28 Eki 2013

ÇABUK KİRLENEN SAÇLARA ÇÖZÜM ; Lush Kuru Şampuan

Çabuk kirlenen saçlar çoğumuz için rahatsız edicidir.Bir dönem çok hızlı kirlenen saçımı her gün yıkamış,sonrasında bir gün ara vermeye alıştırmıştım.
Bugün bahsedeceğim ürün saçınızı her gün yıkamak istemediğinizde ya da evde oturmayı planlayıp saçınızı yıkamadığınız bir gün aniden dışarı çıkmanız gerektiğinde sizi kirli saçlardan kurtaracak bir ürün.

 
Lush bu ürün için neler demiş ?
Banyo yapmaya zamanınız yada imkanınız olmadığı, seyahatte olduğunuz zamanlar için…Saçınızı düzenli yıkamalarınız arasında, zaman bulamayıp yağlı görünümünden kurtulmanız için tasarlanmış, saçlarınız arasına biraz döküp, karıştırın, fazlasını almak için biraz taramanız yeterli. İşte size saçınızı ilk yıkadığınız günkü gibi yağsız, hoş kokulu görünüme sokacak, hiçbir katkı maddesi olmayan tamamiyle doğal, mısır nişastası ve magnesyum karbonat içerikli ürünümüz. İçeriğindeki misket limonu, limon ve greyfurt yağı ile zihninizi de canlandırır, uyandırır ve hoş koku verir. Çok ince pudrası saçınızdaki yağı emerken, saçınızı sadece taramanızla da pudralı bir görüntüden de uzak tutar. Size böylece banyosuz ekstra bir gün kazandırır.

Kuru şampuan ile ilk deneyimimi şu yazımda anlatmıştım.Sprey şeklindeki ürünün etkisini sevsemde kokusundan çok rahatsız olmuştum.

Lush kuru şampuanla ise bir arkadaşım sayesinde tanıştım.İlk önce pudra formundaki ürünün saçta nasıl görüneceği ile ilgili aklımda soru işaretleri kalsada ürünü kullandığımda fikirlerim değişti.

Pudra şeklindeki ürün avuç içinde dağıtılıp kirli saça uygulanıyor.Uyguladıktan sonra saç fırçalanıp temiz bir görüntüye kavuşuluyor.
İlk saniyelerde hafif küllü bir görüntü oluşurken kısa sürede ürün saçtaki fazla yağ emilip eski haline dönüyor.Pudramsı görünüm yaratmıyor.


İçeriğinde Limon ve Greyfurt özleri bulunan kuru şampuan Limonlu bir kokuya sahip ve saçımda beni rahatsız edecek herhangi bir koku oluşturmadı.

Saçlarındaki hızlı kirlenmeden şikayetçi olanlara  bu acil durum dostu ürünü tavsiye eder,beni ürünle tanıştıran arkadaşıma buradan teşekkür ederim.

Aranızda bu ürünü kullanan var mı, Kuru şampuanlar içinde sizin denedikleriniz hangisi ?

10 yorum:

  1. Ben Klorane kullanıyorum. Saça hacim de veriyor memnunum. Ondan öncede Gratis'ten Girlz Only'nin almıştım. Fiyatına göre fena değildi. Ama Lush'ı da merak ettimmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin kullandıklarını bilmiyorum ama bunu denemelisin kesinlikle :)

      Sil
  2. Tam benlik :) Fiyatını hatırlıyor musun canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limon'cum fiyatı 30 TL.Çok uzun süre bitecek bir üründe değil :)

      Sil
  3. Kuru sampuan hic kullanmadim cnm ama pratik bir urunmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kurtarıcı bir ürün canım.saçını yıkamaya fırsat bulamadığın günü temiz saç görünümüyle geçirebilirsin :)

      Sil
  4. Canıııım, beğenmene çok sevindim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem beni bu ürünle tanıştırdığın için asıl ben teşekkür ederim :)

      Sil
  5. lush ürünleri hangi mağazalarda satılıyor acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lush ürünleri kendi mağazalarında ve internet sitelerinde satılıyor.
      İnternet sitesinde ürünler ile igili açıklayıcı bilgilerde var.Bir göz atın isterseniz :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma