29 Tem 2013

ORİFLAME NAIL PAINT TIRNAK CİLASI

Oriflame  Nail Paint ojeleri katalogta gördüğümde oldukça heyecanlanmıştım.Önce görsellerini aradım ama pek bir şey bulamadım.Sonra ne çıkarsa bahtıma diyerek sipariş verdim.Ojelerin bana ulaşması epeyce uzun sürdü.Sonra ben sürmeye fırsat bulamadım derken alalı bir iki ay geçti .

Ojelerin mavi,mor ve pembe çeşitlerinden mor olanı seçtim.

Ojeyi tüm tırnağıma uygulayıp tamamen kuruduktan sonra tırnak bandı yapıştırıp uç kısımlara şeffaf Top Coat uyguladım.Top Coat uygulamasıyla birlikte uç kısımların rengi değişerek koyulaştı.



*Ojenin sürümü biraz zor.Ne kadar dikkat edilirse edilsin fırça izi kalıyor ve bazı bölgelerde minik baloncuklar oluşabiliyor.
*Üzerine kurutucu uygulanmıyor çünkü kurutucuda renginin değişmesine neden oluyor.Bu sebeple Tırnak bandı kullanacaksanız iyice kurumasını beklemelisiniz.
*Altına mutlaka baz öneririm çıkarırken de disk pamuklarla tek hamlede çıkarılmalı aksi taktirde tırnakları boyanabiliyor.

Ojenin özelliği hakkında bilgi sahibi olmadan aldığım için Top Coat ile birlikte almıştım ancak renk değiştirme özelliği ojede olduğundan üzerine elde var olan Top Coat uygulanabilir.



Kısacası görüntüsü nedeniyle çok sevdiğim ama bazı dezavantajları da olan bir ürün.Son iki katalogta görmesemde mutlaka tekrar gelecektir.Denemek isteyenler için fiyatı 5.00 TL.

Renk değiştiren ojeler ünlü markalarda da mevcut.Bu ürün uygun fiyatıyla iyi bir alternatif olabilir.

Renk değiştiren ojeler hakkında siz neler düşünüyorsunuz, Beğendiniz mi ?

11 yorum:

  1. aaa oriflame danışmanıyım ama hiç dikkat etmedm bu ojelere :) ben ojelerin fiytlarını yüksek buluyorum bir de tonca oje olunca o sayfaları geçerim hep ama ne sevimli bir şeymiş bu.. manikürün de çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende normalde pek oje almam oriflame'den. Sadece bir kaç koleksiyon ojem var. Fiyatları gereksiz pahalı gerçekten ama özelliği olan bir je için 5 TL uygun geldi bana.

      Sil
  2. China Glaze'in renk değiştiren ojelerinin fiyatını düşününce bunlar o kadar da pahalı gelmedi bana :) Oriflame'in böyle bir serisi olduğundan haberim yoktu sayende öğrendim, satan birini bulursam mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece satan birini bulmak değil Katalogta olmasını da beklemek gerekiyor canım. Her ay Katalogta olmuyor çünkü. İnternet kataloglarını takip edebilirsin.Sevgiler :))

      Sil
  3. Ay morlar aşkına çok güzel olmuş !!

    YanıtlaSil
  4. merhaba blogunuzu cok begendim bilgiler icin teskler takipcim olabilirmisiniz tskler
    http://modabenle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Makyaj kelebeği Essence standında gördüm bende bu ojelerden. Renkleri pek beğenmeyince almamıştım. Sendeki renk güzelmiş. Güle güle sür:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar karışsada hangi ojeyi kastettiğini anladım canım.Teşekkürler :))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma