25 Eki 2013

ANNE ADAYLARI VE ANNELERİN GÜVENDİĞİ SAĞLIKLI OJE, ZOYA…


Sağlıklı formülü ile dikkat çeken ZOYA; oje formülünde bulunan 5 zararlı maddeden arınmış (Big 5 Free) hali ile dünya kadınlarının da tercihi.


ZOYA Oje, *Big 5 Free formülü sayesinde dünya kadınlarının da en çok tercih ettiği sağlıklı oje markalarından biri olarak dikkat çekiyor.  Ojelerin tırnak yapısına yapışması, canlı ve parlak olması için kullanılan; formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor maddelerini içermeyen ZOYA Oje, sağlıklı yapısı ile Amerika’da pek çok ödülün de sahibi.
Özelikle hamileler, emziren kadınlar, kız çocukları ve hassas bünyeli kadınların kozmetik malzemesi kullanırken dikkat ettiği beş zararlı maddeyi formülünde bulundurmayan ZOYA Oje, kanıtlanmış formülü ile pek çok ödülün de sahibi.
Güvenle kullanabileceğiniz, zararsız formüle sahip ZOYA ojenin birbirinden canlı ve güzel renkleri ile sağlıklı ve renkli tırnaklara siz de sahip olabilirsiniz.
Özellikle alt ve üst kat kullanımları ile sağlıklı ve 10 güne kadar canlılığını koruyan renkleri ile dikkat çeken ZOYA Ojelerin sonbahar serisine bayılacaksınız.
.


(*)Big 5 Free : Formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor madderini içermez

Görünce dayanamayacağınız rengarenk ZOYA Ojeler; seçkin eczane parfümeri ve www.evoria.com sitesinde satışa sunuluyor.

Açıldıktan sonra bile uzun süre tazeliğini koruyan ZOYA oje : 36.- TL

Alt kat, üst kat ile aseton ve kurutucudan oluşan set: 69.- TL (tek tek de satılıyor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma