3 Eki 2018

KIKO MARKASINDAN DENEDİĞİM 3 PEMBE OJE

Planladığım yazılar önümde ve gönlümde dağ gibi büyürken bugün pembe severler için Kiko markasından üç oje göstereceğim.Önümüzdeki hafta çocukların etüdlerinin başlamasıyla daha organize hayata geçiş yapıp daha çok buralarda olmayı ümit ederek yazıya geçiyorum.
Pembe oje kimilerine korkutucu gelsede pastel pembeler ya da özel karışım renkler işin içine girdiğinde benim için bambaşka bir anlam kazanıyor.
Ben özellikle pastel ve yansımalı renkleri çok seviyor denk geldikçe edinerek koleksiyonuma eklemeye çalışıyorum. 
 Günün yazısında Kiko markasına üç rengi inceleyeceğiz.Mat,chrome ve metalik glitter özellikli bu ojeler benim çok sevdiklerim arasında olup uzunca bir zaman da öyle kalacaklar.

Kiko ojeler,oje markaları arasında orta halli fiyatlara sahipler.Uzun zamandır mağazalarını ziyaret etme fırsatı bulamadım ancak en son alışverişimde 19,95 ₺ fiyattan 12,90'a düşmüş halleriyle alışveriş yaptığımı hatırlıyorum. 
Beni Kiko oje alışverişi yapmaya iten ilk sebep şık ve fonksiyonel ambalaj tasarımları oluyor.Ojeler kaliteli bir görünüme sahipler ve bu görünümü sürülüşlerinin kolaylığı,hızlı kurumaları gibi özellikleri ile destekliyorlar.

Kalıcılık olarak üstün bir performansları yok. Daha ucuza alınan bir oje kadar hızlı deforme olabiliyorlar ancak uzun süre aynı ojeyi kullanmadığım için bunu dert etmeyip renklerin göz alıcılığına ve diğer olumlu özelliklerine göre seçim yapıyorum.

Bu yazıda bahsettiğim ojeler birer bahar ojesi olsalarda tonlarının güzelliği sayesinde  diğer mevsimlere de entegre olabiliyorlar.
Şimdi hepsine tek tek göz atalım

GLITTER METALLIC NAIL LACQUER / 148 NUMARA

Simli, parlak ve gösterişli bir görünüme sahip olan Rose Gold oje ,yüksek yoğunluklu sim parçacıklarına sahip  pigmentli dokusuyla dikkat çekiyor.  Çok sayıda kıla sahip  fırçası sayesinde  ojeyi tırnağa kolayca aktararak metalik görünümlü,eşit yayılmış bir oje rengine sahip olabiliyorum.

KIKO POWER PRO NAIL LACQUER  Mermaid Pink-94 Numara

Markanın yaz koleksiyonunda çıkan Mermaid Pink,gösterişli rengini üçüncü katta alan ine yapılı,tatlı mı tatlı bir oje.Turuncu-pembe-lila yansımaları ile diğerlerinden ayrılan ojeyi şu an indirim raflarında bulmanız mümkün. 

KIKO POWER PRO NAIL LACQUER -28 Numara
En sık kullandığım pembe ojeler arasında olan Power Pro 28 numara soft rengi, tırnaktaki pürüzsüz duruşu ve parlaklığıyla bana en çok sorulan ojelerden biri.
Pembe olsun ama dikkat çekmesin diyorsanız tırnakları pamuk şekere çeviren bu ojeye göz atabilirsiniz.


Siz bu üç oje arasında en çok hangisini beğendiniz? Kullanıp sevdiğiniz,bize tavsiye edebileceğiniz renkler varsa yorum kısmında yazabilirsiniz.


6 yorum:

  1. mermaid pink'i i,ndirimde yakalayıp almıştım ama o glitter metal serisini bulamadım bir türlü en istediğim de onlar halbuki aşırı güzel duruyor hepsi sende güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  2. Mermaid Pink'e bayıldım, Power Pro 28 ise en sevdiğim pembe tonudur ojede. Kiko ojeleri bahsettiğin gibi pek kalıcı değil, ama hergün oje yenileyenler ve ne olursa olsun oje sevenler için iyi bir seçim bence de Filizcim, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ben 148 numarayi sevdim 😊

    YanıtlaSil
  4. 148 numaraya bayıldım, renk şahane:)

    YanıtlaSil
  5. ama üçü de çok güzel güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Renkler çok şeker ama ✨✨

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma