20 Eyl 2018

EVLİLİK TEKLİFLERİNİN BAŞ ROLÜ TEKTAŞ YÜZÜKLER


Bir aşkın en beklenen ve romantik hali evlilik tekliflerinin yapıldığı zamandır. Evlilik teklifinin nasıl yapılacağı öncesinde uzun uzun düşünülür ki, unutulmayacak anlar yaşansın. Bu zamanın baş rol oyuncusu da evlilik teklifi eden kişinin sevdiği kişiye taktiği tektaş yüzüktür.

Tektaş yüzükler pırlantadan yapılmaktadır. Dünyanın en değerli taşı olan elmasın özenle işlenerek pırlantaya dönüşmesi ve sonrasında yüzük haline gelmesi oldukça uğraş verici bir iştir. Tektaş yüzükler sadece oluşum aşamaları ile değil evlilik yıldönümü ya da sevgililer günü gibi zamanları özelleştirdikleri için de değerlidir. Zarif duruşu ve şıklıkları ile de göz kamaştıran tektaş pırlanta yüzükler her kadının göz bebeğidir.


 Damla, kalp ve yuvarlak kesimleri bulunan tektaş pırlanta yüzükler farklı montür seçenekleri ile de her zevke ve tarza hitap etmektedir. Aşkın zarif ve ince ruhlu halini ortaya koyan yüzükler, en özel anların hediyesidir. Farklı karat ve tasarımlara sahip olan tektaş yüzükler, günümüz modasının anlayışına uygun işçilik ile üretilmektedir. İster oval ister damla kesim tercih edilsin bu yüzükler, bir kadının en zarif aksesuarıdır. 
İhtişamı ve göz alıcı tasarımları ile bir trend oluşturmaya yardım edecek güçte olan tektaş pırlanta yüzük modelleri yüzyıllar geçse de modası geçmeyen tek aksesuar çeşididir. Her kadına kendini yakıştırmasını bilen bu yüzükler, her geçen gün modellerine yenisini katmaktadır. Her kadının hayalinde ömründe bir kere sevdiği kişiden bir evlilik teklifi ile birlikte tektaş yüzük almak vardır. Hepimiz kuyumcuların önünden geçerken mutlaka vitrinde pırlanta yüzüklerin bölümüne bir göz atar hatta belki de daha fazlasını yaparak beğendiğimiz bir yüzüğü denemek isteriz. Son zamanlarda bir sektör haline gelen tektaş pırlanta yüzükler kesim modellerini, büyüklüklerini ve kalitelerini artırmaktadır. Zaman ve mekân algısını ortadan kaldıran yüzük modelleri sadece pırlanta olmamaktadır. Yüzükler incili, pave pırlanta, sırataş ve anturaj taşlı gibi modelleri ile de kadınların ilgisini çekmektedir. 

Altınbaş internet sayfasında yüzük modelleri detaylı bir şekilde incelenebiliyor. Ayrıca buradan yapılan alışveriş ile her kadının rüyası gerçekleştirilebiliyor.              

5 yorum:

  1. Bunlar mükemmel bir tanede benim olsa evrene duyurulur 😜💖

    YanıtlaSil
  2. Biz bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Altınbaşın tasarımları da gerçekten çok hoş 😍

    YanıtlaSil
  3. her ne kadar aman ne gerek var mühim olan aşkımız yada aman ne lüzum vardı neden bu kadar para verdin vs. tarzı mütevazilik içeren laflar etsekte her kadın şöyle ihtişamlı bir tek taşı parmağına takmak ister değil mi? hemen sayfaya bakıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Tek taş,beş taş dönemlerini geçtik ama gelene de hayır demeyiz tabi ki :))))

    YanıtlaSil
  5. Cok zarifler gercekten de 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma