16 Nis 2018

URBAN DECAY Jean-Michel Basquiat Gallery Allık Paleti İncelemesi

Kozmetik ürünler arasında makyaj paletlerinin benim için yeri ayrı.Onlara sonsuz bir ilgi ve hayranlığım var.Özellikle aydınlatıcı ve allık içeren paletleri denemekten büyük keyif alıyorum.Urban Decay Jean Michel Basquiat Makyaj Paleti son dönemde kullandığım,yoğun renk pigmerntasyonuyla bahsedilmesi gerekenlerde üst sıralara taşıdığım bir ürün oldu.
Urban Decay Ürünleri
Sanatıyla geçtiğimiz yüzyıla damgasını vuran, pop art’ın babası, ressam ve graffiti sanatçısı Jean-Michel Basquait  statükoya savaş açıp, renkleri geleneksel olmayan şekilde kullandığı eserleri ile biliniyor. Günümüzde unutulmaz ressamlar arasında yer alan Basquiat’ın, farklı dokular ve yoğun renkleri kullanışı ile Urban Decay tarzı ile oldukça iyi uyuşmuş ve ortaya renkleriyle dikkat çeken harika bir koleksiyon çıkmış.
Urban Decay Ürünleri
Pembe tonlarında iki allık,bir aydınlatıcı ve bronzer içeren allık paleti içerdiği dört farklı ürünle benim gibi palet sevenlerin beklentisini karşılıyor.
Graffiti desenleriyle tasarlanmış karton ambalaj tasarımı çok şirin ancak çantaya atıp yanımda taşımak için biraz hantal kalıyor.
Paletteki tüm ürünler yumuşak yapılı ve oldukça pigmentasyonlu.Özellikle allık renklerine sadece bir kez dokunmak yanakları renklendirmek için yeterli oluyor.
Renklerin hiçbirini dağıtma konusunda herhangi bir sorun yaşamazken bronzer olarak belirtilen rengi tonunun sıcaklığından dolayı çoğu zaman allık olarak kullandığımı belitmeliyim.
Urban Decay Ürünleri
X-Rated : Paletteki en çarpıcı renk olarak karşımıza çıkan mavi alttonlu X-Rated pamuk şekeri rengi ve mat yapısıyla bahar aylarında kullanılmaya oldukça uygun.Bu tonları makyajınızda kullanmayı seviyorsanız kalıcı koleksiyonda da bu ürünü bulabilirsiniz.

Now's The Time : Yine yoğun yapılı,fildişi rengi aydınlatıcı.Cilt kusurlarını biraz belli etsede uygun bir fırçayla hafifçe uygulandığında hoş duruyor ve gün boyu yerinden kıpırdamıyor.

Jawbone : Orta koyuluktaki sıcak kahve bronzer oldukça pigmentli bir yapıya sahip.Tamamen mat yapısıyla hafifçe uygulandığında cilde sağlıklı bir sıcaklık katıyor.Tüm yüzü ısıtmak,cilde güneşte yanmış efekti vermek ve allık olarak kullanılmaya uygun.

Noho : Gülkurusu rengiyle bana sonbaharı hatırlatan Noho Mauve olarak adlandırılan mavi alttonlu pembelerden.Yoğun pigmentli,minik bir dokunuşla bile rengini verebilen Noho,kendime yakıştırdığım ve severek kullandığım renkler arasında...
Urban Decay Ürünleri
URBAN DECAY Jean-Michel Basquiat Gallery Allık Paleti markanın kendi sitesinde 169 liradan satışta.Almayı planlıyorsanız sınırlı üretim olan bu paleti www.urbandecay.com.tr adresinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

13 yorum:

  1. Ne kadar güzel renkler birarada :)

    YanıtlaSil
  2. Oldukça dikkat çekici bir ambalaja sahip. Renkler güzel ama benim en çok dikkatimi bronzer çekti. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Nasıl güzel bir palet, renklere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler harika pigmentler de öyle gözüküyor ama bana uymayan renkler

    YanıtlaSil
  5. Ambalajda kendini hissettirmiş ressamın o özellikleri. X Rated benim de en çok ilgimi çeken oldu.

    YanıtlaSil
  6. Herkese uygun renk varmis. Güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil
  7. Bronzer ve aydınlatıcı içermesiyle oldukça kullanışlı bir allık paletiymiş; ama, ben biraz daha şeftali tonlu allıkları tercih ederdim sanırım :) Güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
  8. Aydınlatıcının rengi hoşmuş ama allıkların rengi benim için fazla canlı:)

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim. Çok fazla makyaj yapamasam da makyaj malzemelerine karşı bir zaafım olduğu kesin. alışveriş listeme ekliyorum hemen.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma