11 Tem 2015

Saçlarınıza Plajda UV Koruma ve Bakım

Güneş, denizin tuzu, havuzun kloru korkutmasın 
Ducray Nutricerat Sprey 
Nutricerat Sprey Antidessechement Protecteur 
 

Ducray Labratuarlarının özel geliştirdiği Nutricerat Sprey, saçların üzerinde bir bariyer oluşturarak, plajda güneşin UV ışınları, denizin tuzu, havuzun kloru gibi dış etkenlerden korunmasına yardım eder, uzun süreli UV koruması sağlar ve cansız, yıpranmış saçlara bakım yapar.
                                                                             

Dermatologlara göre, güneşin yaydığı ultraviyole ışınları (UV) ile deniz suyundaki tuz, havuzdaki klor, sıcak suyla yıkama ve sıcak fönle kurutma saçın en büyük düşmanı.
  




Güneşin UV ışınlarından, denizin tuzundan, havuzun klorundan koruyan Ducray Nutricerat Sprey, bakımsız, yıpranmış, mat ve sönük duran saçlarınız için yeni bir çözüm. İçeriğindeki shorea robusta ağacının meyvesinden elde edilen ilipe yağı ve lipid yenileyici kompleks ile saç derisinde adeta koruyucu bir bariyer oluşturur. Çok kuru ve yıpranmaya karşı üretilen bir bakım spreyi olan Ducray Nutricerat’ın, bu formülü sayesinde saçlar nemini tekrar kazanır. Özel içeriği saçlarınıza anında parlaklık verir ve güneşe karşı uzun süreli koruma sağlar. Yapısı yağsızdır. Saçlar kolay taranır, istediğiniz şekle girer. 

Saçınızı yıkayıp kuruladıktan sonra, ya da deniz / havuzdan çıktıktan sonra nemlisaça Ducray Nutricerat Sprey’i püskürtünüz. Kullanmadan önce çalkalayınız. Durulamayınız. Gözle temasından kaçınınız.

Ducray Nurticerat Koruyucu Saç Spreyi  Perakende satış fiyatı: 75 ml 49,0 TL  
*Basın Bültenidir


1 yorum:

  1. Yaz mevsimi için ideal bir ürün denenecekler listesine girdi bile :) sevgiler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma