5 Eki 2018

FLORMAR URBAN SOUND KOLEKSİYONU ÜRÜN YORUMLARI

Flormar Urban Sound Koleksiyonu sahilden şehre dönüp yepyeni bir yılın koşuşturmasına başladığımız günlerde satışa çıkmış,içinde bulundurduğu ürünlerin renkleriyle sonbahara daha kolay adapte olmamızı sağlamıştı.Ürünleri bir süredir denedim.Bugün de bu ürünlerle ilgili düşüncelerimi paylaşmak,koleksiyonu merak edenler için kendi beğenilerimi sırasıyla yazmak istiyorum.
Bir makyaj koleksiyonunda sizi en çok hangi ürünler çeker bilemiyorum ama ben karşılaştığım koleksiyonlarda elimde bulunmayan renkler içeriyorsa ilk olarak far paletlerine,sonra allık-aydınlatıcı-ruj sıralamasıyla diğer ürünlere heyecan duyuyorum.
Flormar Urban Sound Koleksiyonunun benim açımdan en çok dikkat çeken ürünü,içerdiği kırmızı-turuncu-mavi kombinasyonları ile Urban Eye Palette/ Scarlett Power rengi olmuştu.
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Kullananlar
Bu paletle ilgili sosyal medyada pigmentli-pigmentsiz olduğuna dair pek çok yorum okudum.Pigmentsiz olduğuna dair yapılan yorumların farları denemeden sadece el swatchlarına dayanarak yapılmış acele yorumlardan oluştuğunu paleti deneyince anlamış oldum.Farlara dokunduğumda elime çokça renk gelmiyor.Kolumda swatchlarken de aynı durumu farkettim.Ancak kendi sünger aplikatörü ya da tok kıllı bir far fırçasıyla uygulandığında palette öne çıkan capcanlı turuncuları,kırmızıları göz kapağımda net bir şekilde görebildim.

Orta pigmentasyona sahip far yapıları canlı renklerle birleşince ortaya dozunda renk veren bir palet çıkmış.Bu sebeple farklı renklerden oluşan far arayışında olanlar bu palete şans verebilirler.
Fiyat :44.99

FLORMAR CARING LIPSTICK/STYLE MATIC LIPLINER

Serinin en sevdiğim diğer iki ürünü Caring Lip Color Rujların 05 numaralı Urban ruju ile SL17 kodlu Style Matic /Urban dudak kalemi oldu.
Flormar Urban Sound Koleksiyonu  Ruj
Flormar Caring Lip Color Rujun öncelikle manyetik kapaklı ambalajını kullanışlı buldum. 
İçeriğindeki Avokado Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı ile dudaklara bakım yaparak nemlendiren Flormar Caring Lip Color hafif yapısıyla konforlu bir kullanım sağlıyor.
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Swatchlar
Kolay uygulanabilen yumuşak yapılı rujun tam bir sonbahar tonu olan rengi oldukça güzel olup şans verilmeyi hak ediyor.
Ruj  formulüyle gün içinde beni hiç rahatsız etmezken üç saat sonunda dudak içlerinde hafifçe silinerek tazelenmek istiyor.Bu sebeple sürdüğüm gün yenileme amaçlı mutlaka çantama atıyorum.
Fiyat: 29.90
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Lip Primer
Kullandığım ilk gün birkaç saat sonra dudak içinden silinen rujum için hemen ertesi gün Flormar Caring Lip Primer deneyip rujumun kalıcılık süresine bakmak istedim.
Bu baz dudak rengimi eşitleyerek rujumun renginin daha ön  plana çıkmasını,dudaklarımı daha nemli hissetmemi ve son olarak rujumu çok daha kolay bir şekilde uygulamamamı sağladı.Rujun kalıcılığını arttırma konusunda ise maalesef çok bir etkisini göremedim.
Dudakları nemlendirme,koyu rengi nötrleyip kullanılan rujun  rengini ön plana çıkarma arzusunda olanlar uygun fiyatlı bu ürüne göz atabilirler.
Fiyat:19,90

FLORMAR SMOOTH TOUCH ALLIK PEACH
Dört farklı renk alternatifine sahip allıkların Peach rengini denedim.Allık ince ve oldukça pigmentli bir yapıya sahip.Ürünü alırken yumuşak bir allık fırçasıyla hafif hafif dokunmak yeterli oluyor.(Sert fırçalar ürünün tozlaşmasına da neden olabilir.)Yanaklara yerleşen rengin benim denediğim Peach rengi için tüm gün kalıcı olduğunu rahatça söyleyebilirim.
Fiyat :29.90

FLORMAR BROW SCULPTING DUO KAŞ KALEMİ
Bu yıl denediğim kaş ürünler içinde en sevdiklerim kesik uçlu/yassı yapıya sahip olan kalemleri oldu.
Kesik uç sayesinde kaşlar çizgiler halinde doldurularak daha doğal bir sonuç elde edilebildiğinden bu tarz kaş ürünlerini kullanmayı seviyorum.
Çift taraflı otomatik ambalajı sayesinde kolayca uygulanabilen Flormar Brow Sculpting Duo ile kalem ve kaş pudrası olmak üzere iki adımda kusursuz ve dolgun görünümlü kaşlar elde edebilirsiniz.
Ben kendi kaşlarımı pudraya ihtiyaç bile duymadan sadece yumuşak kalem taraf ile rahatlıkla doldurabiliyorum.
Fiyat :29.90

FLORMAR MASTER DIPLINER
Üç renk seçeneği bulunan likit dipliner bulaşmaya karşı dayanıklı formülü, özel fırçası ve yüksek örtücülüğüyle tek seferde uygulama yapmaya olanak sağlayan bir ürün.
Dipliner uygulamasında kahverengi,mavi gibi farklı renk seçeneklerine yer vermek istiyorsanız çabuk sabitlenen bu ürüne bakabilirsiniz.
Fiyat :19.90

FLORMAR SCULPTING KIT/MEDIUM
Yüzde kontrast yaratarak yüzü şekillendirmek ve cildine aydınlık bir görünüm vermek için kullanılabilen Flormar Sculpting Kontür Paleti mikronize pigmentleriyle cilde renk verip aydınlatıyor.Paletin içindeki ürünlerin yapısı daha önceki koleksiyonlardaki kontur paletleri ile benzerlik gösteriyor.
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Kontur Paleti
İnce yapılı kontur pudrası,mat formülü ile hem kontüre hemde allık olarak kullanılmaya uygun.
Yapısı ince olduğu için dağıtmakta zorlanmadan yüzümün  geri plana itmek  istediğim bölgelerinde kullanabiliyorum.
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Kontur Paleti
Açık renkli aydınlatıcı pudraya gelince,içerdiği altın renkli ışıltılar yüzünden herkesin sevebileceği bir ürün olmamakla beraber dudak üstünde ve elmacık kemikleri üzerindeki etkisini fena bulmadım.Ben aydınlatıcılarda genellikle kendiliğinden yansıması olan ürünleri seviyorum.Sizin de beklentiniz benimle aynı doğrultudaysa bu ürünü denemeden almamanızı öneririm.

FLORMAR FAN BRUSH
Flormar Urban Sound Koleksiyonu Fan Brush
Kontur, gölgelendirme ve aydınlatma uygulamaları için tasarlanan Fan Brush görüntüsüyle oldukça çekici bir ürün olmuş.
Yelpaze şeklindeki fırçayı şu ara sıklıkla aydınlatıcı uygulamak için kullanıyorum.Hakkındaki yorumlarım netleştiğinde yazıyı yeniden güncelliyor olacağım.
Fiyat: 29,90

Flormar Urban Sound Koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi almak için www.flormar.com.tr adresinden siteyi ziyaret edebilir,kendi favori ürünlerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.







7 yorum:

  1. Koleksiyonun rengi ağırlıklı olarak kırmızı ve mavi tonlar olmuş..Dipliner'in rengini bir başka sevdim sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. henüz vaktim olmadığından deneyemedim hiç birini ama en çok da paleti merak ediyorum.. Ümran'ın paletle yaptığı makyajları görünce paletin gayet pigmentli olduğunu anlamıştım zaten :-))

    YanıtlaSil
  3. turuncu kırmızı far renkleri çok güzel görünüyor! <3

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir koleksiyon ama mutlaka şunu alayım dediğim bir ürün yok ama bi tek fırça çok hoşuma gitti.:)

    YanıtlaSil
  5. Paletteki açık tonların yerine yeşil/haki gibi farklı bir iki koyu ton daha olabilirmiş ama yorumlarına katılıyorum. Benim koleksiyonda favorim allık ve dudak ürünleri oldu. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  6. Diplinerin rengi ilgimi çekti, allık da sevdiğim tonlarda :)

    YanıtlaSil
  7. Ama çok güzel görünüyorlar yani çekim harika olmuş ❤

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma