19 Tem 2013

GRATİS 4.YILA ÖZEL İNDİRİM

Bizi başta The Balm olmak üzere birbirinden güzel markalarla tanıştıran Gratis 4.yılını 3 gün sürecek indirimlerle kutluyor.Listenizdeki ürünleri almanın şimdi tam zamanı.



Uzunca zamandır merak ettiğim Giovanni saç bakım ürünleri,Nihayet üretim yeri değişmiş olan Bee Beauty Vanilla Cheasecake serisi,Benri ıslak mendil ve pamuklar alınacaklar listemin başında geliyor.The Balm markasında da 1 alana 1 bedava var ki rujlarına da bakmayı planlıyorum.

Siz bu indirimden neler almayı planlıyorsunuz?

16 yorum:

  1. Direk bir alana bir bedava olması bence çok iyi olmamış :( Yine allahtan yüzde 40 var ... özellkle o yeşil kaplı maskeleri denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Evet canım.Bende bu sebeple ruj almayı planlıyorum sadece.Sadece %50 olsa Meet Matte Nude alırdım ama onunla eşleştireceğim bir ürün yok maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba bir palet alıp yanına ruj alabilir miyim ? Ne dersin ?

      Sil
    2. Rujun fiyatı uygun olduğu için pek avantajlı olmayabilir. Bana kalırsa yakın fiyatlı ürünleri eleştirmek daha mantıklı :)))

      Sil
  3. bidakka bidakka..ben marmaristeyim bu benim için çok önemli çünkü burda gratis yok sipariş verebiliyorum yakınlarımdan....doğru mu anladım hem yüzde 40 indirim hem 1+1 mi??? nolur evet diyin evet evet evettttttttt

    http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke evet diyebilseydim ancak maalesef :(
      The Balm markasında 1 alana 1 bedava
      Gratis'e özel ürünlerde %40
      Renkli kozmetik markalarında ikinciye %50 indirim var.

      Sil
  4. Benim de alacaklarim vardi ama 2. Urune %50 pek isime yarayan indirim degil. %50yi gectim ben %40 a bilr raziydim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinciye %50 zaten almayı düşündüğüm ürünü aldırır sadece bana.Onun dışında aklımı çelemez :)))

      Sil
    2. aynen ben de yüzde 40a bile razıydım gerçekten de :( zaten tüm ihtiyaçlarımı geçen indirimde karşıladım bu işime yaramaz

      Sil
  5. indirim hangi günler arası peki?

    YanıtlaSil
  6. gratisin bileklik kolye vs gibi güzel takıları var geçen indirimden kelepçe bileziklerinden almıştım süperler..tavsiye ederim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Bakarım mutlaka. Sevgiler :))

      Sil
  7. Ben dun sabah erkenden kalktim gittim hatta ilk musteri bendim. On dakika sonra iceri doldu ve resmen 1alana 1bedava urunleri (Roll-on dus jeli) gibi urunleri aninda bitirdiler. Neyseki istedigim herseyi almistim :)) 168tl yerine 102 tl odedim. The Balmdan 2adet far paletim olmus oldu. 2Gun daha devam edecek belki stoklari yenilerler ve herkes faydalanir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dün ilk müşteriydim ama Gratis bomboştu.Rahat rahat yaptım alışverişimi.Çok işlek bir yer değildi o yüzden genellikle sakin oluyor.Güle güle kullan aldıklarını.The balm paleti olmayanlar için harika fırsat :)))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma