17 Eyl 2018

SLEEK COPPERPLATE HIGHLIGHTER PALETİ YORUMLARI

 Sleek Solstice Aydınlatıcı Paletini severek kullanmış ve çok önceleri bir blog yazısında detaylarından bahsetmiştim.Bugün ise yaz başında tanıştığım ve abartı bulmazsanız Sleek efsanelerinden kabul ettiğim Sleek Copperplate Highlighting Palet hakkındaki yorumlarımdan bahsetmek istiyorum.

Her ne kadar aydınlatıcı paleti densede ben bu paletin çok amaçlı kullanıma uygun bir palet olduğunu,aydınlatıcı olarak kullanılacaksa içinde bu amaca uygun sadece bir renk bulunduğunu belirterek detaylara geçiyorum.
* Sleek markası artık ülkemizde satılmıyor.
Sleek Copperplate Aydınlatıcı Yorumları
Sleek Copperplate Aydınlatıcı Paleti toplamda 9 g ürün içeren dört  farklı renkteki sıkıştırılmış üründen oluşuyor.Palet öne çıkan altın ve bronz renkleriyle yaz mevsiminden çıkmış vücudun tamamında kullanılabilecek,bronz teni vurgulamada oldukça başarılı olan bir palet olma özelliği taşıyor.

Dekolte ve omuzlara altın tonlarını,yüz içinse sol altta bulunan fildişine yakın aydınlatıcıyı uygulayarak sofistike bir görünüm elde etmek oldukça kolay.
En koyu renkli bronz tonu ise hafifçe allık olarak uygulanmaya ya da göz makyajında kullanılmaya uygun bir renk olarak karşımıza çıkıyor.
Sleek Copperplate Highlighting Palet Kullananlar
 Sonbahar mevsiminde eliniz toprak tonlarına,bakırlara gitme eğilimindeyse yepyeni bir far paletiniz olduğunu da rahatça söyleyebilirim.Sağ üstteki gold (Rose Gold gibi görünsede altın ışıltısı daha belirgin) dışındaki renkler epeyce pigmentli olup tek seferde fırçaya kolayca geliyorlar.

Şık paketlemesi,drugstore ürünlere fark atan kalitesi ve çok amaçlı kullanım kolaylığı ile hem yaz aylarında hemde sonbaharda kullanabileceğiniz bir ürün arayışındaysanız bu palete göz atabilirsiniz.
Ürün yapısının inceliğini,dayanma süresini de hesaba katınca bence baktığınıza pişman olmayacaksınız.

9 yorum:

  1. bunun renklerine bayılmıştım ben!

    YanıtlaSil
  2. benim için oldukça koyu bir palet hala favorim solstice :-))

    YanıtlaSil
  3. Renklerin pigmentleri hakikaten cok guzelmis❤

    YanıtlaSil
  4. Bunların renginden çok güzel far olurmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de bu paleti aydınlatıcı (aynen tek renk), allık ve far paleti olarak çok amaçlı kullanmayı daha uygun buluyorum. Türk insanına göre bir tık koyu, ama genel olarak kullanışlı bir palet olmuş. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Saatin hemen yanındaki oldukça koyu bir tonmuş..onun haricindekiler daha bir hafif ve hoş gibi..tabi bana göre :)

    YanıtlaSil
  7. Benim gibi çok açık tenli biri için bu renkler ancak far olur:)

    YanıtlaSil
  8. Yazin basinda cok koyu gelmisti bana ama su an o palete sahip olmak istiyorum resmen... koyu olandan harika bir goz fari olur diger renkler dedigin gibi vucut icin harika olur... bayildim ben.. yazdan cikanlar icin👌🏻👌🏻👌🏻 Eline saglik💙

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma