28 Nis 2017

23 NİSAN ANNE ÇOCUK BLOGGER ETKİNLİĞİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk kez çocuklarla birlikte bir etkinliğe katıldım.Blogger arkadaşlarım Fatma Doğan ve Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu harika bir organizasyonla çocuklarımızın 23 Nisan çoşkusunu bir gün önceden yaşamalarını sağladılar.
Muzipo Kids Ataşehir'in deneyimli ve güler yüzlü kadrosu miniklerimizi tüm gün boyunca özveriyle ağırladılar ve uzunca bir süre hafızlarında yer edecek bu anlamlı güne ortak oldular.
Bizde anneler olarak bize ayrılan bölümde bol bol sohbet etme imkanı bulduk ve çocuklarımızın mutlu saatlerine eşlik ettik.

Şimdi gelin Muzipo Kids'e  ve  ''Çocuklara Özel'' olan bu günün detaylarına göz atalım.

Sürekli gelişen teknoloji ile her türlü hizmet ve ürünün parmaklarımızın ucunda olduğu bu “Hareketsizlik” çağında çocuklarımız çoğu zaman evde teknolojik ürünler ile günlerini hareket etmeden geçiriyorlar. Eskiden sokaklarda oynayıp, keşfeden, sosyalleşerek deneyimleyen ve gezen çocuklar, günümüzde sokaktaki arkadaşlarının yerine teknolojiyi koydukları için hareket ederek eğlenebileceklerini unutuyorlar.

Şehir yaşamının rutinine farklılık katan Muzipo Kids alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan hareket eğitimi ile, çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve çocuklara doyasıya hareket edebilecekleri güvenli bir ortam sağlamayı amaçlıyor.


Çocuklarımız gün boyunca güler yüzlü iki eğitimci ile birlikte bol bol hareket ettiler,sosyalleşerek eğlendiler.Öyle ki eğlenceli aktivitelerini bırakıp yanımıza gelmedikleri için zaman zaman biz gidip onların keyifli çalışmalarını izledik.
Grup halinde yapılan çalışmalar ile, “ takım olma olgusunu” ve “birlikte başarma duygusunu” sonuna kadar yaşadılar. Birbirlerinin başarılarından keyif alma duygusunu tattılar.


 



Çocukları oyun odasından alıkoyan tek şey beslenme ve dondurma saati oldu.Annelerin evde hazırladığı yiyeceklere Dimes meyve suları,gün sonunda ise Panda dondurmalar eşlik etti.

Bayrak ve balonlarla tam bir bayram kutlamasına dönen etkinlik sonunda çocuklar 23 Nisan çoşkusuna ortak olan sponsor hediyeleriyle eve döndüler ve o gün derin bir uyku çektiler.




♥ SPONSORLAR ♥

KARAKTER DÜKKANI
Karakter Dükkanı her bir miniği sevdiği karaktere özel ürünleriyle sevindirdi.

DEDE OYUNCAK
 Dede Oyuncak çay setleriyle kızların kalbini çaldı.Uzunca bir süre Cupcake ve çay servisi yapacak gibi görünüyorlar.

NEFİS DEMET
 Nefis Demet birbirinden taze çikolata kaplı meyve ve kekleriyle etkinliğe destek oldu.Kalp desenli kurabiyeleri de etkinlik sırasında çocuklar tarafından  tüketildi.

PAKOLİNO
 Pakolino tarafından gönderilen oyun kutuları çocukların çok ilgisini çekti.3-7 yaş arası çocuklar için tasarlanan eğitici aktivite kutuları tek tek ya da aylık üyelikle alınabiliyor.Kutuların içinde her ay farklı bir konseptte 3 farklı etkinlik ve etkinlik şeması bulunuyor.Gizli Görev Aktivite Kutusu içinden çıkan Periskop,Ajan Çantası ve İpucu Avı etkinlikleri sayesinden keyifli vakit geçirecek gibi görünüyoruz.

BALPARMAK
 Balparmak en sevilen karakterimiz olan Karlar Ülkesi temalı bal ve özellikle gribal enfeksiyonlar esnasında sıkça tercih ettiğim Apitera adlı ürününü paylaşmış.

 DR . OETKER
  Dr Oetker Brownie'li Puding ve Çok Tahıllı Ekmek Karışımı,Kekburger ve Fondü paketlerini denememiz için göndermiş.İlk fırsatta denediğim fondü tozu iki çay bardağı kaynayan süte eklendiğinde harika bir karışıma dönüşüyor.

DİMES
 Meyve Suyu alacağım zaman aklıma gelen ,ilk firma olan Dimes etkinlik günü ikramlık meyve suları ile bizlerle oldu.Miniklerin payınaevde tüketmek için  bu meyve suları düştü.

OMO
 Kirlenmek Güzeldir sözüyle hafızamızda yer eden Omo, kızların hem sokak oyunları sırasında kirlettikleri giysiler hemde boya lekeleriyle mücadelemde en büyük yardımcılarımdan biri olmaya devam edecek. 

MİNVAL YAYINLARI
Minval Yayınları 200'den fazla resim ve olayla dünyamızın anlatıldığı oldukça dikkat çekici bir kitap göndermiş.Çocuklar kadar benimde dikkatimi çeken bu kitabı birlikte inceleyeceğiz.

 UZAY KİMYA
 Uzay Kimya Green Clean adlı bitkisel temizlik ürünlerinden Bitkisel Çamaşır Suyu ile Bulaşık Deterjanı göndermiş.Çok merak ettiğim bu ürünleri ilk fırsatta deneyip beğendiğim takdirde yola bitkisel ürünlerle devam etmek istiyorum.
Ürünlerin başlıca özellikleri ;

• Formüllerde kullanılan hammaddelerin üretimlerinden itibaren tüm aşamaları ekolojik sertifikalı olması
• Avrupa Birliği’nden ECOGARANTİE sertifikası
• Bitkisel ve doğal hammaddelerle üretilerek, petrol ve hayvansal kaynaklı hammaddeler içermemesi
• Klor, SLES, Paraben, Sentetik Parfüm ve Fosfat gibi zararlı kimyasallar KESİNLİKLE içermemesi
• Sentetik Parfüm yerine organik yağlar kullanılması
• Zararlı kalıntı bırakmaması
• İçeriğindeki tüm hammaddelerin doğada biyolojik olarak parçalanarak çevre ve cilt dostu olmasıdır.


UNİ

Uni,her çantanın olmazsa olmazı olan ıslak mendillerden göndermiş.Bu mendiller kızların beslenme çantasında yedeklendi bile.

COOK MUTFAĞI
Cook Mutfağı sebze ve meyvelerin üç kat daha iyi korunabildiği Sebze ve Meyve Torbası göndermiş.

PANDA DONDURMA
Panda Dondurma kış boyunca özlenen lezzete merhaba dememizi sağlayan dondurmalarıyla etkinlikte çocukların,evde büyüklerin yanında oldu.
---------------------------------------------------

Etkinlik ile ilgili yazıma burada son verirken hem annelere hem çocuklara yaşattıkları keyifli gün için Fatma ve Şafak'a, Muzipo Kids Ataşehir yetkilisi Suna hanım ve ekibine,birbirinden güzel fotoğraflar için Doğum ve Yenidoğan Konsept Fotoğrafçısı Ayşe Hanım'a ve tüm etkinlik sponsorlarına teşekkür ederim.



10 yorum:

  1. instagramdan da takip ettim gerçekten şahane bir etkinlik olmuş özellikle çocuklar fazlasıyla eğlenmiş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Çocukların, mutluluğu herşeye değer. İyi ki geldiniz.
    Nice 23 Nisan kutlamalarına

    YanıtlaSil
  3. Hem çok eğlenceli, hem çok neşeli, bir o kadar da keyifli bir etkinlikti. Yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Yazın çok güzel olmuş. İyi yorumlamışsın. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. çocuklar için çok güzel ve bol aktiviteli bir gün olmuş Filizcim.. bu arada haklısın çok hareketsiz kalıyor çocuklar bu şehirde maalesef keşke böyle özel aktivite alanları daha çoğalsa ve açık havaya da taşınsa.. şafak ve Fatma'nın eline sağlık..sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. Çocuklarımız için eğlenceli bizim için keyifli bir gündü....Çok ta güzel yazmışsın,emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmus :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yer. Bol bol hareket etsin minikler 😊

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar eğlenceli ve güzel bir etkinlik olmuş :))

    YanıtlaSil
  9. Özellikle çocuklar için çok keyifli bir etkinlik olmuş ☺

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma