23 Tem 2015

Topicrem Sparkling Body Vücut Nemlendiricisi

Topicrem markasına ait Işıltılı Vücut Kremi yazın gelişiyle birlikte kullanmaya başladığım tatilde ise elimden düşürmediğim bir bakım ürünü oldu.
Öncelikle söylemeliyim ki bu ürün özel gün ve gecelerde cilde ışıltılı görünüm vermek,tatil akşamlarında elde ettiğiniz bronzluğu altın efektiyle güçlendirmek için ideal bir ürün.Ben bu tarz ürünleri genellikle yaz mevsiminde kullanmayı seviyorum.Kışın kapalı kıyafetlerin örttüğü tenimiz için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.
Hem nemlendirme ihtiyacını karşılayan hemde ışıltılarıyla cilde sofistike bir görünüm kazandıran losyon, cilde kolayca yedirilebilen akışkan olmayan bir kıvama sahip.
Ben bu losyonu cildimin güneşten en çok  etkilendiği dönemde hem nemlendirmek hemde parlak bir efekt vermek için kullandım ve oldukça memnun kaldım.
Özellikle el,kol ve bacaklarıma uyguladığımda cildimin bütün kuruluğunu aldığı gibi verdiği nemin uzun süreli olması,yapış yapış bir his bırakmaması ve altın renkli ışıltılarıyla bıraktığı etkiyi çok sevdim.
Topicrem dermokozmetik bir marka ve satışı eczanelerde yapılıyor.Bu konuda hassas olanlar için çok masum olmayan içerik görselini ekliyorum.
Sizde benim gibi cilde ışıtılı görünüm veren losyonları seviyorsanız Topicrem'in bu ürünü oldukça işlevsel ve şans verilmeyi hak eden bir ürün diye düşünüyorum.Rahatsız edici olmayan hafif kokusu,verdiği nem ve parlaklık ile benim yazım Topicrem ile geçecek.

Cildinize ışıltı katmak için sizin kullandığınız ürünler neler,kullanıp da memnun kaldıklarınız hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

19 yorum:

  1. Parıltılı kremleri hiç denemedim ama topıcrem ürünlerini merak ediyordum ilk bu ürünü deneyerek başlayabilirim ;) yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Topicrem cilt kategorisinde de hiç fena bulmadığım bir marka.Denemeni öneririm mutlaka :)

      Sil
  2. ben de kullanıyorum ve seviyorum ama yazamadım bir türlü :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda senin yorumunu da okumak istiyoruz o zaman :)

      Sil
  3. Çok güzel duruyor! Bayıldım, denemek gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim.Mutlaka aklında bulunsun....

      Sil
  4. Güzel bir ürüne benziyor. Bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. bu markada böyle bir ürün olduğunu bilmiyordum :)) nuxe'ün ışıltılı yağı yıllardır favorim ama ışıltı benim imzam kesin bu ürün de denenecek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceleri bende bilmiyordum hatta görünce epeyce şaşırmıştım ama kullandıkça çok sevdim canım.Ayrıca Nuxe kuru yağ beninde vazgeçilmezlerim arasında :))

      Sil
  6. Özellikle bronzlaşınca pırıltılı kremleri çok seviyorum. Bunu da merak ettim canım, bir bakayım eczaneye gittiğimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi bu krem de bronzlaşınca çok güzel duranlardan canım.Gidince bak mutlaka :)

      Sil
  7. Bu simli olduğu için daha bir güzel ama ben şimdiye kadar meraklanıp aldığım vücut losyonlarını neredeyse hiç kullanmadan çöpe attım ve elimdekiler de çöpe gidecek :/ Sadece bepanthen'in güneş sonrası rahatlatan bir losyonu var ya. geçen yaz onu kullanmıştım. ama o da ilaç niyetine :D nasıl kullanıyorsun bu vücut losyonlarını? nasıl vakit bulup uğraşıyorsun onu merak ediyorum :D ben mi çok tembelim? =) hehe <3

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
  8. ben avonunkini kullanmıştım ama kıyafetlerime bulşmıştı :( sinir olmuştum . Topicremde bu sorun oldu mu?

    YanıtlaSil
  9. Pırıltısı da tam yeter decede görünüyor.. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  10. Pırıltısı çok güzel görünüyor öyle disko topu gibi değilmiş. Bronz tene çok güzel duracağını düşünüyorm. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  11. Çok hoş bir krem. Yazın daha çok ihtiyaç hissediliyor bu tür kremlere.

    YanıtlaSil
  12. Işıltı varsa işin içinde hele bide yazsa anında gözlerim kalp kalp oluyor ^^

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir ışıltısı varmış.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma