20 Ağu 2014

#cananilesummerparty Blogger Buluşması

Ankaralı Bloggerlar olarak aylar öncesinden almış olduğumuz  davetle Sevgili Canan Zerkinli'nin  ''cananilesummerparty''adlı blogger buluşmasına katıldık.
Canan aylar öncesinden bu etkinliğin haberini bizimle paylaşmış kendisi de event hazırlıklarına başlamıştı.Bu event benim için oldukça önem taşıyordu zira Ankara'da katılacağım son etkinlik olacaktı.
Beklenen gün 9 Ağustos gelip çattığında Gazi Mahallesindeki Çakıl Cafe&Bistro'da bir araya geldik.
Eşim İstanbul'daki yeni görevine başlamış olunca etkinliğe kızlarla birlikte gitmek zorunda kaldım.İlk kez iki çocukla bir evente katıldım ve açıkçası biraz gerildim ama etkinliğin açık havada olması,mekanda bir de çocuk parkının bulunması işimi çok kolaylaştırdı.

Mekan Çakıl Cafe&Bistro görsel olarak hoş bir mekan.Hem açık hem kapalı alanı mevcut.Sanıyorum ki yaz nedeniyle etkinliğin gerçekleştiği bahçe bölümü daha çok tercih ediliyor.

Masalara geçtiğimizde bizi bekleyen çok hoş sürprizler vardı.
Öncelikle blog isimlerimizin yazılı olduğu Bake&Moreye ait bu masa kartlarına bayıldığımı söyleyemeliyim.Kime ait olduğunu henüz bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez ekleyeceğim.

Kurabiye Evi 'nin yaptığı şu enfes görünümlü kurabiyeler nasıl kıyılıp yenir ki?
Özge hanım harika bir iş çıkarmış.Ellerine sağlık !
Ankara etkinliklerinin vazgeçilmezi Very Cupcake bizlerleydi.Jelibonlu Cupcake 'ini bizimle paylaşan İlknur'cuğuma  burdan sevgiler ;)
Gizem Şeker'in bu eğlenceli şeker kavanozuna bayıldım.Mevlüt,kına ve düğünler için iyi bir alternatif bence.
Özlem Sabun çeşitli şekillerde kokulu taş ve sabunlarını bizimle paylaşmış.Benim şansıma balerin elbiseli sabun ve gül desenli kokulu taş çıktı.

Çakıl Cafe&Bistro'nun kahvaltısı.Kahvaltı bahane,sohbet şahaneydi.

Kahvaltı sonrası firmaların Lansmanları başladı.Bu Lansmanların firmalar için olduğu kadar bizim içinde faydalı olduğuna inanıyorum.Kimi zaman daha önce hiç duymadığım bir kozmetik markasını keşfederken,kimi zamanda evim için güvenle alışveriş yapabileceğim organik ürünler satan markalarla tanışıyorum.

Şimdi kısa kısa firma lansmanlarından bahsedip,sizinde ilginizi çekeceğini düşündüğüm bilgilere yer vermek istiyorum.

ARTEBELLA

Artebella Art&Craft  İstanbul merkezli Sanatsal Hobi Malzemeleri satışı yapan bir firma olup,ilgi duyduğunuz tüm hobi malzemelerine online olarak ulaşabileceğiniz bir satış sitesine sahip.Eğer hobi çalışmalarına meraklıysanız Artebella sayfalarında kaybolabilirsiniz.Üstelik hobi kitleri içindeki CD'ler yardımıyla daha önce hiç yapmamış olduğunuz bir çalışmayı deneyimlemeniz mümkün.

Firma yetkilisi Gülçin Hanım bizler için değişik kitler getirmişti.Benim şansıma Kolay Ebru Seti ile Gezmeye Gidiyoruz adlı kumaş çanta çıktı.İstanbul'daki evime yerleşir yerleşmez yaptığım çalışmaları keyifle paylaşacağım.



Artebella sayfalarındaki 'Sizde yapabilirsiniz'' kitlerine buradan göz atabilirsiniz.

SOYA SILK

Soya Silk ilk kez duyduğum bir marka oldu.Ekolojik tekstil ürünleri hakkında az çok bilgi sahibi olmama rağmen Soya'nın bu alanda kullanıldığını yeni öğrenmiş oldum.

Soya Silk'ten Tahir Bey bizlere ekolojik doğal iç çamaşırı olan Soya Silk 'i tanıttı.
Soya Silk Kumaşı; Doğal ve Termaldir. Kışın sıcak, yazın serin tutar, terletmez. Koku Oluşumunu Önler. Naylon, Polyester içermez. Ultraviyole ışınlarından Korur, Nefes Aldırır, Ferahlık Verir, Deri hücrelerini canlandırır, Nemi hızlı emer ve hızlı Kurur, Çok yumuşak ve parlaktır, Bitkisel protein Bazlıdır, 20 Adet Doğal Enzim İçerir, İnsan tenine en yakın Kumaştır.


 Ankara'da "Soya Silk" mağazasında sürekli yeni ve sağlıklı ürünleri halkın beğenisine sunmaya devam eden firmanın ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

BEBAK ACIBADEM

Yılların markası Bebak,hepimizin az çok bildiği acıbadem sütü ile ünlü bir firma.Geçen yıl cilt bakımını da portföylerine ekleyip beğenimizi kazandılar.
Bebak Ankara sorumlusu Naciye Hanım tüm sempatikliği ile bize firma hakkında bilgiler verdi.

Artık klasikleşmiş bazı kozmetiklerinin ve yepyeni göz makyajı temizleyicilerinin bulunduğu güzel sunumlu paketi deneyimlememiz için hediye etti.

Bebak'ın paraben içermeyen cilt bakım ürünlerini severek kullanmışken bu ürünleri de keyifle deneyeceğim.

DALTON KOZMETİK

Firma yetkilisi İlknur Hanım bize firma hakkında tanıtıcı bilgiler verdi ve sorularımızı yanıtladı.

Yeni tanıştığım bir kozmetik markası olan Dalton Kozmetik 1795 yılında Almanya'da kurulmuş.Firma 1980'lerde deniz araştırmalarını yoğunlaştırmış ve denizde var olan bir takım maddelerin insan hücre yapısıyla aynı olduğunu keşfetmişlerdir. 

Bu keşiflerin sonucunda DALTON firması üretmiş olduğu cilt bakım ürünlerini insan hücresinin ihtiyaç duyduğu her türlü maddeyi içeren ve benzer karakteristiklere sahip olduğu için kolay etkileşime girerek iyon alışverişi yoluyla kolaylıkla cildin derinliklerine nüfuz edebilen deniz ürünlerinden oluşturmuştur.

Ankara Kavaklıdere'de faaliyet gösteren firma bugün lüks otel ve güzellik merkezlerinde kullanılmaktadır.

Dalton Kozmetik ürünleri ve içerikleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

DORE TÜRKİYE

Dore yine hepimizin aşina olduğu markalardan biri.Ben daha önce isimlerini duymuş ancak ürünlerini deneme fırsatı bulamamıştım.
Network Marketing sistemiyle çalışan markanın ürünlerini katalogtan seçip,temsilcilere sipariş vererek alabiliyorsunuz.



Kataloğa göz gezdirdiğimde Ev için mutfak ve pastacılık malzemeleri,ev aksesuarları,kozmetikler ve organik temizleme ürünleri ve daha fazlasını içeren  geniş bir ürün yelpazesiyle karşılaştım.

İştah kabartan kataloğun renkli sayfalarına buradan ulaşabilir,dilerseniz alışveriş yapabilir dilerseniz temsilci olup ürünlere uygun fiyatla sahip olup kar elde edebilirsiniz.

pazarsesintisi.com

pazaresintisi.com yüklenmiş olduğu anlamdan dolayı burada bahsetmekten mutluluk duyduğum bir firma oldu.
pazaresintisi.com çok yeni kurulmuş olan  Ankara merkezli bir e-ticaret platformu.
Çıkış noktaları kadınların ekonomiye katkıda bulunmak için ürettikleri ürünlerin pazarlanması olmuş.
Kadınlar tarafından üretilen yöresel ürünlerin satışına başlanmış,başarılı olunca da üretici kadınlar bir araya gelerek iki kooperatif kurmuşlar.



Yenikent Kadın Emeğini Değerlendirme Kooperatifi
Yeşil Vadi Kadın Kalkınma Kooperatifi
Sonrasında başka yöresel üreticilerin ürünlerine de yer verilerek çeşitlilik artırılmış.
pazaresintisi.com da aklınıza gelmeyecek çeşitlilikte yöresel ürün bulunuyor.Organik ve yöresel ürün ihtiyaçlarınız için siteye göz atmadan alışveriş yapmayın.

WELCOME BABY

En az site ismi kadar sıcak iki hanımın tanıtımını yaptığı Welcome Baby yepyeni bir alıveriş sitesi.Tanıtıma gelen bu tatlı hanımlar adeta bizden biri oldular.

Bebeğinizi büyütürken ihtiyaç duyacağınız tüm anne ve bebek ürünlerini  welcomebaby sayfalarında bulabilir ve özel fırsatları takip edip avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.Ben siteyi incelediğimde birbirinden güzel markalar ve ürün kategorileri ile karşılaştım.

Bihter ve Gökçe Hanım'a bu siteyle tanışma fırsatı verdikleri için teşekkürler.

NAMET

Blogger etkinliklerinin destekçisi Namet ,Canan'ın etkinliğinde de bizlerleydi.
%100 Dana,%100 Hindi,%100 Tavuk eti gibi alternatiflerle hazırlanan Namet Şarküteri ürünleri sofralara %100 lezzet katmayı vaat ediyor.


İslami usullere uygun, veteriner kontrolünde gerçekleştirilen kesimlerden sonra, dünya standartlarına sahip, modern ve hijyenik tesislerde yapılan üretim, Namet’in üstün lezzetini garantiliyor.

Namet Gıda Ankara Bölge Müdürü Ediz Bey etkinlikte bizlerle oldu ve Namet lezzetlerine ortak olmamızı sağladı.Kendisine buradan teşekkür ediyorum.

BENİM MASALIM FOTOĞRAFÇILIK

Son olarak gün boyunca etkinlikteki güzel anları kareleyen Benim Masalım Fotoğrafçılık'tan bahsetmek istiyorum.
Seyit Canbolat ve Burcu Deniz Derin'in ekip çalışmasıyla ortaya harika fotoğraflar çıkıyor.
Doğum ve Bebek fotoğrafçılığı,düğün hikayesi,düğün belgeseli gibi çalışmalarla özel günlerinizi ölümsüzleştirmek istiyorsanız buradan sayfalarına göz atabilirsiniz.
Selfie çekerken yakalanan bu kare'ye hepimiz bayıldık sanırım :)
Sihirli Mavi ve ben;

 Trendy and Friendly  Nilgün'üm ile birlikte.
Sihirli Mavi,ben,Nihanla Makyaj,Gülsen Doğan,İlknur'un Dünyası
Aşağıdaki resimdekiler ise günün en çok eğlenenleri.Masaların altında objektife yakalanan Ceren ve;
 İlknur'un Dünyası'nın kuzusu Ecenaz ile birlikte kızım Ceylin.

Bu güzel etkinliğin detayları sponsorları yazmakla bitmez.Bugün Lansman firmalarına ve masalarımızda bizi bekleyen ürünlerin isimlerine yer vermek istedim.Diğer 100 sponsor ise iki bölüm halinde önümüzdeki günlerde yayında olacak.

Bu eğlenceli ve sıcacık gün için Sevgili Canan'a bir kez de buradan teşekkür ve öpücüklerimi gönderiyorum.


8 yorum:

  1. :)) en güzeli de minik fıstıkların halleri Filizcim sen ne zaman geliyorsun bu arada tayin işin oldu mu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İrem'cim.Biz toplandık sabırsızlıkla taşınmayı bekliyoruz ama Seçimler nedeniyle atamalar ertelendi.Bu yüzden 29'unda yapılacak atamamı ve orada boşalacak Lojmanı bekliyoruz :)

      Sil
  2. Fotoğraflara bakınca, insan kendini yine orada ve o ortamda hissediyor. Ne mutlu ki, çok keyif aldığımız ve eğlenceli bir gündü. Seninle de umuyorum İstanbul'da görüşeceğiz bundan sonra :)
    Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seninle aynı duygular içindeyim canım.Bunun gibi daha nice güzel günlerde bir araya gelebilmek dileğiyle :)

      Sil
  3. ne hoş bir organizasyon olmuş :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma