27 Ağu 2019

REAL TECHNIQUES GALAXY SERİSİ FIRÇA YORUMLARIM

Üzerimdeki kazağa bakıp daha havalar epeyce soğukken çekimi yapılmış olduğunu anladığımız Real Techniques Galaxy Serisi fırçaların yazıya dökülme günü çoktan gelmiş.
Real Techniques ülkemizde satılmaya başladığından beri ürünlerini yakından takip ediyorum.
Yıllar içinde denediğim ve hala kullanmaya devam ettiğim pek çok ürünü oldu.Bu ürünlerden en göz alıcı olanlar kuşkusuz Galaxy serisine ait bu üç fırçaydı.
Real Techniques Galaxy Fırça Kullananlar
 Kutusundayken metal izlenimi veren ve benim biraz ağır olabileceğini tahmin ettiğim bu fırçalar görünümlerinin aksine oldukça hafif bir malzemeden yapılıp üzeri metalik kaplama ile kapatılmış.Bu hafiflik kullanımlarını kolaylaştırdığı gibi yanınızda taşımayı da kolaylaştırıyor.Öyle ki bu fırçaların iki tanesini seyahat çantama atıp nerelere nerelere götürdüm.
Şimdi ürünlere tek tek göz atalım.
Real Techniques Galaxy Fırça Kullananlar
Real Techniques Brush Crush Galaxy Allık FırçasıUltra yumuşak kıllarıyla allık,aydınlatıcı gibi ürünleri kolayca uygulayabiliyorum.Ürünü kolayca alıp transfer edebildiğinden yumuşaklığına aldanmadan kontrollü kullanmakta ve allık bölgesine minik çoklu dukunuşlarla uygulamakta fayda var.Aksi halde ürünü alıp tek noktaya bırakabiliyorsunuz.Çok amaçlı kullanabileceğiniz hafif,kolay temizlenebilen bir fırça arayışındaysanız bu fırçayı sevebilirsiniz.
Real Techniques Galaxy Fırça Kullananlar
Real Techniques Brush Crush Galaxy Far Fırçası;Kullandığım üç fırça içinde en çok sevdiğim olan bu far fırçası öyle yumuşak ki far dağıtmak gerçekten oldukça keyifli bir hale geliyor.Çok yoğun bir far görünümü istemediğimde sadece bu fırçayla,daha belirgin bir görünüm içinse başka bir fırçadan yardım alarak farımı uyguluyor sonrasında galaxy far fırçası ile dağıtıp makyajımı tamamlıyorum.
Real Techniques Galaxy Fırça Kullananlar
Real Techniques Yelpaze Fan Fırça; Bu fırçanın sevenlerinin ya da sever gibi yapanlarının çok olduğunu biliyorum ancak benim serideki en az sevdiğim fırça bu oldu.
Aşırı yumuşak,fırça tüyleri de istediğim yoğunlukta değil gibi.Bu yüzden aydınlatıcıyı istediğim gibi alıp uygulamakta zorlanıyorum.Ancak yoğun görünüm istemeyenler,aydınlatıcım belli belirsiz doğallıkta olanlar benim gibi düşünmeyebilirler.
Real Techniques Galaxy Fırça Kullananlar
  Siz bu fırçalardan herhangi birini denediniz mi? Varsa yorum kısmından sizin düşüncelerinizi de seve seve okuruz.

14 yorum:

  1. yelpaze fırça biraz daha yoğun olsa çok daha kullanışlı olabilirdi

    YanıtlaSil
  2. Aydınlatıcı fircasi bana da biraz hafif geldi diğerlerini asiri severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Tasarımları süper zaten özellikle allık ve far fırçasına bayıldım.:)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi harika bend ebayıla bayıla kullanıyorum, ama senin de dediğin gibi yelpaze fan fırçası bana da işlevsiz geldi..

    YanıtlaSil
  5. Hayran oldugum fırça markası ve seti, denemedim ama bu seti almayı istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bu fırçalarla kötü makyaj yapmaya imkan yok ne kadar hoş görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  7. ben de çok seviyorum bu fırçaları Filizcim fan fırçası için aynı düşünüyoruz benim istediğim yoğunlukta bir uygulama yapmıyor...

    YanıtlaSil
  8. aydınlatıcı fırçası bana da kullanışsız geldi. Daha öncesinde de cocosshe aydınlatıcı fırçası almıştım. Sanırım en güzeli parmaklarımla sürmek sonra dağıtmak :))

    YanıtlaSil
  9. Fırçanın güzelliği 😍

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir anlatım olmuş, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. ben çok beğendim tasarımlarını:)

    YanıtlaSil
  12. nasıl da güzel görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba.Siteniz oldukça hoş ve takip ettiklerim arasında.Zaman ayırıp yeni açtığım bloguma göz atıp takip ederseniz memnun olurum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma