1 Eki 2013

Neutrogena Visibly Clear Yüz Temizleme ve Hızlı Etkili Sivilce Jeli

Şimdiye kadar pek çok markanın temizleme jelini deneme fırsatı buldum.50 TL ödeyip sevmediklerimde oldu 8 TL'ye alıp çok sevdiklerimde.
Hangi markayı kullanırsam kullanayım uygun fiyatlı bir alternatifim her zaman dolabımda bulundu.
Bugün Kadınlar Günü indiriminde merak edip aldığım, Neutrogena Visibly Clear Temizleme jeli ve Sivilce Jelinden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle her ikisinde 10 TL gibi bir satış fiyatı var.İndirimle bana gelişi çok uygun olmuştu.

Temizleme Jeli ;

  •  Sabun ve alkol içermiyor .Yağlı ciltler için günlük kullanıma uygun.
  • Ciltteki yağı ve makyaj kalıntılarını kolayca temizliyor.
  • Yüz temizleme fırçasıyla kullandığım jel parfümlü ve yeterince köpürüyor.
  • Pompalı şişesi kullanım kolaylığı sağlıyor.
  • İçeriğinde SLS ve Paraben bulunuyor.
  • Cildi kuru olanların uzak durmasını öneririm Greyfurt serisi kadar olmasada bir miktar kuruma ve gerilmeye yol açıyor.
Özetle uygun fiyatlı günlük temizleyici arayanlar için alternatif bir temizleyici.Kullandığım süre içinde yüzümde oluşan gerginlik dışında bir zararını görmedim.

Hızlı Etkili Sivilce Jeli ;

İçerdiği Micro Clear teknolojisi ile sivilcelerin büyüklüğünün ve kızarıklığının azalmasına yardımcı oluyor.
Sadece sivilceler üzerine lokal uygulama yapılan bu jeli fena bulmadığımı söyleyebilirim.
Sivilce üzerine uygulanan az miktardaki jel bir kaç dakika içinde kuruyor.Özel dönemlerde oluşan yüzeye çıkmayan ağrılı şişlikler dışında diğer küçük sivilcelerin bir miktar daha kısa sürede sönmesini sağlıyor.
Özellikle belirtmek istiyorum yeni sivilce çıkmasını engellemiyor.Sadece var olan sivilcenin daha kötü duruma gelmesini küçükte olsa engelliyor.Bunun için belirtilerin görülmeye başlamasıyla ne kadar erken kullanılırsa o kadar başarılı oluyor.

Geniş alana yayıldığında sürülen bölgede fazlaca kuruma oluşuyor. İhtiyaç duyulandan fazla dokuya yaymamanızı öneririm.

Sonuç olarak Visibly Clear serisi uygun fiyatlı ancak bir miktar agresif bir seri.Jel ile temizlik sonrası yaşanan gerginlik ve kuruluk hissinden şikayetçi olmam,nemlendirerek bu durumun üstesinden gelebilirim diyorsanız alıp deneyebilirsiniz.

Sizin bu seriden kullandığınız ürünler oldu mu,ürünler hakkındaki görüşleriniz neler ?


Sivilceler için daha iyisi var mı diyenleri Cosmed Akne Kontrol Jeli yazıma alalım.

33 yorum:

  1. temizleme jelini bende kullanıyorum çok memnunum diğer jelelrde yüzümde kuruma yapmıştım ama bunda öyle bir etki olmadı ve maskaramı bile güzel çıkarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskarayı hiç denemedim canım ama diğer kullandıklarımdan daha iyi kesinlikle. Parfümsüz olanı hiç sevememiştim. Greyfurt özlü olan ise çok kurutmuştu yüzümü.Fiyatına göre hiç fena değil bence. Öperim :)

      Sil
  2. selam tatlım

    benim cildimde ki sivilceler ne yazık ki deri altında.sadece özel günlerde değil her zaman. Yüzeye pek çıktıkları görülmemiştir :)
    deri altındaki sivilceler için bir çözüm bulamadım.bazen can yakıcı noktaya kadar gelebiliyor.

    ben neutrogena sabun kullanmıştım.Ama bana hiç bir etkisi olmadı. Hiç memnun kalmadım doktor önerdiği halde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım. Cilt problemleri çok kişiye özel ama cilt altı sivilcelerin hormonal olduğunu düşünüyorum ben.En azından benimkiler öyle. Kendilerini hissettirip bir kaç gün içinde yok oluyorlar. Dışardan yapılan hiç bir yardımıda kabul etmiyorlar ne yazıkki :(

      Sil
  3. Merhaba sivilce jelini kullanıyorum şu anda ve yaklaşık 1 hafta oldu evet sivilcelerde ve kızarıklıklarda güzel bir sonuç veriyor ama sürmem gereken bölgeden daha fazla bölgeye sürdüğüm için cildim çok kurudu ve biraz tahriş oldu ama bunun dışında bu kadar kısa sürede etki ettiği için üründen memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpek'çim ürünü sadece sivilce üzerine uygulamak gerekiyor haklısın.Ben de bir miktar dağıtarak kullandığımda kuruma hatta minik minik pullanmalar yaşadım ancak ürünün etkinliğinden memnunum :)

      Sil
  4. Bioder in cilt temizleme olarak BIO-CLEAN olarak 2 si 1 arada Temizleyici peeling Jel i çıkmış. harika bir ürün. denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdekiler bitmeye yaklaşınca göz atarım mutlaka.Teşekkürler :)

      Sil
  5. Ben şu aralar çenemde çıkmaya çalışan ikinci çeneye karşı bu sivilce jelini kullanıyorum. Daha önce bir tüp bitirmiştim. Sürdükçe ağrısını ve kaşıntısını aldı. Bugün dördüncü günü ve sivilce tam çıkamadan küçülme eğilimine girdi. Mucize yaratmıyor ama kesinlikle işe yarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çene bölgesinde çıkmaya çalışan sivilceler en sorunlu olanlar sanırım.Zira biraz hormon desteğiyle büyüyorlar.Yazıda dediğim gibi çenede çıkan ağrılı sivilcilere etkisi sınırlı ama sorunun büyümesini engelliyor gerçekten :))

      Sil
  6. Arkadaslar size bi tavsiyem olucak ben sekeri azaltmanizi fastfood yemekleri ve cipsleri azaltmanizi ve yuzunuzu gun boyunca 10 defa yikamanizi ve bebek pudrasi surmenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben seker kullanmiyorum fastfood yemiyorum asitli icecekler icmiyorum yine cikiyo yine cikiyo ozellikle cenenin yan tarafi:(

      Sil
  7. Selam Neutrogena ve daha birçok ünlü marka dermobutik.com'da.
    https://www.dermobutik.com/marka/neutrogena.html

    Ayrıca Makyaj Kelebeği blogu üzerinden gelen üyelere Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli %15 indirimle.

    https://www.dermobutik.com/urun/neutrogena/cilt-bakimi/sivilce-bakim/neutrogena-visibly-clear-hizli-etkili-sivilce-jeli-3574661070636.html

    YanıtlaSil
  8. Rapid clear yazan yerde daily scrub yazıyor benim fark var mı yoksa ben bi yüz bezi kullanıyorum elle sürmemde bir sakınca var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fark var mı bilmiyorum ama ben elle sürüyorum bu ürünü :)

      Sil
  9. Bendede misket limonlu jel var. O parlamayi onluyo diyolar. Keske bunu alsaydim diorum ama o bitince bunu alicam. Peki bu urunler kac ay gidiyor. Ve sivilceler ustunde etkisi varmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Misket Limonlu olanı bende aldım ancak sadece bir kaç kez deneyebildim.Bu jelden daha çok sevdim sanki çünkü kokusu çok güzel.Kurutma ve köpürmeleri benzer ve sürekli kullanımla bir ay içinde biterler sanırım.
      Sivilce konusuna gelince sivilce çıkmasını engellemiyorlar ancak kurutucu jel düzenli kullanımda sivilceyi küçültüyor bence :)

      Sil
    2. Peki ben suan misket limonlu olanin jelini kullaniyorum, sabah aksam uyguluyorum ve uyguladiktan sonra su ve elma sirkesi karisimiyla tonikliyorum aslinda gul suyuyla tonikliyodum ama o yagli ciltlerde daha cok sivilce yapiyomus diye biraktim, sence bu gunluk temizlemede dogru bir rutinmi? Yaklasik 23 gundur boyle uyguluyorum umarim cildim olumlu sonuc verir :)

      Sil
  10. Benim de cildim oldukça kuru acaba bana uyar mı diye baktım ama uygun değilmiş..Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  11. Merhaba yazınızı yeni gordum yüzümde sivilcelenme var ama bu urunu değil misket limonluyu kullanıyorum başlayalı 2 gün oldu sabah akşam uyguluyorum sizce bi yararı olur mu yoksa boşuna mı uyguluyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Yazınızı begenerek okudum bir bayan olarak sizi takdir ediyorum

    YanıtlaSil
  13. Erkek kız ayirmaksizin yararlı değilmi

    YanıtlaSil
  14. 1 hafta sure kullandım kullandığımdan itibaren yanağımda yeni sivilceler çıkmaya başladı asla onermiyorum.2 ay gecmesine rağmen hala izleri duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de ayni etki oldu yuzumde doğru düzgün sivilce yokken heryerimde küçük küçük sivilceler oldu

      Sil
  15. Sürüp hemen yikamalimiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır sürdükten sonra sivilcenin üzerinde bırakıyorsunuz.Ben bu ürünü kullanalı epeyce zaman oldu.Şu an farklı ve daha etkili olduğunu düşündüğüm bir ürün kullanıyorum.Yakında blogta yer vereceğim.

      Sil
  16. Bende de aynı problem var küçük küçük heryerden çıktı hala devam ediyorum belki deri altından gelenleri çıkartıyordur diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  17. LÜTFEN YARDIM EDİN, sivilcelerimde gayet işe yaradı ama ben direk tüm yüzüme uyguladım be bebek poposu gibi olan cildim şu anda tamemen kuru ve pul pul oldu, yardım edin bunu nasıl geçirebilirim okullar açılmak üzere cildimin düzelmesini istiyorum napmalıyım????!!!

    YanıtlaSil
  18. Merhaba benim cildim de kuru ve hassas. Bugün sivilce lekelerim için sivilce karşıtı günlük temizleme jelini aldım sizce etkili olur mu?

    YanıtlaSil
  19. Söz sivilce jelini sürüp yıkacak miyiz

    YanıtlaSil
  20. Benim de cildim normal sayılacak cinsten yani ne kuru ne yağlı aldım ama kullanmalı mıyım emin değilim yazılanları da okudum sürüp sürmemekte hâlâ emin değilim bana bir yön gösterin acil lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece sorunlu bölge üzerine noktasal uygulanan bir ürün olduğundan deneyebilirsiniz ancak son favorim kesinlikle Cosmed Akne Kontrol Jeli ♥

      Sil
  21. Bu ürünü sadece iki defa kullanmama rağmen cildimi mahvetti kuruttu lekeleri çoğalttı ve soyulmaya başladı kesinlikle tavsiye etmiyorum

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma