4 Tem 2013

TURUNCU KASA BIODERMA ALIŞVERİŞİ

Bir kaç gün önce 7-24 Aysel'imin blogunda tanıdığım Turuncu Kasa Online Alışveriş sitesinden bir çok kişinin favorisi olan yüz ve makyaj temizleme sıvısı Sensibio H2O alışverişimi yaptım.Verilen indirim koduyla birlikte kargo dahil 35.50 TL ödeyerek 2 adet Sensibio'ya sahip oldum.Salı Akşam vermiş olduğum sipariş bugün (Perşembe) günü özenli bir şekilde paketlenmiş olarak elime geçti.


Bioderma gibi güzel bir markaya % 50 indirimle ulaşmamızı sağladıkları için Sevgili Aysel'e ve Turuncu Kasa'ya teşekkürler :))

10 yorum:

  1. Ben de aynısını aldım, gelmesini bekliyorum şimdi.:)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim senin de bu indirimden yararlanmana çok sevindim, cidden sürekli kullanılacak bir ürünü indirimli almak çok güzel, güle güle kullanasın, cildine iyi gelsin inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu alışverişden gerçekten çok memnun kaldım. Aracılığın ve güzel dileklerin için tekrar teşekkürler bitanem :))

      Sil
  3. Memnun kalmanıza çok sevindik.

    Ayrıca Aysel Hanım'a da sizlere bu fırsatı sunmamıza yardımcı olduğu için çok teşekkür ederiz.

    İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu Kasa; Göstermiş olduğunuz özenden dolayı tekrar teşekkürler :))

      Sil
  4. ben de yine bu indirim çekiyle hem bu iki sensibio h2o yu aldım hem de bioderma sebium foaming gel yüz yıkama jelini aldım yine 1 alan 1 bedava 60 liraya yakın indirim oldu süperrr!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz yıkama jelini bende düşündüm ama elimdekiler biraz azalsın diyerek almadım.Umarım pişman olmam çünkü uzun süre gidecek bir üründü.Güzel günlerde kullan canım :)

      Sil
  5. bunun küçük boyu vaar edlimde ve rimel kullanmadığım göz makyajjımı bile temizlemiyor.pek çok kişi üründen övgüyle bahsetmesini anlayamadım. bildiğin suyla bile ovsam daha çok çıkarırım diye düşünüyorum. acaba uygulamada mı sıkıntım var?nasıl uyguluyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım disk pamuk üzerine döküp temizliyorum makyajımı. Gayet güzel temizliyor ama belirtmek istediğim bir nokta var. Daha öce kullandığım Lancome misel solüsyona göre daha fazla kuruluk yapıyor cildimde. Yine de sorun değil çünkü hem daha ucuz hem de daha temiz içerikli :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma