18 Eyl 2018

MARC ANTHONY DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN CANLANDIRICI BAKIM SERİSİ

Marc Anthony markasının üç üründen oluşan saç bakım setini yaz aylarında kullanıp bitirmiştim.
Bugünkü yazımda markadan bahsetmek ve ürünlerin saçlarım üzerindeki etkisini merak edenler için not düşmek istiyorum.
 Marc Anthony True Professional; uzun yıllardır Catherine Zeta Jones, Paris Hilton ve Kate Bosworth gibi isimlerin saç stilistiliğini yapan Marc Anthony tarafından; temiz içerikleri profesyonellik ile birleştirerek, kadınların günlük saç bakımlarında fark yaratma ve evlerinde salon deneyimi sunma hedefi ile yaklaşık 30 yıl önce kurulmuş bir marka.
Marc Anthony Şampuan Yorumları
Marc Anthonyʼnin kendi salonlarında doğan ve saç profesyonelleri tarafından titizlikle geliştirilen ürün formüllerinde; Biotin, Argan Yağı, Hindistan Cevizi gibi saç bakımının vazgeçilmez içeriklerinin yanı sıra, Kafein & Ginseng, Elma Kök Hücre gibi yenilikçi içerikler kullanılıyor.

Kanada'lı Profesyonel Saç Bakım Markası Marc Anthony, bir süredir ülkemizde de satışta olan ürünleriyle alternatiflerimiz arasında bulunuyor.Temiz içeriği ile dikkat çeken markanın farklı saç tiplerinin farklı ihtiyaçlarına çözüm sunan pek çok ürünü bulunuyor.

Saçlarımın kabarma karşıtı Frizz ya da hasarlı saçlar için geliştirilen Coconut Oil serisi ile daha iyi anlaşacağını düşünsemde markanın ürünleri hakkında fikir sahibi olmak adına Dökülen Saçlar için 12 Saniyede Mucizevi Canlandırıcı Saç Bakım Serisini denedim.

Deneyimlemiş olduğum ürünler şampuan,saç kremi ve günlük bakım küründen oluşuyor.Şimdi sırasıyla bu ürünlere ve saçlarım üzerindeki etkilerine göz atalım.


DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN 12 SANİYEDE MUCİZEVİ CANLANDIRAN ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ

Elma Kök Hücreleri, Üzüm Çekirdeği Yağı, Saç ve Saç derisi kompleksi ile geliştirilen serinin amacı saç foliküllerini harekete geçirmek,saçları yeniden yapılandırarak saç dökülmelerini azaltmaya yardımcı olmak olarak belirtiliyor.Saç dökülmesi konusunda etkinliği bilinen Biotin ile zenginleştirilmiş etkili içeriği saçların çok daha güçlü ve daha kalın bir şekilde uzamasını desteklerken,antioksidanlar sayesinde saçları besleyip kırılmaları önleyeceği söyleniyor.
Marc Anthony Şampuan Yorumları
250 ml ürün içeren tüp ambalajda satılan şampuan çok hoş bir kokuya sahip.Bu koku saçlarımı yıkadıktan sonra hemen uçup gitmeyerek uzun saatler boyu saçlarımda kalıyor.

Saç bakımı ile ilgili ürünleri anlattığım her yazımda belirttiğim bir noktanın tekrar üzerinden geçeceğim.
Yapısal olarak sert,zor şekil alan ve gür saçlara sahibim.Marc Anthony'nin bu şampuanı ilk bir kaç kullanımda saçlarımı krem kullanmak zorunda bırakacak kadar sertleştirdi.İlk dört uygulamadan sonra ise saçlarım şampuana uyum sağladı ve daha az krem ile yumuşacık olmaya başladı.

Elma Kök Hücre Teknolojisi ile üretilen şampuan ve saç kremini birlikte kullanmaya devam ettikçe saçlarımın kolay taranırlığında ve taramaya bağlı saç dökülmemde gözle görülür azalma oldu.Ürünleri kullandığım sürece saçlarımı kremleme sonrasında hemen tarayarak tarama zorluğundan ve buna bağlı kırılmalardan uzaklaşmış oldum.

Belirgin bir dökülme sorunu yaşamadığım için bu sorunu yaşayanların saçlarındaki etkiyi kestiremiyorum ancak Sülfat, SLS, Paraben, Ftalat İçermeyen profesyonel ürün arayışında olanlara sırf bu özelliğinden dolayı bile markayı incelemelerini önerebilirim.

TÜM SAÇLAR İÇİN 12 SANİYEDE MUCİZEVİ GÜNLÜK BAKIM KÜRÜ

Marc Anthony Salon uzmanları tarafından dökülen mat, cansız ve yavaş uzayan saçlara özel geliştirilen bu ürün; formülünde yer alan Elma Kök Hücreleri, Biotin ve Üzüm Çekirdeği Yağı ile saç foliküllerini harekete geçirerek, yeniden yapılandırmaya ve canlandırmaya yardımcı olma vaadi ile geliyor.Ben ürünü kimi zaman banyo sonrası tüm saçıma kimi zamansa çok kuruluk hissettiğimde saç boylarıma uygulayarak kullandım.Hoş kokulu,yağlı his bırakmayan incecik yapılı bakım kürü,sprey başlığının da yardımıyla kolayca uygulanarak saç bakımım için severek kullandığım bir ürün oldu.
12 saniyede saçlarımda gözlemlediklerim yatışma,yumuşama ve bir tık parlama oldu.Ürün işimi kolaylaştıran bir yardımcı olarak banyo dolabımdaki yerini hala koruyor.

Marc Anthony ürünlerini eczanelerde,dermokozmetik ürün satışı yapan web sitelerinde ve yeni yeni kişisel bakım marketlerinde bulabilirsiniz.

Saç bakımınız için temiz içerikli,profesyonel ürün arayışındaysanız markanın ürünlerini incelemenizi öneririm.



12 yorum:

  1. elimdeki şampuan fena değil benim saçıma çok uymuyor gerçi ama ince ve sönük saçlar için olan şampuanı alıp denemek istiyorum kesinlikle :-))

    YanıtlaSil
  2. Gercekten etkileyici ozellikleri var denemek lazim❤

    YanıtlaSil
  3. Dökülmeye karsi olani merak ettim hemen arastiracagim 😊

    YanıtlaSil
  4. Marc Anthony'nin saç stilisti olduğunu bilmiyordum.Onu hep şarkıcı olarak tanımışım ben..O Marc bu Marc mı acaba ;)

    YanıtlaSil
  5. bu markayı hiç denemedim teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Bu ürün süpermiş denemek lazım ❤❤❤

    YanıtlaSil
  7. 12 saniyede mucizevi günlük bakım kürünü denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  8. İçeriklerinin temiz olması iyimiş denk gelirsem bi bakayım

    YanıtlaSil
  9. Ben çok merak ettim bunları en kısa sürede deneyeceğim sanırım.

    YanıtlaSil
  10. Ben artık hiç bir saç ürününün mucizevi etkisi olduğuna inanmıyorum. Bir kez kuruyup, yıprandı mı geri getirmenin mümkün olmadığını anladım:) Ama kuruyup, yıpranmasına izin vermemek için mümkün olduğunca korumamız gerektiğine inanıyorum ve yorumlarınız hoşuma gitti. Ben de markanın ürünlerini inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  11. Bu aralar saç dökülmem canımı sıkmaya başladı, bu seriye bir göz atayım

    YanıtlaSil
  12. 12 saniye çok iyi bir zaman dilimi ,elma kök hücresi içeriği oldukça da merak uyandırıyor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma