21 Mar 2016

YVES ROCHER VANİLLA NOIR PARFÜM YORUMLARI

Yves Rocher dendiğinde ilk aklıma gelen parfümleri sonrasında ise duş jelleri oluyor.Ne zaman mağazalarına girsem ilk yöneldiğim alan önce parfümler sonra banyo ürünleri oluyor.
Bu yazımda geçtiğimiz yıl pek çok kez koklayıp karar veremedikten sonra vanilya kokularına olan ilgime yenik düşüp edindiğim Vanilla Noir Parfüm ile ilgili yorumuma yer vermek istiyorum.
Yves Rocher Parfüm Yorumları
Kokusunun içeriği hakkında fikir veren kahverengi cam ambalajıyla markanın klasik kokuları arasında yer alan Vanilla Noir, Burbon vanilyası,Tahiti vanilyası ve odunsu Uganda vanilyası'nın bileşiminden oluşmuş. Bu üçlünün yanına eklenen  mandalina notası ile zenginleşmiş.

 Bu parfümü Vanilya kokusu seven herkesin rahatlıkla taşıyabileceği bir kış kokusu olarak tanımlayabilirim.Bana kalırsa kokuyu kış parfümü yapan şey parfüm yoğunluğundan çok içerdiği vanilya kokusunun kendisi oluyor.Evet sıcaklarda pek çekilmeyebilir ancak kışın ve geçiş mevsimlerinde rahatça kullanılabilir.Çünkü buram buram kokan,ağırlığıyla nefes aldırmayan kokuların aksine kremsi yumuşak,farklı notalarla harmanlanmış vanilya kokusu kendini gösteriyor.
Ben Vanilla Noir'i koku olarak beğendim.Ancak üzerimde taşıdığımı nadiren hissettim.Kıyafetlerimde kalıcı olmasına rağmen günde iki kez tazelememe rağmen vücudumda varlığını çok az belli etti.Parfümün oldukça kalıcı olduğunu belirten kullanıcı yorumları da var ancak ben kendi tenim için aynısını söyleyemiyorum.
Aşağıda parfümün Fragrantica sitesindeki kullanıcı yorumlarını görebilirsiniz.

Ben Yves Rocher parfüm alışverişlerimi genellikle indirim bekleyerek yapıyorum.Bu parfümü de doğum günü kampanyam ile oldukça uyguna getirmiştim.(Parfüm fiyatının 100 TL civarında olduğu dönemde)
50 ml parfüm şu an sitesinde 225 TL gibi uçuk bir fiyata satılmakta ancak sık sık yapılan indirimler ile çok daha uygun bir fiyata almanız da mümkün.

Sadece Vanilya koksun,içinde başka notalar olmasın diyorsanız The Body Shop Vanilla ise daha kalıcı olan kokusuyla sizin için bir seçenek olabilir.

Siz Vanilya kokularını nasıl buluyorsunuz, Vanilla Noir Parfümü denediyseniz özellikle kalıcılık konusunda sizin yorumunuz nasıl?

İçerik 14.10.2018  tarihinde güncellenmiştir.





22 yorum:

  1. Vanilya kokularını, ama özellikle Yves Rocher'nin vanilyalı kış kokularını çok seviyorum. Ama yazdığın gibi, tamamen kış kokusu hepsi :) Ve senin deneyimine bezner olarak, Yves Rocher parfümleri benim tenimde de hiç kalıcı değil. Yine de indirim zamanlarında çok uygun oluyor fiyatları. Bu da merak ettiğim kokulardandı, ama seneye kaldı :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Vanilya parfümlerde, duş jellerinde, vücut losyonlarında en çok aradığım koku. Bu parfümü de merak ettim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Vanilyalı kokular favorimdir :)

    YanıtlaSil
  4. gidip gelip kokladığım bir parfüm ama bir türlü alamadım elimdekileri biraz azaltsam ilk alacağım bu ..

    YanıtlaSil
  5. Vanilyayı çok sevmiyorum ben.

    YanıtlaSil
  6. Yazıda bahsettiğiniz gibi yumuşak bir vanilya ise ben de çok severek kullanırım diye düşünüyorum bu parfümü,vanilla noiri denemesem de denediğim diğer yves rocher kokular benim için kalıcı denebilecek performansa sahipti. Güzel yazınız için teşekkürler! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Evidence kullanıyorum bu sene, bende oldukça kalıcı...Vanilyalı kokuları da çok seviyorum, buna da bakarım ilk fırsatta.

    YanıtlaSil
  8. Vanilya kokusunu en güzel yvesrocher ve Thé body shop un vanilyalı parfümleri veriyor ikisinde bayiliyorum gerçi ikiside kalıcılık açısından orta sayılır ama günlük kullanilabilir

    YanıtlaSil
  9. Yves rocher vanilya noir parfüm tecrübem olmadı, anladığım kadarıyla hafif bir koku. Hem kış bitmedi daha! kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
  10. vanilya kokusunu parfümde duş jelinde tatlıda herşeyde seviyorum :) parfümüm bittiğinde en kısa sürede deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  11. Bu kadar beğeniliyorsa bence çok başarılı bir ürün olmuş demektir.İyi günlerde kullanman dileklerimle.

    YanıtlaSil
  12. Vanilya kokusunu çok severim. Ancak fiyat o kadarda uygun değilmiş. İndirimleri takip etmekte fayda var bencede :)

    YanıtlaSil
  13. parfumu hiç denemedim bu markanın ama el kremleri bir harika :)

    YanıtlaSil
  14. Ben çok beğenmiştim bu parfümü. Kalıcılıksa tenden tene değişiyor işte...
    Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  15. Eskiden çok severdim ama artık ağır geliyor bana vanilya. Ama şişesi çok güzel bu parfümün, beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  16. benimde tercihim vanilya kokularından yana oluyor ama benim tercihim body shop oluyor çünkü yves rocher hiç kalıcı değil banyo topları da dahil sadece kullandığın an kokuyor sonra neden se kalmıyor :(

    YanıtlaSil
  17. Vanilya kokularına bayılıyorum ben süper

    YanıtlaSil
  18. Yalnız benim ilk tepkim vanilyaaaa mıııı bayılırım ki :)) ve banyo ürünlerine saatlerce bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  19. Şişesini görünce kış kokusu herhalde dedim yanılmamışım:)) vanilya kokusunu severim ama kış parfümleri bana ağır geliyor nedense
    sağlıkla kullan canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. vanilya kokusu çok güzeldir ama herkese de yakışmaz :)

    YanıtlaSil
  21. Ah birde şu parfümlerin zararı olmasa onlardan güzel şey yok. :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma