15 Kas 2015

Özlem Mekik ile Gaia Cadde Güzellik Merkezi Ziyaretimiz

Esra Kızıltaş’ın Bağdat caddesinde açmış olduğu GAİA Cadde Güzellik Merkezi Şubat ayı itibari ile hizmete girdi. Estetik ve güzellik uygulamalarında yeni bir dönem başlatan Gaia Cadde, uzman ekibi, elegan ve şık dekorasyonu, en son teknoloji ekipman ve ürünleri, büyüleyici atmosferi ile Bağdat Caddesine yeni bir soluk kazandırdı.

Bloggerlar olarak geçtiğimiz hafta sonu sevgili Özlem Mekik'in modaratörlüğünde Gaia Güzellik Merkezi'nde bir buluşma gerçekleştirdik ve Sevgili Esra Kızıltaş ve ekibinden son teknoloji güzellik ve bakım uygulamaları hakkında bilgi aldık.


 GAİA Cadde Güzellik Merkezi medical/klasik cilt bakımı uygulamalarından, zayıflama metodlarına, masaj uygulamalarından, reformer pilates derslerine ve beslenme danışmanlığına kadar birçok hizmeti bir arada bulundurarak bu kapsamdaki en geniş hizmet yelpazesine sahip güzellik ve sağlık merkezi olmayı hedefliyor.

Tıbbi kadrosu,son model donanımı ve huzur veren atmosferiyle kısa süre içinde güzellik desteği almak isteyen kişilerin tercihi olmayı başaran Gaia Güzellik Merkezi kurucu ortağı Esra Hanım ile birlikte merkezi gezdiğimiz merkezde Güzellik kendini farketmektir.Gaia'da kendinizin farkına varın sloganı ile yola çıkılıyor ve kişinin ihtiyaçlarına en uygun programı kullanarak tedavi süreci planlanıyor.

Gaia Hizmetleri 

Gaia Butterfly Effect 
Medikal Uygulamalar
Cilt Bakımları
Vücut Bakımları 
Zayıflama Paketi
Beslenme danışmanlığı 
Reformer Pilates
Masaj Ritüelleri
Pelleve Altın Ütü

Tüm bu bakım uygulamaları içinde benim en çok dikkatimi çeken Pelleve Altın Ütü oldu.


Pelleve, altın ısı ile radyofrekans yöntemi ile cildi sıkılaştırarak germe ve gözenekleri daraltma etkisi ile kırışıklık ve elastikiyet kaybını azaltan ileri düzeyde gelişmiş bir radyofrekans sistemidir. Aynı zamanda cilde zarar vermeden yenilenme yaratarak adeta cildin kumaşını değiştirir. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması ve göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine de sahip GÜVENLİ, AĞRISIZ, AMELİYATSIZ, ACISIZ yüz germe ve kırışıklık tedavisi yapan en etkili uygulamadır.

Yüz ütüsü olarak da bilinen Pelleve, yorgun yüzleri bir anda gençleştirir ama görünür birinci etkisi bir hafta sürer. Deri gergin, hafif pembe tonda ve daha canlıdır. Pelleve uygulamasından bir ay sonra ikinci etkisi başlar, bu asıl etkidir; üç ile altı ayda belirgin hale gelir. Uyarılmış fibroblastların üretimi sonucu kolajen sentezinin doku sıkılığını arttırmasıyla yüz daha gençleşmeye ve gerilmeye başlar ve tek seans bile uygulansa etkisi bir yıl devam eder.

Ziyaret günü hem blog yazarı arkadaşlarım hemde ben Pelleve etkisini oldukça ilginç bulduk.Bunun yanısıra isteyen arkadaşlarım el ve ayak masajı ile yüz bakımı yaptırdılar ve sonuçlarından oldukça memnun kaldılar.

Ziyaretimiz esnasında mineral kozmetik markası Jane Iredale yetkilileri de bizlerle birlikte oldular ve ürünleri hakkında bilgi verip makyaj uygulamaları yaptılar.Ürünlerini severek kullandığım markanın ürünlerini inceleme fırsatı buldum ve kaş maskarası ile makyaj kitine bayıldım.

Ben önümüzdeki günlerde kendim için bir iyilik yapıp bir Gaia güzellik günü planlamayı düşünüyorum.Siz de bu yazıda bahsettiğim tüm bakım uygulamalarınız için kalite'den ödün vermeyen Gaia Güzellik Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.


19 yorum:

  1. Çok özenli bir kurum olduğu anlaşılıyor.... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Dahil olmayı çok istediğim ancak gelemediğim bir organizasyon. Paylaşımlarınızla yetinmek zorunda kaldım o gün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyunca üzüldüm şimdi.Keşke gelebilseydin ve birlikte olsaydık.En kısa zamanda bir başkasında inşallah :))

      Sil
  3. sadece güzel değil güzellik ötesi bir gün olmuş:) sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Filizciğim çok güze bir etkinik.Güzel bir vakit geçirdiğinize savindim.Ankara kısır bir şehir her şeyden yoksun biliyorsun.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ben en kısa zamanda masaj yaptırmaya gideceğim o gün tadı damağımda kaldı gerçekten :-))

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir organizasyon olmuş. Sevgiler
    http://bahareli.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Jane İredale ürünlerini çok beğeniyorum filizcim, bakım şart ;)

    YanıtlaSil
  8. Oldukça hoş bir organizasyonmuş...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Ne güzel.

    YanıtlaSil
  10. Şahane bir gün olmuş. Bakım şart diyoruz. Mekan ve ürünler güzelmiş.

    YanıtlaSil
  11. ışıltılı ve pırıltılı bir etkinlikmiş yüz ütüsü de oldukça iyiyimiş

    YanıtlaSil
  12. Altın ütü kulağa ilginç geliyor. Denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  13. canım teşekkürler iyi ki geldin sevgilerimle

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma