18 Mar 2016

BLOGGER ETKİNLİĞİ // BİR MUCİZEDİR KADIN OLMAK

Kadın temalı etkinliklerin en keyiflilerinden biri de Cumartesi günü katıldığım ''Bir Mucizedir Kadın Olmak'' tı. Bricit'in Yeri blogunun yazarı Yasemin'in Kadınlar gününe özel olarak hazırladığı etkinlikte 16 blog yazarı olarak Konak Hotel'de bir araya geldik ve her dakikasını keyifle geçirdiğimiz bir gün yaşadık.
Taksim'de bulunan Konak Hotel'e İrem'le birlikte Gezi Parkı yönünden yürüyerek çabucak ulaştık.Misafirperverliğine daha öncede tanıklık ettiğimiz mekan gerek etkinlik alanının dizaynı gerekse gün boyu sürdükleri hizmetleriyle bizden tam not aldı.Toplantı ve çeşitli organizsyonlarınız için ismini bir köşeye not etmenizi öneririm.
Salona girdiğimizde özenle hazırlanmış masalar bizi bekliyordu.Masaların bu kadar dolu dolu olması etrafında oturan bizler için fazla kalori sinyali olduğundan pek iyi olmadı tabi.
Etkinlik sponsorlarından Muratbey tüm peynir çeşitlerinin sergilendiği bir stant hazırlamıştı.O gün şu peynirle tanıştım sözünü kullanamayacağım çünkü zaten tüm çeşitlerini severek tüketiyorduk.Özellikle Topi peynir ve burgu peyniri çocuklar için evde sürekli bulundurduklarımızdan...
Etkinlik sevgili Yasemin'in Kadının önemi ve Kadınlık Mucizesini konu alan açılış konuşması ile başladı.
Zulu Kuru Et firmasından Orkun Bey etkinlik günü bizlerle oldu.Protein ihtiyacını karşılamak için çantaya atılıp tüketilebilecek olan kuru et, yağ ve karbonhidrat içermemesiyle dikkat çektiği gibi paketi açılmadığında son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyor.
Günlük öğünler arasında sağlıklı bir atıştırmalık olan Kuru et fikri hiç fena değil bence.


Sponsor firmalar Muratbey ve Zulu'yu uğurladıktan sonra blogger arkadaşlarımla başbaşa kaldık.Önceden tanıştıklarımız ile zaten her zaman konuşacak konumuz çok.Bu sohbete şehir dışından gelenler de katılınca muhabbetin tadına doyulmadı.

Ardından Yasemin sponsor firmaların hediyeleri ile bizleri buluşturdu.Markaların yepyeni ürünlerleriyle tanıştığımız ve bize yeni deneyimlerin kapılarını açan o anlardan kareler...



MURATBEY
Muratbey etkinlikte tüm bloggerlara peynirlerinden hediye etti.Bunun yanında dört şanslı isme kocaman bir peynir kutusu hediye etti.Bu kutunun talihlilerinden biri de ben oldum.

UNELLER
Lezzetini hiçbir kurabiyede bulamadığım Uneller  Konya Gevreği,Kandil Simidi ve Damla Çikolatalı Kurabiye ile bizlerle oldu.Uneller'in hemen hemen her çeşidini çok sevsemde Cennet Kurabiyesi ile Biberli Kurabiyesi favorim.
Ne yazık ki evime yakın olan marketlerde bu markayı bulamıyorum.Yolculuk esnasında bazı dinlenme tesislerinde bulup stokluyorum.Kara fırında fındık kabuğu ile pişen kurabiyeleri bulursanız hiç kaçırmayın derim.Ben online satış umuduyla ara sıra sitelerini yoklayıp duruyorum.

ELVAN
Elvan Fondante adlı çikolata ve kruvasanlarıyla bizlerle oldu.Deneyimlemek için fırsat kolluyorum.

TATLIMO
Özel günlerin en güzel hediyesi olabilecek olan Tatlımo kurabiye ve keklerden oluşan bir kutu göndermiş.Mahmut Bey'in eksikliğini hissetsekte Tatlımo lezzetleri gün boyu bizimle oldu.

CECİLE KOZMETİK
Cecile Beauty iki oje ve bir likit rujdan oluşan bir set göndermiş.Hem rujun hemde ojelerin rengine bayıldım.Elimdeki diğer Cecile rujlarla bir araya getirip bir likit ruj yazısı hazırlamayı planlıyorum.

SEK SÜT
Sek Dünyası bizi yepyeni bir ürünle tanıştırdı.Açıkçası çok acele alışveriş yaptığımdan bu süt ile karşılaştığımda ne amaçla kullanıldığını anlamayabilirdim.Kendi yoğurdunu mayalamak isteyip ev sütü bulamayanlar için Sek Süt harika bir ürün geliştirmiş.
Biz ilk ev yoğurdu deneyimimizi yaşadık bile...

KNORR
Knorr Ezogelin,Erişteli domates çorbası,tavuk ve köfte harcı gibi ürünlerinden oluşan bir paket göndermiş.Hazır çorbaları henüz denemedim ancak çok önceden beri tavuk ve köftelerimize lezzet katan harçları sıklıkla tercih ediyorum.

SEBA KİMYA
Seba Kimya tarafından gönderilen Sır Temizlik Ürünleri bir evi temizlemek için ihtiyaç duyulacak tüm ürünlerin bir arada olduğu kocaman bir paket göndermiş.Yüzey temizleyici ve yumuşatıcıyı ilk fırsatta denedim.Diğer ürünleri de denediğimde görüşlerimi yine buradan paylaşacağım.

BİOTA 
Biota Labaratuvarları Bioder peeling,yüz için epilasyon serumu ve Biobaby saç ve vücut bakım şampuanından oluşan bir set hazırlamış.Hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra Bioder serumu denemeyi planlıyorum.Biobaby Şampuan ise kızlarımın gür saçlarında köpürmesi için fazlaca kullanmak durumunda kalsakta uzun zamandır güvenerek kullandığım bir ürün.

LE PETITE MARSEILLIAS
Le Petite Marseillias ürünlerini henüz denemek için elimdeki vücut ürünlerinin biraz azalmasını beklediğim ancak bu arada özellikle duş jellerini gelip gidip kokladığım bir markaydı.Etkinliğe yaptıkları gönderi sayesinde tanışma süremiz kısalmış oldu.

EEOSE
Eeose Sericin İpek Kozası Peeling geçen yıl severek kullandığım bir üründü.Sağlıklı uzamayan saçlara özel saç kremi ile birlikte yeniden kullanacağım için mutluyum.

ELENOR
Elenor oda kokusu da Seba Kimya tarafından gönderilen bir ürün.Alerjik bünyemden dolayı evin tüm bölümlerinde değil sadece banyoda kullandığım ortam kokularına bir yenisi Elenor ile eklenmiş oldu.

DERMOKİL
Dermokil el kremi,şampuan ve kil maskelerinin deneme boylarını göndermiş.Markanın kil maskelerini sevdiğimi her zaman söylüyorum.Bu maskede haftalık rutinimde kullandıklarım arasına katılacak.

OMO
Temizliğin en güçlü isimlerinden Omo ile kızların kirletme hızlarıyla yarışabileceğime inanıyorum.

DOMESTOS
Uzun süreli koruma sağlayan çamaşır suyu  ve tuvalet bloğu için için Domestos ürünleri hijyen konusunda şüphem olmayacak.

PAKMAYA
Pakmaya'nın her birini ayrı ayrı merak ettiğim Pudinglerini denemek çok keyifli olacak.
Güllü,Kahveli,Çikolatalı-Portakallı Puding sizde de merak uyandırmıyor mu?

UĞUR UFRESH
Uğur Ufresh Naturel Kuru İncir hepimizin tanıdığı soğutma sistemleri ile bilinen Uğur firması tarafından Nazilli'de üretiliyor.Sağıklı kuru incir ve kayısıları için sayfalarına göz atmanızı öneririm.

TUĞBA KURUYEMİŞ
Narlı Lokum,Türk Kahvesi ve mini çerez paketi için Tuğba Kuruyemiş'e teşekkürler.

LİBROS YAYINLARI
Şişman Kızın İtirafları adlı kitap için Libros Yayınlarına teşekkürler.Kitap içeriğine henüz göz atamadım ve merakla bekliyorum.

EKOZ KOZMETİK
Vanilya Kokulu Oda Spreyi için Ekoz Kozmetik'e teşekkürler.Markanın ürünlerini ilk kez deneyeceğim.

BEBAK 
Güneşli günlerin kurtarıcısı 50+ koruma faktörlü koruyucu için Bebak'a teşekkürler.

FONEX
Fonex ürünlerini dah önce denemedim ancak gittiğim pek çok kuaförde karşılaşmıştım.Zeytinyağı içeren saç bakım ürünü için Fonex'e teşekkürler.

MEDİWELL
Mediwell Dudak Bakım Kremi ve manikür seti göndermiş.Bu mnik Balm'lar tam çantaya atmalıklar.Markanın bir diğer ürünü olan ateş düşürücü bantlarda evimizden eksik etmediğimiz ürünler.

LAV TÜRKİYE
Sevgi temalı çay takımı için Lav Türkiye'ye teşekkürler.Modern tasarımlarını çok beğendiğim ürünlerini severek kullanıyorum.

BALPARMAK
Balparmak Apitera adlı yeni ürününü bizlerle paylaşmış.Bal,propolis,zencefil,tarçın,karanfil,karabiber ve limon karışımı gribal enfeksiyonlarda işe yaramaz mı sizce?

COSMED 
Cosmed sivilce karşıtı Spot Control jelini paylaşmış.Şimdiye kadar denediğim benzer ürünler içinde mucize yaratanı ile karşılaşmadım ancak Cosmed'in etkilerini çok merak ediyorum.

SCHOLL  TÜRKİYE
Son olarak yaz aylarının kurtarıcısı olacak bir ürün Scholl Türkiye'den.Elmas başlıklı ayak törpüsünü bir süre deneyimleyip blogta paylaşacağım.

Bir etkinlik yazısına daha burada son verirken bu güzel günü organize eden Yasemin'e emeklerinden,tüm firmalara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

16 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. bakınca hepsi de birbirinden güzelmiş güle güle kullan.. bu arada o apitera'yı ben oğlanın sütüne karıştırıyorum sabah akşam boğazındaki gıcıklanmayı alıyor aklında olsun :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Sende öyle...
      İlk bakışta Apitera'nın ne olduğunu anlamamıştım ama çok ile yarar bir ürünmüş gerçekten...

      Sil
  3. güle güle kullan hepsi harika :)

    YanıtlaSil
  4. herşey harika görünüyor :) güle güle kullanın . sevgiler benden :)

    YanıtlaSil
  5. muratbey ürünleri ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  6. Etkinliğin ismi nekadar güzel bayıldım...

    YanıtlaSil
  7. Hepsi cok guzel canim guzel gunler de kullan

    YanıtlaSil
  8. canım iyiki geldin :) ayagına sağlık tatlım iyi gunlerde kullan

    YanıtlaSil
  9. Hepiniz cok guzel görünüyorsunuz ;)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma