4 Nis 2019

DÜĞÜN GÜNÜNÜZ İÇİN TAKI ALIŞVERİŞİ YAPMADAN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER

Düğün ve takı alışverişi her zaman birbirleriyle eş anlamlıdır.İster büyük, geleneksel bir düğün planlıyor olun ister yakın dostların katılacağı bir nikah, bu özel  gününüz için seçeceğiniz mücevherler, piyasada mevcut stil ve desenlerin bolluğu nedeniyle sizi biraz zorlayabilir. Özenli tasarımların çekiciliğinin yanı sıra, takıların kalitesine odaklanmak oldukça önemlidir ve önceden biraz üzerinde düşünmeyi gerektirir. 

Altın takı alışverişi dendiğinde akla ilk olarak günlük olarak kullanacağınız tek taş ya da beştaş yüzükler gelir.Bu yüzüklerde uygun fiyatlı Swarovski taşları tercih edebileceğiniz gibi daha fazla bütçe ayırarak pırlantalı modelleri de tercih edebilirsiniz.

Yüzük seçimi yaparken seçeceğiniz yüzüğün rengi hem zevkinize hem de taş rengiyle uygun olmalıdır. Zümrüt, yakut gibi taşlar renkli oldukları için beyaz altın ve gümüş renklerdeki yüzüklere daha çok yakışırlar.Tektaş yüzük seçerken tercihiniz elmastan yanaysa rose gold olarak adlandırılan pembe altın, elmasın nostaljik havasını en güzel şekilde yansıtacaktır.

Düğünler fazla harcama eğiliminde olduğumuz zamanların başında gelir.Bu sebeple bu konuda bir bütçe oluşturup buna bağlı kalmaya çalışabilirsiniz. Unutmayın ki muhteşem mücevherlerin mutlaka pahalı olması gerekmez. Ayrıca, günlük olarak kullanabileceğiniz sade tasarımlara yatırım yapmaya odaklanırsanız bir köşede yıllarca bekleyecek kullanışsız bir ürüne yatırım yapmamış olursunuz.
Birbirinden farklı modellere hızlıca ulaşmak için  online kuyumcu mağazalarını ziyaret edip vakit kaybetmeden fikir edinebilir, geleneksel yolla satın almak yerine, online takı alışverişi yapmayı tercih edebilirsiniz.
Bu alışverişi tanınmış ve sertifikalı bir kuyumculardan yapmak her zaman en iyisidir. Yaptığınız alışverişin güvenli bir şekilde size ulaşmasından ürün memnuniyetine kadar tüm süreçte sizi yarı yolda bırakmayacak bir adres arayışındaysanız Myragold 'un eşsiz modellerine göz atabilirsiniz.
Sigortalı kargo,aynı gün içinde kargo,15 gün içinde koşulsuz iade garantisinin yanı sıra 10 bini aşan ürün yelpazesiyle altın takı seçimini keyifli bir iş haline getiriyor.
  • Başarılı tasarımları,her gün yenilenen ürün çeşidi ve kişiye özel isteklere cevap verebilme yönleriyle ve üç yıl bakım garantisiyle öne çıkan Myragold sayfalarını hemen buradan inceleyebilirsiniz.

Üretimden direkt alıcısına uygun fiyatla  satılan ürünleri inceledikten sonra özel gün alışverişleriniz ve altın hediye etmek istediğiniz her an ziyaret etmek isteyeceksiniz.

5 yorum:

  1. Şu beş taşları çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel modeller de var :)

    YanıtlaSil
  3. Harika takilar özellikle bordo tasli yüzüge bayildim 😊

    YanıtlaSil
  4. Trialari ve 5li taslari cok seviyorum ben yaa.. hatta alyansimi degistirip yerine tria almistim🙈🙈 Simdi ordaki 5li dikkatimi cekti. Cok guzelmis😍😍

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma