25 Ağu 2014

#cananilesummerparty Etkinlik Sponsorları / Kozmetik Grubu

Kocaman bir günaydın ile yazıma başlayıp,ilk önce buraları çok özlediğimi söylemeliyim.Eş özründen tayinim çıkarsa yaklaşık 10 gün sonra evimi taşıyorum.Yaz başında başlayan toplanma halleri neredeyse bütün bir yazımı aldı.Neyse ki artık bitti demek isterdim ama sırada diğer evin tadilat işleri ve taşınıp yerleşme var.Hal böyle olunca buralara uğrayamaz hatta instagram'a bile bakamaz oldum.

Planlı bir kaç yazım dışında sanırım Eylül ortasına kadar Blogger'da olamayacağım.Bu sebeple geçen haftalarda katıldığım #cananilesummerparty'nin sponsorlarına yer verip kaçacağım.Detaylı yazılar ise düzenimi kurduktan sonra sırayla gelecek.

#cananilesummerparty yazın tüm çoşkusunu hissettiğimiz çok güzel bir buluşma oldu.Bu buluşmaya sponsor olan firmaların sayısı ise hepimizi şaşırttı.Toplamda 110 olan sponsor hediyelerini sığdırabilirsem iki grupta yazmayı planlıyorum.
Bugün ilk bölümde kozmetik grubuna yer verirken,gıda,tekstil ve aksesuar sponsorlarını ayrıca yazacağım.

FARMASİ
İlk olarak Farmasi'den başlayalım.Son dönemde adından sıkça söz ettiren Farmasi, katolog aracılığıyla temsilciler tarafından satışı yapılan bir marka.Daha önce denemiş olduğum Body mist ve rujlarından oldukça memnun kalmıştım.Yazılarını buraya ve şuraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Farmasi bize denememiz için pek çok ürün göndermiş.Tea tree balm ve göz altı için BB zaten çok merak ettiğim ürünler arasındaydılar.Sizde bu ürünleri merak ediyorsanız Eylül'de izlenimlerimi blogtan okuyabilirsiniz.Teşekkürler Farmasi!

ESSENCE KOZMETİK
Blogger dostu Essence rengarenk ürünleriyle bizimle oldu.Essence uygun fiyatlarıyla tercih ettiğim,alışverişlerimde standına bakmadan geçemediğim bir marka.Bu ürünleride keyifle deneyip paylaşacağım.Teşekkürler Essence!

GRATİS
Gratis içinde sevilen ürünlerinin bulunduğu çok kullanışlı bir paket göndermiş.Benri kare pamuklar her daim favorim.Diğer ürünleri ise ilk kez deneme fırsatı bulacağım.Teşekkürler Gratis!
DALAN KİMYA
70 yılı aşkın sabun tecrübesine sahip olan Dalan,içinde birbirinden güzel sabunlar,kremler ve duş jeli bulunan hijyen paketini bizimle paylaşmış.Dalan ürünleri ile güzel kokulu günler bizi bekliyor.

 DOVE TÜRKİYE
Dove Türkiye Fabrika markasına ait bir t-shirt ve üzerine istediğimiz gibi yazıp çizebileceğimiz renkli kalemler ile bay ve bayan deodorantları bir de harika bir seyahat kiti göndermiş.Uzun zamandır Dove ürünü kullanmamıştım ancak çok güzel koktuklarını biliyorum.Teşekkürler Dove!

ECZACIBAŞI GİRİŞİM-EGOS
Egos marka saç spreyi ve köpük için teşekkürler Eczacıbaşı!

MAGİC SPLASH
Bu etkinlik ile ilk kez karşılaştığım ve denemek için sabırsızlandığım markalardan biride Magic Splash oldu.Magic Splash aslında ergenlerin yaşamış olduğu cilt sorunlarını hedef alan bir marka olsada zaman zaman problemi artan cildim için mutlaka denemek istiyorum.
Doğal canlandırıcı yıkama jeli ve akne jel için teşekkürler Magic Splash!
SPLAT
Splat Türkiye'ye yeni gelen bir marka.Benim paketimden çıkan ürün ağız temizleme köpüğü oldu.Haklarında edindiğim ilk bilgi ürünlerin zararlı kimyasal içermediği,hatta çocuklar için olan ürünlerin yenebilecek kadar temiz içerikli olduğu yönünde.Ürünle ilgili gönderilen broşürleri henüz inceleme fırsatı bulamadım ancak deneme süresi sonunda ürün ve marka ile ilgili detaylı yazı yazmayı planlıyorum.Teşekkürler Splat!
MOSHOS GARDEN
Son dönemin yıldızı parlayan markalarından Moshos Garden sevilen üç ürününün ve salonumun mis gibi kokmasını sağlayan lavanta kesesinin bulunduğu bir paket göndermiş.Teşekkürler Moshos Garden!
Moshos Garden ürünleri %100 bitkisel içeriklerden oluşuyor ve zararlı kimyasallar içermiyor.Ürünler ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

BİO ORGANİK YAŞAM ÜRÜNLERİ
Bio Organic Yaşam Ürünleri adlı e-ticaret sitesinde organik bebek ve çocuk ürünlerinden kozmetiğe,çamaşır ve bulaşık yıkama ürünlerinden organik yağlara pek çok ürünü bulabilirsiniz.Biodent diş macunları için teşekkürler.
ECZACIBAŞI GİRİŞİM-SELİN
Işıltılı vücut spreyleri için teşekkürler Eczacıbaşı!
LOFT KOZMETİK SPA
Loft Kozmetik SPA 'dan gönderilen Çok Yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş, Ph dengeli Sıvı Saç kremi özellikli, organik Argan yağı ve Hidrolize Keratin Proteini içeren profesyonel Fön suyu - Saç Açıcı Kondisyoner tam saçlarımın ihtiyaç duyduğu ürün.Sonuçları oldukça merak ediyorum :)
MARA KOZMETİK
Mara Kozmetik el ve vücut kremi ile French manikür ve pedikür yapmayı kolaylaştıracak french yüzükleri göndermiş.Bu yüzükleri ilk bakışta takma tırnak sanmama çok şaşırdım.Teşekkürler Mara Kozmetik!
DERMODALİN
Ceradolin su bazlı nemlendirici losyon ve numuneler için teşekkürler Dermodalin !
RITUEL DE BEAUTE 
Rituel de Beaute ürünleriyle tanışmamızı sağlayacak bir paket göndermiş.İçinde horlama sorunu olanlar için burun bandı,Diş temizleyici pratik mendil,Siyah noktalar için burun bandı ve özel günler için ısıtıcı bant bulunuyor.Oldukça işlevsel olan bu ürünlerden horlama bandı babama gidecek :)
Teşekkürler Rituel de Beaute!
IXORA PARFÜM
Vücut spreyi için teşekkürler İxora Parfüm !
OTACI
Son bir aydır kullanmakta olduğum şampuan markası Otacı'ya göndermiş oldukları numuneler için teşekkür ederim.
DOĞA PAZARI 
Rosense markasına ait numuneler için dogapazarı.com'a teşekkürler :)
DEPİTAK
İçinde pek çok ürün bulunan Anne-kız paketi için Depitak'a teşekkürler !
AGONIST KOZMETİK
Agonist Kozmetik etkinlik sayesinde yeni tanıştığım markalar arasına girdim.Saç Arındırma Detoks Kompleksi için teşekkürler.
SAÇ BAKIM.COM
Severek kullandığım Ovex'ten sonra markanın saç kremiyle tanışma vakti.Teşekkürler HC Hair Care!
KAMELYA.COM
Sally Hansen oje için Kamelya.com'a teşekkürler.
FERNE BUTİK PARFÜM
Daha önce hiç açık parfüm kullanmamış olan beni koku benzerliği,özelliklede kalıcılığıyla şaşırtan Chloe kokusu için teşekkürler Ferne Butik Parfüm !

AGGRESSIVE
Tatlı notalar içeren parfüm için Aggressive Parfüm'e teşekkürler.
SEPHORA
Oje matlaştırıcı,bez çanta ve 20 TL indirim çeki için teşekkürler Sephora!Şimdiden ne alsam diye düşünür oldum bile :)))
MAMACIM.COM
John Frieda Sheer Blonde numuneleri için teşekkürler mamacım.com !
CYRENE
Son dönemde cilt bakımı ürünlerini denemekte olduğum Cyrene'ye paylaştıkları 30 koruma faktörlü Sunscreen için teşekkür ederim..
M.ASAM
Sihirli Fondöten için  Fulser Ecza M.Asam'a teşekkürler.Daha önce severek kullandığım Magic Fondöten'in yazısı ilk fırsatta gelecek.
DERMOKİL
Farklı cilt tiplerine özel iki farklı maske için teşekkürler Dermokil !
ATAECZA.COM
Saç dökülmesine karşı etkili Sarımsaklı şampuan için teşekkürler Ataecza.com !
DURANCE
Gelincik ve Vanilya çiçeği kokularının tester ürünleri için Durance'ye teşekkürler.
BAŞAK ORGANİK
Şeftali Çekirdeği yağı için Başak Organik'e teşekkürler.
NE İYİ FİKİR.COM
Bebedor ıslak mendil,paylaşılşamayan Fisher-Price oyuncak,rakam şekilli kurabiye kalıpları,Orkid günlük ped ve 8x4 Roll-on için Ne İyi Fikir'e teşekkürler.
Son olarak güzel bir etkinlik ile bizleri bir araya getiren Canan Zerkinli'ye geçirdiğimiz tatlı saatler ve deneyimlenecek yepyeni ürünler için teşekkürler.
Sponsorlar yazısı ikinci bölümüyle önümüzdeki günlerde blogta olacak.
Sevgiler

6 yorum:

  1. ayayy resmen heyecanla okudum yazıyı ne çok ürün var hepsini de senden okumak için sabırsızlanıyorum.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah bitanem.Yerleşir yerleşmez yazmaya başlayacağım yazılarını.Çok çok öperim :)

      Sil
  2. taşınma işleri yaz sonu falan derken zaman geçivermiş :(( İnşallah herşey senin için çok güzel olacak.
    Canan'ın hediye bombardımanını ancak gruplayarak toplayabileceğiz galiba :) Özellikle Ceradolin'den çok memnunum, tatilde güneş sonrası kullandım tavsiye ederim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım. Göz açıp kapayana dek geçiverdi yaz.Cerodilin hakkindaki düşüncelerin çok mutlu etti beni.Mutlaka deneyeceğim :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım, çok güzel hediyeler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma