29 Eki 2013

Essence Fix it Tırnak Yapıştırıcı

Bugün alırken tam işlevini bilmeden aldığım,ne işe yaradığını deneyerek öğrendiğim Essence fix it tırnak yapıştırıcısından bahsetmek istiyorum.

Fix it kırılan tırnakları tekrardan yapıştırmak, soyulap çatlayan tırnakların hasarını durdurmak için üretilmiş bir ürün.
Tırnak sorunlarımın başında kat kat soyulma gelir ve bu durum genellikle soyulan tırnağın kırılmasıyla son bulur.
Fix it bu hususta benim için kurtarıcı bir ürün oldu.Soyulma belirtisi gördüğüm tırnak yüzeyine sürdüğümde sorunun ilerlemesi durdu.


Kullandığım görselde orta parmağımda çarpma sonucu oluşmuş dikey bir kırık var.Fix it yapıştırıcıyı her iki yüzünden kırık bölüme uygulayadım ve sonrasında tırnağımdaki kırığa hiç özen göstermeden kullandım.Kırık olan bölüm hemen hemen üç günde bir açılma yapsada tekrar uygulama yaparak tırnağımı kısaltmadan bir on gün geçirdim.Daha dayanıklı tırnaklarda bu sürenin uzayabileceğini düşünüyorum.

Nette ürünü araştırdığımda tamamen kırılan tırnakların yapıştırıldığı, bunun için süzen çay poşetlerinin kesilerek tırnak üzerine yapıştırılarak sabitlendiği videolar görsemde benim için bu kadarı kafi diyerek zaten fazla uzun olmayan tırnaklarımdaki hasarı durdursun yeter diyorum.

Kokusunu Japon yapıştırıcısına benzettiğim ürün asetonla çıkmıyor.Bu yüzden oje değiştirince yenilemek gerekmiyor.Tırnak yüzeyinde parlak bir izi kalıyor ancak bu iz oje altından çok belli olan bir iz değil.

Fiyatını tam hatırlamamakla birlikte kırılan soyulan tırnaklara geçici çözümler sununan bu ürünü bazı Gratislerde( !) bulabilirsiniz.

Sizin bu ürünü deneme şansınız oldu mu, Fix it hakkında neler düşünüyorsunuz ?


16 yorum:

  1. çok ilginç bir ürün ama ben kullanamam günde 1 şişe gerekir bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım benim.Sadece sorunlubölgeye sürüldüğünden uzun süre gider sanada benim gibi.

      Sil
  2. 6-7 civarındaydı fiyatı sanırım çokta pahalı değil gibi.of kelebeğim ya bendede hala var 2 tırnakta hala geçmediler anlamıyorum neden oluyor böyle :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım 10 TL'den fazla değil fiyatı.Ama net hatırlamıyorum.
      Canım çarpma dışındakilerin oje ve bazı minerallerin eksikliğiyle ilişkili olduğunu düşünüyorum ben.Oluyor geçiyor ama biri geçmeden diğerinde problem başlıyor.
      Oje sürmeyip elimi fazla suya sokmadığım zamanlar daha rahatım bende /

      Sil
  3. Çok enteresan bir ürünmüş, edinmem lazım! :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yazı kesinlikle benim için yazılmış gibi :) tırnaklarımın soyulmasıyla başa çıkamıyorum. hemen alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Çok yeşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Mutlaka almam lazım o zaman bu ürünü. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Ay ben bunu Cansu'da görmüştüm lensmakyaj ın blogta,sonra deli gibi her gördüğüm Essence standına baktım ama yok arkadaş yok :)) Bulamıyorum,her tırnak ürünü var ama bu yok ... :( Çok da işime yarayacak bir ürün yani. Artık pek fazla kırılmıyor gerçi tırnaklarım ama mesela geçen gün baş parmak kenarından az gitti yine.Bunu bulsam sürecem hemen :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ben Kocaeli'den almıştım Ağustos gibi.Orda neler vardı neler !
      Ne yazık ki Essence Ankara dağıtımında pek başarılı değil.Hiç bir şubesinde yeni ürünleri bulamıyorum bende :/
      Umarım çabucak bulursun sende :)

      Sil
  7. bu ürünü ilk defa senden duyuyorum güzel bir ürüne benziyor benimde tırnaklarım çok kırılır :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basit ama etkili bir formülü var.Umarım seninde işine yarar canım :)

      Sil
  8. Benimde tırnaklarım çabucak kırılır haftada 3 tırnağım mutlaka önce soyulur sonrada kırılır. Hiç görmemiştim bu ürünün mutlaka edinmeliyim bende :) İstanbulda bile dağıtım pek iyi değil emin olabilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnak soyulması çoğumuzun derdi sanırım.Aslında kaynağını yok etmek lazım ama mademki yapamıyoruz o zaman fix it benzeri ürünleri aramaya devam..
      Essence standlarına eklenen yeni stantlar var.Umarım bu dağıtım sorununu bir an önce çözerlerde bizde yeni ürünlere ulaşabiliriz :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma