30 Tem 2013

Makyaj Temizleme İşkencesine Son

Makyaj yapmanın en eğlenceli bulduğum kısmı, göz makyajına geldiğim o keyifli an! Makyajın en göz alıcı tarafı resmen. O günkü keyfime göre hareket edip iddialı bir dumanlı göz makyajı mı, daha aydınlık bakışlar için açık tonlarla bir göz makyajı mı, renklerin enerjisini taşıyarak rengarenk bir göz makyajı mı yoksa daha doğal tonlarla göz rengimi belirginleştirdiğim bir göz makyajı mı yapmanın kararını vermek, ruhuma göre davranmak işin en keyif veren noktası.


Ancak gün sonunda, eve gelip o makyajı temizlemek, itiraf etmeliyim ki hem üşendiğim hem sıkıcı bulduğum bir eylem. Üstelik hassas göz çevresine sahip olduğum için, göz çevremi yıpratıcı özelliğinden dolayı her göz makyaj çıkarıcısını kullanamıyorum. Hassas göz çevrem için seçici olmak zorundayım. Makyajımı çıkarmayı bir Garfield üşengeçliğine bürünüp erinme haliyle yaptığım için bana pratiklik sağlayan, etkili ama aynı zamanda da hassas cildime uygun bir göz makyaj çıkarıcısına yönelmeyi tercih ediyorum. L'oreal Paris'in 3 Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, parfüm içermeyen ve alerji yapmayan özelliklere sahip. Parfüm içermemesi benim için büyük bir artı, çünkü kozmetik ürünlerinin içerisindeki parfüm cildimi en çok kaşındıran madde olduğu gibi kokuya duyarlı olduğum için cilt makyaj ürünlerinde parfümsüz ürünleri almayı yeğliyorum. Hipoalerjenik olması, benim gibi hassas göz çevresine sahip olanların en olmazsa olmazı. Üstelik hem yüz hem göz makyajımı çıkardığı için bu anlamda da bana pratiklik sağlıyor.

Tatile çıktığımda işin en sıkıcı tarafı olan valiz hazırlama kısmında da yardımcı oluyor. Tatil zamanı birden fazla büyük valizle oradan oraya taşınmayı sevmediğimden, ufak derli toplu ve aradığımı bulduğum, lüzumsuz eşyalarla dolu olmasını istemediğim bir valiz hazırlamayı seviyorum. Makyaj malzemelerimi seçerken de, hem pratik hem yer kaplamayan ürünleri tercih ediyorum haliyle. L'oreal Paris Makyaj Temizleme Suyu, bana bu konuda da zorluk çıkarmıyor. Şişesi ergonomik yapıda, kocaman makyaj temizleme sularını yanımda taşımama gerek kalmıyor. Hem yüz hem göz makyajımı da çıkarabildiği gibi cildimi de makyaj sonrası yatıştırma konusunda başarılı.

Makyaj çıkarmak, makyajın en sevimsiz yanı gibi gelse de iyi bir makyaj çıkarıcınız var ise, bu anlamda yola 2-0 önde başlıyorsunuz. Cildimizin nefes alması, temiz bir cilt ile yatağa yatmak kendimize yapacağımız en büyük iyilik. L'oreal Paris 3 Etkili Temizleme Suyu hem hafif, hem gözlerimi yakmadan makyajımı çıkarmada etkili, hem de cildimi rahatlatıcı özellikte. Az miktarda temizleme suyunu bir pamuk yardımı ile cildime uygulayarak özenli hareketlerle cildimi yıpratmadan makyajımı çıkartıyorum. Su formunda olduğu için hafiflik ve ferahlık sağlıyor.


Makyajla birlikte yaydığımız cazibenin daha uzun sürmesini istiyorsak, makyajı daha kusursuz gösteren iyi bir cildin gücünü de unutmamalıyız. Bu yüzden cildimize bakımını es geçmeden özen göstermeliyiz. Tıkanan gözenekler ve erkenden yaşlanan bir cilt ile baş başa kalmak istemiyorsak, makyaj çıkarmanın önemini fark etmeliyiz. L'oreal Paris 3 Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, hassas ciltlerde bile etkili, pratik ve rahatlatıcı özelliklerinde olup, makyaj kalıntılarıyla sizi fazla uğraştırmadan, geride ferah bir cilt bırakıyor. İyi bir makyaj için, iyi bir cilt de gerektiği gerçeğini görmezden gelmiyorsanız, rahatlıkla kullanabileceğiniz formdaki bu makyaj suyu makyaj masanızda yerini alması gerekengillerden.

İlk defa L'oreal Paris tarafından getirilen, üstelik oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünü sadece eczanelerde değil, market ve parfümerilerde de bulabilmeniz mümkün.

Bu içerik miskinkek.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma