24 Nis 2018

23 NİSAN ANNE ÇOCUK BLOGGER ŞENLİĞİ ETKİNLİK DETAYLARI

Geçtiğimiz hafta çocuklarla birlikte  sevgili Şafak ( Şafağın Dünyası ) ve Fatma'nın ( Sosyal Anneyim ) yavaş yavaş gelenekselleşen 23 Nisan Anne-Çocuk Blogger Etkinliğine katıldım.Çocukların doyasıya eğlenerek geçirdikleri bu keyifli etkinlik  Küçükyalı'da bulunan Talia Organizasyonda yapıldı.
Talia Organizasyon daha kapısından adım atar atmaz dekorasyon detayları ile insanı büyüleyen bir mekan.Toplantı,düğün,nişan,sünnet gibi özel gün organizasyonları yapan firma doğum günü partileri için kendi mekanlarında da hizmet veriyor.Ayrıca dizi ve filmlere dekoratif obje hizmeti sunuyor.

Talia'nın sahibi Sinem Hanım psikoloji mezunu olup eğitimli kadrosu ile okul öncesi ve ilkokul çocukları için sanat atölyeleri düzenliyor.Etkinlik günü kokulu taş,ebru,kum boyama gibi etkinliklere katılan çocuklar bu etkinlikleri çeşitli oyunlar ve doyasıya eğlence ile renklendirerek unutamayacakları bir gün yaşadılar.
Annelerin hazırlamış olduğu yiyeceklerin yanı sıra Uneller çeşit çeşit kurabiyeleri ile etkinlik alanında çocukların yanındaydı.Aynı şekilde Dimes de %100  meyve suları ile çocukları mutlu etti.



Çocuklar etkinlik öncesinde bir hikaye hazırlamışlar biz de hazırlamış oldukları hikaye görsel ve metinlerini Bookselfie' ye iletmiştik.Firma yetkilisi Çağla hanım baskıdan çıkan mini kitapları etkinlik alanına getirdiğinde çocukların yüzündeki heyecan görülmeye değerdi.Hatıra olarak saklayacağımız sevimli kitabımız için Bookselfie'ye teşekkür ederiz.
Let's hem iş yerimde hemde evde kendi çocuklarım için tercih ettiğim bir marka.Toksik madde içermeyen oyun hamurlarını güvenle kullanıyorum.Bu yüzden etkinlik sırasında Lets yetkilisi Fisun hanım ile tanışmak hem benim hemde çocuklar için mutluluk kaynağı oldu.
Etkinlik alanında çeşitli boyama aktiviteleri düzenleyen Fisun hanım çocukların iyi vakit geçirmelerini sağlarken birbirinden güzel hediyeleri ile de hepsine harika bir bayram hediyesi vermiş oldu.
Dayanılmaz bir lezzete sahip olan meyve buketleri ile @meyveburda_com yine etkinlik alanında bizi yalnız bırakmayan firmalardandı.Taptaze çilek ve kurabiyelerden oluşan lezzetleri kesinlikle denemeye değer ♥


Etkinlik günü destekleriyle bizi yalnız bırakmayıp çocukların keyifli gününe destek olan diğer sponsorlara değinecek olursam,

LUDİO MİNİMA
@ludiominima 2-6 yaş arasındaki çocuklar için eğlendirirken öğreten oyun hamuru kartları üretmiş.Setler halinde satılan bu kartlar ile çocuklar kartlar üzerindeki hikayeleri oyun hamuru ile tamamlayarak duyularını  ve ince motor kaslarını geliştiriyorlar.Evinizde küçük bir miniğiniz varsa sayfalarına mutlaka göz atın ♥

DEDE OYUNCAK
Oyuncak denince aklıma ilk gelen markalardan olan Dede Oyuncak  plastik meyve tabağı ve eğitici sök-tak oyuncağı ile minikleri tanıştırdı.Sök-tak oyuncakları okulda kullanıyorum.Çocukların el becerilerini ve bilişsel becerilerini geliştiren bu oyuncak 8 yaşına kadar olan çocuklarınız için aklınızda olsun.

OMO
Bu yıl birinci sınıfa başlayan kızım ile birlikte ne kadar çok kullandığımı hesaplayamadığım Omo,kızların her gün değişen giysileri için sıvı detarjan göndermiş.

BİNBOĞA BAL
Bir başka yazıda detaylarından bahsedeceğim Binboğa Bal farklı özellikteki balları ile tanışmamızı sağladı.

DR OETKER
Pratik lezzetleriyle dar zamanların kurtarıcısı Dr Oetker'in üç farklı ürünü ile etkinliğe katılmış.Browni'li pıding ve köstebek Cupcake'ten sonra bu kez Kekburger'i kızlarla birlikte deneyeceğiz.

MACRO MAX
Macro max Annelerin en çok kullandığı temizlik ürünleri ile marka ile tanışmamızı sağladı.

CURA MED
Cura Med Çocuk ve yetişkinler im soğuk algınlığına karşı destek ürünleri bulunan Curamed limon ve tutti frutti aromalı ürünlerini bizlerle paylaşmış.Şimdiye dek bu tarz ürünleri denememiş olsamda kolostrum içeren Curamed ürünlerini epeyce merak ettim.

UNI BABY
Uni Baby  Şimdiye dek kullandığım pek çok ürününden memnın kaldığım marka Şampuan ve Saç Açıcı Sprey'den oluşan ikili bir set göndermiş.Şampuanı daha önce kullanmıştım.Sprey ile yeni tanıştım ve epeyce etkili buldum.

BEBAK
Gül suyu ve makyaj temizleme sürtünü severek kullandığım Bebak  bu kez çocuklar için güneş koruyucu sprey ve güneş sonrası bakım losyonu ile tanışmamızı sağladı.

***
Bu güzel günü organize edip çocukların muhteşem bir gün geçirmesini sağlayan blogger arkadaşlarım Şafak ve Fatma'ya bir kez de buradan teşekkür ederek yazıma son verirken herkesin 23 Nisan tadında keyifli bir hafta geçirmesini diliyorum.




11 yorum:

  1. mekan seçimine bayıldım çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. canım ne güzel yine görüştük özlemişim , çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir gün olmuş. Hediyelerini de güzel günlerde kullan Filizcim, sanırım Uni baby saç açıcı spreyi en kısa sürede edineceğim...

    YanıtlaSil
  4. Böyle etkinliklerde görüşmek ve sohbet etmek en keyifli kısmı oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel ve keyifli bir etkinlikte yine birlikte olmak ayrı güzeldi. Kocamannn sevgiler benden sana :)

    YanıtlaSil
  6. güzel günlerde kullanın çok güzel bir gün olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. 23 Nisan da hem çocuklar hem de siz eğlenceli ve bol hediyeli bir etkinlik yaşamışsınız. Keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Ya ne kadar eğlenmişsiniz. Bak bak doyamadım :)

    YanıtlaSil
  9. Harika bir organizasyon olmuş 💕

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir etkinlik olmus 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma