1 Mar 2019

LOHUSA DÖNEMİ ALIŞVERİŞ ÖNERİLERİ

Bebekli hayata merhaba dendikten sonra başlayan lohusalık dönemi tüm duyguların bir arada yaşandığı oldukça karmaşık ancak bir o kadar keyifli bir süreç.
Anne olarak günün büyük bölümünde bebeğe odaklanırken diğer yandan kendinizi iyileştirmeye çalışıyor,kalan zamanda ise evin düzenini sağlamaya çalışıyorsunuz.
Hamilelik döneminde her şeyi inceden inceye planlamış olsakta bebek aramıza katıldıktan sonra  hiç hesaba katmadığımız ihtiyaçlar karşımıza çıkıveriyor,bazen ihtiyacımıza en uygun ürünü bulana kadarsa birkaç deneme yapıp zaman ve para kaybetmemiz gerekebiliyor.
Bu durumda anne adaylarının  bir doğum sonrası eylem planı oluşturmaları,lohusalık döneminde ihtiyaç duyacakları ürünleri nereden ve nasıl temin edeceklerini planlamalarının faydalı olacağını düşünüyorum.Bedensel olarak zayıf düştüğümüz bu dönemde konforlu hissetmemizi sağlayacak destek ürünlerini önceden temin etmemiz işimizi kolaylaştıracak,zamanımız da minik yavrumuza kalacak.
Lohusa alışverişi deyince ilk aklıma gelen önden düğmeli pijama ve gecelik takımları,daha doğumun ertesi günü neden daha çok almadım deyip arayışa gireceğiniz emzirme sütyenleri,bolca iç çamaşırı,organik pedler,süt sızıntıları için göğüs pedleri ve tabiki olmazsa olmaz lohusa taçları oluyor.
Doğumu takip eden günlerde hemen eski kilomuza dönmek gibi bir kaygımız olamayacağı için hamileyken giydiğiniz giysileri giyebilir ya da lohusa giysilerinden edinebilirsiniz.
Doktorunuz önerdiği taktirde toparlayıcı korse de oldukça işinize yarayacaktır.
''Bizim dönemimizde lohusa alışverişi nu kadar kolay değildi'' sözcüğünü kolayca söylememi sağlayan www.lohusam.com alışveriş konusunda yol gösteren,ihtiyaç duyacağınız tüm ürünleri tek çatı altında toplayan bir site olarak karşımıza çıkıyor.
Sitede bulunan Lohusa terlik ve taç takımlarının lohusalık dönemine renk kattığı gibi iyi birer hediye alternatifi de olacağını düşünüyorum.
Bebeğiniz için hastane çıkışı ve mevlüt takımları,taşıma gereçleri,alt açma ve emzirme  minderleri gibi pek çok ürünü yine bu sitede bulabilirsiniz.Kapıda ödeme kolaylığı,14 güne kadar ücretsiz iade ve değişim kolaylığı,aynı gün kargo gibi öne çıkan özellikleri sayesinde çok rahat edeceksiniz.


6 yorum:

  1. Her detay düşünülmüş 😊 Tek tek arama, satın almak için vakit kaybı yok.

    YanıtlaSil
  2. Sarı havlu tarzı önden düğmeli pijama takımım vardı lohusalık dönemimde giydiğim🙈annemler kurdeleli geceliklerde ısrar etseler de ben twety li sarı pijamamı giymekten vazgeçemiyordum

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel ne renkli bilgiler. Yeni annelerin ve anne adaylarının çok işine yarayacak. Emeğine sağlık. Takip orduna karıştım :))

    YanıtlaSil
  4. Lohusa alisverisini önceden yapmak gercekten cok rahat ettiriyor. Güzel tavsiyeler icin tesekkürler canim 😍

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar yararli bir yazi olmus gercekten💖

    YanıtlaSil
  6. A'dan Z'ye her ihtiyaca yönelik tek adres olması ne büyük şans şimdinin anne adayları ve taze anneleri için...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma