10 Nis 2019

Sephora.com.tr açıldı! Şimdi keşfet!

Sephora’nın Türkiye’de merakla beklenen online satış mağazası açıldı. Türkiye pazarına 2007 yılında giriş yapan ve kısa sürede büyük bir ivme yakalayan Sephora Türkiye, online mağazasıyla dijital platformlardaki varlığını omnichannel bakış açısıyla güçlendirdi.

Sephora Collection, Fenty Beauty, Huda Beauty, Benefit, Dior, Nars, Yves Saint Laurent, Dr+ JArt gibi dünyaca ünlü 100’den fazla markanın ve 7000’den fazla ürünün tek çatı altında buluştuğu Sephora.com.tr, makyaj, parfüm, cilt bakımı, saç bakımı, banyo ve parfüm kategorilerinde binlerce ürünü özel ayrıcalıklarla güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor.
Sephora Collection ve dünyaca ünlü markaları bir arada bulabileceğiniz sephora.com.tr, kaliteli müşteri hizmeti, kolay ve rahat online alışveriş ile güzellik ve bakım tutkunlarına yeni entegre bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
Instashop’tan beğendiğin ürünü sepete at!

Güzellik dünyasında yarattığı yeniliklerle ses getiren Sephora Türkiye, sephora.com.tr kullanıcılarına özel bir alışveriş deneyimi sunuyor. sephora.com.tr’deki Instashop isimli bölüm, Sephora Türkiye’nin Instagram sayfasında paylaşılan ürünlerin fotoğrafı üzerinden direk alışveriş yapılmasını sağlıyor.

Farklı sürpriz kampanyaları ile güzellik tutkunlarına sürprizler hazırlayan Sephora, online platform aracılığıyla tüketicileriyle yenilikleri buluşturmayı hedefliyor. Tüm kampanyalarını güzellik tutkunlarına sürpriz yaşatma motivasyonuyla hazırlayan Sephora, online platformuna özel oluşturduğu yeni Sephora WOW çatısı altında online kampanyalarını ve konseptlerini güzellik tutkunlarıyla paylaşıyor. Her hafta en beğenilen ürünlerini Sephora WOW çatısı altında takipçileriyle buluşturan markanın, online platformu büyük yankı uyandırıyor.

Yüzlerce üründe cazip fiyat avantajları sunacak olan sephora.com.tr, aynı zamanda tüketicilerine 150 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz güvenilir teslimat ve İstanbul’a aynı gün teslimat ayrıcalığı sunuyor. Tüm alışverişlerde deneme boy ürünün hediye edildiği ve güvenli ödeme seçeneklerinin de yer aldığı sephora.com.tr, Sephora Sadakat Programı’na üye olan tüketicilerine özel imkanlar da tanıyor.


Sephora Türkiye Pazarlama Direktörü Ayça Kaya, “Sephora olarak Türkiye pazarına giriş yaptığımız 2007 yılından bu yana, tüketicimizi 100’den fazla marka ve binlerce farklı ürünle buluşturduk. Kadınlara sadece makyaj, cilt bakımı, parfüm gibi kategorilerde ürün satışı yapmakla kalmıyor, alanlarında uzman makyaj artistlerimiz ve mağazalarımızdaki Beauty Hub’larımızla aslında tam anlamıyla “eşsiz bir güzellik deneyimi” sunuyoruz. Uzun zamandır online alışveriş konusunda tüketicilerimizden ciddi geri bildirimler alıyorduk. Global yapımızla da uyumlu ama çok daha esnek bir online alışveriş platformunu, 5 ay gibi kısa bir sürede iş ortaklarımızın da desteği ile 5 Aralık 2018’de açtık. İlk günden beri inanılmaz bir ilgiyle karşılaştık ve tam 28 günde tüm Türkiye’ye satış yaparak Sephora’nın en yeni trendleri yansıtan ürünleri ve eşsiz markaları ile buluşturduk. Böylece fiziki mağazalarımızın olmadığı illere de, sephora.com.tr aracılığıyla markalarımızın ürünlerini ulaştırma imkanı bulduk ve bundan dolayı da ayrıca çok mutluyuz. Gördüğümüz büyük ilgi karşısında her geçen gün takipçilerimizin online güzellik alışverişi deneyimini zenginleştirmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Hedefimiz, Sephora.com.tr’nin, online güzelliğin, trendlere yön veren guçlü ve eşsiz deneyim sunan 1 numaralı adresi olması”.


*Basın Bültenidir

6 yorum:

  1. bütün online alışveriş sitelerine rağmen gidip mağazada alışveriş yapma keyfinden vazgeçemiyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. Iste bu güzel haber 😊

    YanıtlaSil
  3. ne güzel oldu açılması :)

    YanıtlaSil
  4. Bunu da senden öğrendim çok iyi olmuş. Oturduk yerden alışveriş yapmayı seviyoruz artık. :)

    YanıtlaSil
  5. Bu iyi mi oldu kotu mu oldu bilemedim🙈🙈

    YanıtlaSil
  6. satılan ürünler gerçekten de çok güzel

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma