8 Ağu 2014

Avene Eau Thermale Günes Koruyucu Sprey 50+

Deniz,kum ve güneş...Kulağımıza ne kadar hoş geliyor değil mi?Pek çoğumuz güneşli yaz günlerini özledik. Yazın gelişini iple çektik.Aklımızda tatil planı olmasa bile güneş bazılarımızı etkileyerek deniz kenarına çekti.
Bende yazın ruhundan etkilenerek hiç hesapta yokken bir tatil planı yapıverdim.Önümüzdeki bir kaç gün aralıklarla tatilde sıkça kullandığım ürünlere yer vereceğim ki henüz tatile çıkmamışlara belki faydası olur.

İlk bahsetmek istediğim ürün tatilin olmazsa olmazlarından güneş koruyucu losyon olsun.

Güneş ve güneşlenme fikri kulağa ne kadar güzel gelirse gelsin güneşin cildimiz üzerindeki zararlı etkilerini hepimiz biliyoruz.Güneş;kısa vadede kuruluk,renk bozuklukları ve lekelenmeden başlayıp uzun vadede cilt dokusunda bozulma,yaşlanma hatta melanoma'ya kadar varan sorunlara yol açabiliyor.
Avene Eau Thermale Sun Sprey
Neyse ki güneşin bu zararlı etkilerinden korunmak mümkün.Alabileceğimiz önlemlerden biri de güneş koruyucu ürünleri gerektiği gibi kullanmak.
Bu yıl tercihimi Avene markasından yana kullandım.50+ güneş koruyucu losyonu ilk kez deneyimledim ve oldukça memnun kaldım.

Bu ürünü neden sevdim?

Avene Very Hight Protection SPF50+ Sprey'i elime ya da ihtiyaç duyduğum bölgeye direk püskürterek uyguladım.Uygulaması inanılmaz pratik!
Hem yüzüme hem vücuduma uygulayabildim.
Hafif yapılı formülü sayesinde cildim üzerinde dağıtmak hiç zor olmadı.
Uygulama sonrasında elimde ya da uyguladığım bölgede yağlı his ve beyazlık bırakmadı.
Çocuklar için ayrı bir formülü olmasına rağmen kullanım kolaylığından dolayı çocukların ciltlerini aralıklarla bu sprey ile destekledim.
Az miktarda kimyasal filtre içeren koruyucu bileşenler,içerdiği Avene Termal Suyu ve Parabensiz içerik de ürünü sevmemde etkili oldu.
Özetle,Avene Eau Thermale Güneş Koruyucu görevini başarılıyla tamamlıyor.Tabi losyona güvenerek güneşte kalınan süreyi artırmadığımız sürece.Güneş ışıklarının en yoğun olduğu saatlerde güneşlenmekten kaçınmak,güneşe çıkmadan 15 dakika önce ürünü uygulamak,iki saatte bir tekrar ürün kullanmak,deniz ve duş sonrası aynı şekilde ürünü tazelemek dikkat etmemiz gereken noktalar.Bu noktalara dikkat ettiğimiz sürece güneşin zararlı etkilerinden korunup sağlıklı bronzluğa ulaşabiliriz.

Avene Eau Thermale Güneş Koruyucu'yu eczane ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz.Ben araştırma yaparken çok farklı fiyatlar ve bazı sitelerde hediyeli satışlara rastladım.Bu yüzden almadan önce iyice araştırmanızı öneririm.

Bir sonraki tatilde tekrar alır mıyım? Yepyeni bir ürün çıkıp aklımı çelmezse,favorimdir deyip mutlaka alırım :)

Sizin favori güneş ürününüz hangisi?


2 yorum:

  1. Avene termal suyunu cok begenmistim. Bu urun de guven uyandirdi bende, denemeyi dusunuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene marka olarak güven uyandırıyor bende de.Seveceğini düşünüyorum :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma