27 Ağu 2019

FREI OL BEBEK BAKIM YAĞI KULLANICI DENEYİMİ

Kızlarımın dünyaya gelişleriyle hayatımıza giren bebek bakım yağları uzun yıllardır cilt bakım rutinimizin vazgeçilmez bir parçası oldu.
Farklı markaları deneyerek kendimiz için en iyisini bulmaya çalıştığımız dönemde temiz içeriğinden dolayı Frei öl Bebek Bakım Yağında karar kıldık.Bugünkü yazımda  size bu yağdan bahsederken sonraki yazılarda da aynı markanın %5 üre içeren kreminden de bahsediyor olacağım.

''İçilebilecek Kadar Doğal'' içeriğiyle rakiplerinden bir adım öne çıkan Freiöl Bebek Bakım 140 ml ürün içeren plastik ambalajda satışa sunulmuş.İçeriğinde bulunan dört doğal yağ ve vitamin ile cildi 8 saate kadar nemli tutarken koruyucu bariyeri güçlendirerek doğal sağlıklı cilt oluşumunu destekliyor.
 Kokusuz içeriğiyle hassas ciltlerin kullanımına daha uygun hale gelmiş olan formülün üç dört damlasını avuç içimde ısıtarak cocukların banyo ya da havuz sonrasında kurumuş olan kol ve bacaklarına uygulama yapıyorum.Yağ birkaç dakika içinde hızla emiliyor.Cilt üzerinde yağlı olmayan,çevreye bulaşmayan kontrollü bir nemlilik bırakıyor.

Frei Öl Bebek Bakım Yağı Kullanım Alanları

Bebek Vücut Bakımı : Banyo sonrası ya da ihtiyaç duydukça masaj yaparak cildin nem kazanmasına yardımcı olunur.

Bebek Banyosu : Banyo suyuna ekleyerek suyun kurutucu etkisinin önüne geçilebilir.


Bez Bölgesi Bakımı : Bez değişimi sırasında temizlenmiş bez bölgesine hafifçe masaj yaparak uygulanır ve tahrişin önüne geçmeye çalışılır.


Konak Problemine Karşı : Yaşamın ilk aylarında bebeklerin baş bölgesinde görülen sarı-beyaz pullanmaları gidermek için saç diplerine masaj yaparak bir süre bekletilir.Sonrasında yumuşak bir bebek tarağı ile saçlar taranır ya da tercihen ılık su ile yıkanır.
Ben kendi kızımın saçında oluşan konak için önce yumuşakça tarayıp ardından ılık su ilke yıkamıştım.Farklı günlerde yaptığım iki uygulama sonrasında saç dipleri tertemizdi.

Bebek bakımının yanında ilk oluştuğu dönemde düzenli olarak  kullanıldığında yara izleri,çatlaklar ve lekelerde belli bir oranda düzelme,selülit görünümünde azalma vaat eden yağ bence şans verilmeyi hak ediyor.




3 yorum:

  1. paylaştığın bilgiler için teşekkürler ayrıca fotoğrafın güzelliğine bayıldım çiçekler mum filan :)

    YanıtlaSil
  2. bebekler ve çocuklar için ideal ürünler kuzenime söyleyeyim denesin canım

    YanıtlaSil
  3. Oldukça şık ve dolu bir blogunuz var. Sizi yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma