5 Tem 2015

Koleston’un Forever Red serisiyle kızıllar artık daha yoğun ve daha parlak…

Koleston’un “Forever Red Serisi”, sezonun trend rengi kızılın beş farklı tonunu kadınların beğenisine sunuyor: “Yoğun Bakır Kızıl”, “Koyu Ateşli Kızıl”, “Egzotik Kızıl”, “Koyu Sarı Bakır” ve Vişne Kızılı”


Devrim yaratan yeniliklere imza atan boyalı saçlar uzmanı Koleston, kadınların beklentilerini ve global trendleri gözlemleyerek saç boyası dünyasında yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Koleston, sezonun en çok tercih edilen rengi olan kızılın beş farklı tonundan oluşan “Forever Red Serisi”ni Türk kadınlarının beğenisine sunuyor.
Kızılın en yoğun tonlarını kadınlarla buluşturan Koleston Forever Red serisindeki “Yoğun Bakır Kızıl”, “Koyu Ateşli Kızıl”, “Egzotik Kızıl”, “Koyu Sarı Bakır” ve Vişne Kızılı” arasından ten ve göz renginizle en uyumlu olacak tonu seçerek harika bir değişime imza atabilirsiniz.

Koleston Forever Red Serisi’nin çift etkili formülü, önce saçınızın derinliklerine işliyor, sonrasında ise her bir saç telinizi kaplayarak zengin ve yoğun kızıl tonlarının güzelliğini yaşamanızı sağlıyor. Forever Red saçınızı boyarken saçınıza sayısız pigmentleri ileterek derinlemesine nüfuz ediyor ve saçınızdaki yabancı maddeleri doğallaştırmaya yardımcı oluyor.
Koleston’un, 6 haftaya kadar yoğunluğunu koruyan renkleriyle büyüleyici güzelliğe erişmek için doğru seçim olduğunu vurgulayan P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki; 2015-2016 yılı saç trendlerinde ön plana çıkan saçlar; kumral ve  kızıl bakır tonlar, kumral zemin üzerine sarı ışıltılar, baharat tonları ve  bakır ışıltılar… Açık tenliler hemen hemen kızılın her tonunu rahatlıkla kullanabilirken, buğday tenliler ise yansımalı kızıl tonlarını tercih edebilirler. Koyu tenli kadınların da kızıldan korkmalarına gerek yok. Bu tene sahip kadınların koyu kızıl tonlarını severek kullanacaklarını düşünüyorum. Bunun yanı sıra sombre dediğimiz tekniği uygulayarak kumral zemin üzerine kızıl bakır, bakır sarı  tonları enfes oluyor. Bunlar önümüzdeki aylarda da çok sık göreceğimiz tonlamalardan olacak. Doğru renk seçiminde kızıl renk her yaşta olağanüstü sonuçlar verir” diyor.
Değişimin saçla başladığına inanan ve saç rengini Koleston Forever Red Serisi’nden “Koyu Kızıl” olarak belirleyen Koleston’un Yeni Marka Elçisi Özge Özpirinçci, “Son zamanlarda aynaya baktığımda hep aynı kadın olduğumu fark ettim ve yeni bir şeyler denemek istedim. Dizilerde, filmlerde, dergilerde, yer aldığım tüm projelerde hep aynı saçlarla karşınıza çıktım. “Değişmem Lazım” dedim ve istediğim yoğun renk için sadece Koleston’a güvendim. Saç rengimi değiştirerek kendimi baştan yarattım. Hayatımda daha önce hiç yapmadığım bir şeye cesaret etmek benim için biraz zor oldu ama aynı zamanda bunu Koleston ile yapacağım için de içim rahattı. Yeni saçlarımla aynaya baktığımda kendimi daha cesur ve daha özgüvenli hissediyorum. Ben bu yeni Özge’yi çok sevdim, umarım siz de seversiniz. Ben içimdeki tutkulu kadını Koleston’la keşfettim, şimdi sıra sizde…” diyor.

Koleston Forever Red Serisi Yoğun Bakır Kızıl’ın tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL
Koleston Forever Red Serisi Koyu Ateşli Kızıl’ın tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL
Koleston Forever Red Serisi Egzotik Kızıl’ın tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL
Koleston Forever Red Serisi Koyu Sarı Bakır’ın tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL
Koleston Forever Red Serisi Vişne Kızılı’nın tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL

*Basın Bültenidir


4 yorum:

  1. Bu güzel post için teşekkür ederim. Kızıldan asla vaz geçemeyen biri olarak bu yeni seriden birini mutlaka deneyeceğim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. o en baştaki yoğun bakır kızıl tam bana göre :-)))

    YanıtlaSil
  3. Ben yogun sari bakiri kullandim gercekten akma yapmadi cok cok begendim :)

    YanıtlaSil
  4. Ozge hanimin sac renginin nunarasi nedir acaba ya ogrenebilirmiyiz

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma