26 Ağu 2019

OX VALİZ ŞİKAYET / BU VALİZİ NEDEN ALMAMALIYIM?

Blogda her daim favorilerimi paylaşmaya özen göstersemde bu kez son seyahatime gölge düşüren bir üründen bahsedeceğim ki valiz almayı düşünen varsa bu deneyim akıllarının bir köşesinde olsun.
Evde bir büyük iki de orta boy valizim olmasına rağmen hem elimdekilere kıyasla daha kullanışlı olacağını düşünerek hemde görünümünün hoşluğuna kapılarak 28 Temmuz tarihinde Boyner'den Büyük Boy OX Valiz satın aldım.
İndirimsiz fiyatı olan 500 küsürleri asla haketmeyeceğini düşündüğüm Ox Valizi  o gün %50 indirimle ve 254.97 ödeyerek satın aldım.

Yeni valiz aldığıma göre koruyup kollanmaso lazımdı.Hemen bir kılıf ayarlayarak birkaç gün içinde seyahate çıktım.
Seyahat esnasında beni çok yormasa da performans olarak birlikte yola çıktığım kardeşimin it marka valizini rahat taşıma performansı olarak yakalayamadım.
Çekçek kısmı nispeten ince olan valizin kendi ağırlığını taşıması ve rahat kayması çok kolay olmadı.Tekerleklerden birinin de sürtünmeye bağlı olarak orta derecede eridiğini üzülerek gördüm.

Sabah 8.00 da başlayan yolculuğumuz öğleden sonra 16:00 sularında İstanbul Havalimanı'nda son bulduğunda beni kötü bir sürpriz bekliyordu.
Hareketinde bir problem olan valizi yatırdığımda tekerleklerin valizle birleştiği noktalarda kırıklar oluştuğunu,alt vidalardan birinin çıktığını,gövdede de bir çatlak oluştuğunu farkettim.
Boyner OX Valiz
Şunu çok iyi biliyorum uçaklarda  transfer sırasında valizler hasar görebiliyor.Daha önce de basit versiyonları başıma gelmişti ancak henüz ilk yolculuğunu yapan bir valizin tekerleklerinin aşınmasının yanında hem teker hem gövdeden bu şekilde dağılması onun kalitesini sorgulamama neden oldu.Watsons'ın uygun fiyatlı Miine valizleri ile bir çok ülke dolaşıp  yaşamadığım sorunu Boyner gibi kurumsal bir marka çatısı altında satıldığı için güvenerek aldığım Ox Valiz de yaşadım.

Hava yolu şirketi mağduriyetim karşısında bana yeni bir valizle değişim ya da fatura karşılığı valiz ücretinin bir kısmının ödenmesi seçeneğini sundu  ancak ikinci seçeneğin biraz uzun sürebileceğini ekledi.İstanbul da kalmayarak başka bir şehre geçeceğim için kırık valizle devam edemeyeceğimi düşünüp günün yorgunluğunun üstüne eşya transferi yaparak henüz ödemesini bile yapmadığım valizi prosedür gereği havaalanında bırakıp yoluma devam ettim.

Durumu sosyal medya hesabımda eve döner dönmez paylaştım.Tüm gönderilerim Boyner tarafından anında görüldü ancak ''Yaşadığınız mağduriyet için üzgünüz'' şeklinde bile bir dönüş yapmayarak müşteri memnuniyetine vermiş oldukları değeri göstermiş oldular.

Özetle seyahatleriniz için valiz alma planınız varsa,özellikle de  uçak yolculuğu yapacaksanız Ox Valizlerin  yanından bile geçmemenizi öneririm.Sonra benim gibi atsam mı tutsam mı bilemediğiniz bir valizle eve dönüş yapabilirsiniz.
Detaylar ve videolu gösterimleri @makyajkelebegiblog instagram sayfası öne çıkan storylerde bulabilirsiniz.






4 yorum:

  1. Çok talihsiz bir durum olmuş Boyner malesef müşteri memnuniyetinde sınıfta kalan bir firma yıllar evvel bende oradan aldığım bir çantada sorun yaşamıştım iade almamak için mağazada beni sinir etmişlerdi bu sebeple yıllardır Boyner'den alışveriş yapmam.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun havaalanında yaşanan kötü bir tecrübe olmuş. Bu tarz bir durumu ben de yaşamıştım sonrasında uçak firması bavulun satış fiyatını belirleyerek ücretini tarafımıza göndermişti. Bavulun kalitesiyle mi alakalı yoksa bavulları sert atmakla mı alakalı o konu tartışılır. Keşke valizleri transfer ederken daha hassas davransalar.

    YanıtlaSil
  3. çok kötü olmuş Filizcim ben de bavul alacaktım ama bu markayı tercih etmem..

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun hiç yaklaşmayalım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma