12 Haz 2020

YAMACHI GOLD KOLEKSİYONU İLE TAKI DOLABINIZI YENİLEME FİKİRLERİ

Kış ayları resmen sona erip yaz aylarının sıcaklığını üzerimizde hissettiğimiz an hepimizin içinde bir tazelenme,yenilenme isteği başlar.
Dolap ve çekmeceleri düzenleyip artık elimizin pek gitmediklerinden ayrılıp olmazsa olmazlarımızı belirlemek için bundan daha iyi bir zamanlama olamaz.
Gardırobumuz,odamız düzenlenip yenilenirken yaz aylarının en çok kullanılan ürünlerine bir kaç yeni parça eklemek kesinlikle ilgilenilmesi gereken bir fikirdir.
Artık kullanmadığınız takılardan kurtulmak ve onları sezonun yeni ve modern seçenekleriyle değiştirmek için 2020 moda trendlerinden yola çıkarak gümüş ve altın takı koleksiyonunuza renk katacak birkaç trend parça göstermek istiyorum.

Takılar sıcak havalarda sizin için daha ön plana çıkıyorsa günlük yaşamda kolayca kombinlenip rahatlıktan ödün vermeyen zarif tasarımlarla birlikte, şıklığınıza şıklık katacak gösterişli Yamachi Gold takı önerilerime bir göz atın.

1. Yazlık elbiseler ve gündelik kullanım için kuş figürlü yüzük,
Bahar ve yaz aylarının en sevilenlerinden olan kuş figürü, sadelikten yana olanların tercih edebileceği minimalist bir tasarıma sahip.Hem spor kıyafetlerle hemde elbiselerle kullanabileceğiniz Kuş Figürlü Yüzük sıcak havaların enerjisini kombinlerinize taşıyacak.
2. Gündüzden geceye kolayca uyum sağlayabilen taşlı bileklik,
Taş ve nazar bocuğu detaylarıyla oldukça şık olan bilekliği gündüzleri elbiselerinizle kombinlerken geceleri ise ışıltısıyla göz kamaştırabilirsiniz.
3- Her türlü giysiye çok yakışan Anahtar Figürlü Kolye,
Son yıllarda oldukça popüler olan anahtar figürünü her türlü kombininizle uyum içinde kullanmanız mümkün.
4- Gömlekler ve iş sonrası buluşmalar için Güneş Figürlü Gümüş Kolye,
Göz ve güneş figürünü bir arada sunan Beyaz Mineli Gümüş Kolye,ofis şıklığına yardımcı olacağı gibi günlük hayata da kolayca adapte olabilecek tasarımıyla dikkat çekiyor.
5-Hafta sonu kaçamakları için Taşlı Zincir Bileklik,
Hem elbiseler hemde kotlarla kullanabileceğiniz nazar boncuğu detaylı zincir bileklik ince ve zarif tasarımı ile hafta sonları kullanmak için iyi bir alternatif olacak.
6-Kalp figürlü,beyaz mineli gümüş yüzük
Beyaz mine detayı ile göz dolduran kalpli yüzük üç farklı renk alternatifine sahip olup genç ve modern görünümüyle dikkat çekiyor.Üstelik uzun yıllar modası geçmeyecek bir model olması ekstra avantaj sağlayacak.

Aksesuar koleksiyonunuzu  bu yaz için hazırlarken , güneşin parlaklığından ilham alan  gümüş takılar için Yamachi Gold tasarımlarına göz gezdirmeyi unutmayın.
En son trendlerden ilham alan Gümüş Takı Modelleri için Yamachi Gold adresini inceleyebilir,altın seçenekler içinse Nişantaşı mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.
 

6 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma