27 Tem 2013

YVES ROCHER ORGANİK VANİLYA SERİSİ

Vanilya kokusu benim için keyif ile eş anlamlı.Kozmetik ürünlerde Vanilya notaları içerenleri sık sık tercih ediyorum.Daha önce The Body Shop'un Vanilya serisini kullanmış biri olarak bu sefer Yves Rocher'ın Organik Vanilya serisine şans vermek istedim ve geçen indirimde Duş jeli ,20 ml Edt ve Vücut Losyonunu aldım.


Organik Vanilya Vücut Losyonu : Mağazaya her gittiğimde Vanilya serisinin el kremi ve vücut losyonlarını denedim.İçindeki bir notadan dolayı büyük boyunu almaya cesaret edemeyince 50 ml işimi görür diyerek denemek için küçük boyunu aldım.
Büyük bu ürünlerde el kremi kendinden pompalı,Vücut kremi için ise ayrıca pompa satılıyor.Küçük boyun bu anlamda kullanımı biraz sıkıntılı.Onun içinde minik pompa olsa hiç fena olmazdı.


İçeriğinde Organik vanilya,Aloe vera ve badem bulunuyor.Yağsız ve çok çabuk emilen formülünü sevdim.Koku olarak tam sevdiğim koku olmadığından küçük boylar ile yetinebilirim sanırım.



Organik Vanilya Duş Jeli : Serinin en çok  beğendiğim ürünü duş jeli oldu.Mis kokulu duş jeli kararında köpüğü,cildimi kurutmaması ve hemen uçmayan kokusuyla sürekli alabileceğim ürünler arasına girdi.1.50 TL'ye satılan pompaları sayesinde rahatça kullanabiliyorsunuz.

Organik Vanilya EDT : Ambalajdan başlarsak mini boyda da orjinal boyda da oldukça basit bir tasarımı var.Albeni açısından zayıf belki ama çantada taşımak daha kolay hale geliyor böylece.


TBS Vanilya'yı çok çok seven biri olarak söyleyebilirim ki bu koku ondan epeyce farklı.Vanilya haricinde ne olduğunu tam kestiremediğim narenciyemsi bir nota var.Bu sebeple kokuyu ilk sıktığımda çok beğenmesem de sonraki dakikalarda koku yavaş yavaş yumuşayıp sevdiğim bir hal almaya başlıyor.Kalıcılığı ise hiç fena değil.3-4 saat rahat idare edebiliyor.

* Önceliğimi TBS Vanilya'ya versem de onu yazın kullanmak mümkün değilken Yves Rocher her mevsim kullanılabilir.
* Fiyatı dikkate alındığında bence ödenen paranın karşılığını verebilir.
* 20 ml'lik boyu 9.90 fiyatıyla deneyimlemek için iyi bir alternatif.Büyük boyunu almayı düşünmesem de bu minik boyları özledikçe alıp kullanabilirim.

Siz bu ürünler ya da Vanilya kokan ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz,En sevdiğiniz Vanilya kokulu ürünler hangileri ?

20 yorum:

  1. vanilya benimde vazgeçilmez kokularım arasındadır. Bu markanın kremlerini denemedim ama vanilalı duş jeli ve ve vücut losyonlarına hayranım.
    Sevgiler
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende genelde vücut bakım ürünlerinden gidiyorum hep. Etkinlik olarak çok başarılı bir seri bence :))

      Sil
  2. Bir ortak noktamiz daha vanilya kokularina bende bayiliyorummmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika. Vanilya konusunda da zevklerimiz benzer demek :)))

      Sil
  3. En sevdiğim serisi bu yr'in

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İştah açan kokular serisinin en güzeli bence de :))

      Sil
  4. Ben tam bir vanilya hastasıyım.
    Vücut losyonu haricinde yukarıdakilerin hepsi bende de var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ne güzel. Bir çok vanilya sever gördüğüme sevindim.Sende güle güle kullan canım :)

      Sil
  5. parfümüne aşığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel canım. Bizim aramızdaki aşk değil sevgi sadece :)))

      Sil
  6. Ben de vanilya ve hindistan cevizi kokularının aşığıyım :) TBS vanilyayı senelerce kullandım,hala da 1,5 şişe vücut spreyim var . Sonrasında Yves rocher'inkini de merak edip aldım küçük boy. Küçük boy dediğine de bakma bana baya gidiyor 1 seneyi geçti elimde ve hala bitmedi. Hergün kullanmayınca sorun olmuyor yani ;) Ben ikisini de ayrı seviyorum aslında,Yves rocherinki daha farklı ama ayrı bir güzelliği var onun da . Güle güle kullan sen de canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TBS konusunda şanslısın çünkü hiç indirime girmiyor bu ara. Denedin mi bilmiyorum ama Y.R Vanilla Noır'de harika. Bende onun için bir indirim bekliyorum. Sende güle güle kullan canımcım :)

      Sil
  7. YVes rocher in vanilya kokularına hastayım.Edt yi denemeiştim ona da bir el atsam hiç fena olmayaca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuları benzer zaten canım. Büyük boy 30, mini boy 9.90 şu an. Diğerlerini sevdiysen parfümü de seversin mutlaka :))

      Sil
  8. gule gule kullan canım :) blogger camiasinda benim gibi vanilya kokusu sevmeyen var mıdır acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Vanilya baskın bir koku olduğundan herkes tarafından sevilmesi mümkün değil bence. Ben kullandığımda çok beğenen de oluyor pasta gibi kokuyorsun diyende :)))

      Sil
  9. aaa vanilyalı yazılar gelicek demiştin gelmiş ne de iyi eetmiş,yves rocher daha önce hiç kullanmadım.. vanilyayaa da bayılıyoruum. bir denesem mi acep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Yazılar geliyor yavaş yavaş. Vanilya sever biri olarak mağazada bir bak istersen.Sırayla vanilya önerileri gelecek. Öptüm canım seninde kuzunu da :))

      Sil
  10. Parfümü kullanıyorum canım dediğin gibi bende vanilya sever olarak kokusunu hiçte vanilyaya benzetemedim:| Ama benim tenimde kalıcılığı okadar uzun değil malesef yarım saat yada 1 saat idare ediyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılık konusundaki farka çok şaşırdım canım.Gece yazıyı hazırlarken bileğime sıktığım parfüm;sabah etrafa yayılmasa da bileğimi kokladığımda hala hafiften kokuyordu.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma