araya gelmeleri gayet iyi olmuş.Bana paleti aldıran Mac Club'a dupe gösterilen alt sağdaki haki renkti ancak sonraları soldaki dört rengi severek kullanmaya başladım.

-Renk ve pigmentasyon görselleri-


Comfort Zone Gratis'e geldiğinde çabucak biten bir ürün.Bu sebeple alma planınız varsa gördüğünüz yerde sepete ekleyebilirsiniz.19,90 olan fiyatıyla pek çok göz makyajı kombini yapabilir,paranızın karşılığını alabilirsiniz.

Siz Comfort Zone Palet hakkında neler düşünüyorsunuz,hala bulamayanınız var mı?

12 yorum:

  1. Güle güle kullan.Ben hala bulamayanlardanım.Zaten istediğim ve alacağım tek palet bu.Yeni açılan Gratislere koşa koşa gidiyorum ama sanırım 2-3 tane getiriyorlar geldiği gibi bitiyor.Her rengi gayet kullanışlı bencede.Güzel kombinler çıkar bu paletten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu paletle elinden harika makyajlar çıkacağına eminim.Umarım kısa zamanda bulursun.Bende denk gelirsem haber ederim sana :)

      Sil
  2. Dediğin gibi rastlasam anında atacağım sepete ama bir türlü denk gelemedim.Geldiği gibi bitiyormuş :( Umarım en kısa zamanda şans eseri bulup alırım.Bloguma beklerim :)
    http://elcinileguzelligedair.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gelen far sayısınında az olduğunu düşünüyorum.Bu sebeple anında tükeniyor.Umarım bir an önce bulup alırsın sende ;)

      Sil
  3. Ben de hem renklerini hem de pigmentasyonlarını cok begeniyorum. Wet n Wild'ın tum urunleri harika bence :) Güle güle kullan Kelebegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balböceğim 5'li farlar hariç denediğim farları beğendim bende.Diğer ürünlerini deneme şansım olmadı ama rujlarından birkaçını denemek istiyorum.Çok teşekkür eder,öperim :)

      Sil
  4. yazıların çok hoş olmuş :) Bu arada beni takip etmek isterseniz çok sevinirim :) http://hugnatureloveanimals.blogspot.com.tr/ Doğayı koruma hakkında yazıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animal Lover teşekkür ederim.Hemen bakıyorum bloguna ;)

      Sil
  5. Ben henüz almadım bu paletten. Nedense farlarla pek aram yok, pek kullanmıyorum. Ama sol üstteki 2 renge bayıldım, ilk fırsatta da yakından incelemeye karar verdim :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevda'cım.Güzel renkler içeren bu palet eminim çok yakışacaktır sana da.Bende soldaki ilk üç rengi çok seviyorum :)

      Sil
  6. Bu paleti bende gördügüm yerde alacagim cok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah kısa sürede karşına çıkar canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma