19 Nis 2013

ORİFLAME MİLK&HONEY GOLD BANYO KÖPÜĞÜ

Oriflame ürünlerini seven bir çok kişi Milk&Honey Gold serisinden haberdardır.Seride banyo ürünlerinin yanı sıra cilt bakım kremleride bulunmakta.Serinin duş jeli ve vücut kremi zaman içinde en çok aldığım ürünlerdir.
Banyo köpüğünü çok uygun fiyata bulunca denemek istedim.


Serinin diğer ürünleri gibi mis gibi bir kokuya sahip.Bu kokunun benim üzerimde rahatlatıcı bir etkisi olduğunu düşünüyorum.Banyo küvetinin yapısından dolayı köpük olarak kullanamasamda duş jeli niyetine kullanıyorum ve duş jelinden farklı değil.Vücuttan çabuk arınıyor,kaygan bir his bırakmıyor.En güzeli ise çok uzun sürmese de bir süre benimle kalan kokusu.

İçerik ise şu şekilde;


22.90 fiyatlı ürün yarı fiyatına rahatlıkla alınabilir.Ben 5 TL ödeyerek bir danışmanın elinde bulunan ürünü epeyce uyguna almışım.

 22.90 fiyatı hak etmese de uygun fiyata denk geldiğinde denenebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

8 yorum:

  1. Çok iyi bir fiyata almışsın Kelebeğim, normal fiyatı bayağı yüksekmiş.. Oriflame iyi hoş ama fiyat politikası bir garip. Bir göz kalemi 18 TL, tuhaf fiyatları var gerçekten.

    Kokusu gerçekten güzeldir, bir zamanlar kremini kullanmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat politikası konusunda haklısın canım.Şimdi 10 TL ödeyip aldığın ürün bir kaç ay sonra indirim sayfalarında 3 lira olabiliyor.Sürekli katalog takip edince ne kadar düşebileceğini biliyorsun.Bende ona göre yapıyorum alışverişimi.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Reklam içerikli yorumlara maalesef yer veremiyorum.

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan canım. ben de bu seriden vucüt kremini kullanmştım . çok güzel kokusu var ama ürün bitmeye yaklaştıkça kokusu ağırlaşmıştı ben de . umarım bu duş jelinde aynı durum yaşanmıodur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı serini pompalı şişede el losyonunu almıştım,benimki de bekleyince kötü koktu.Kremler çabuk bozulabiliyor ama jelde böyle bir sorun olmaz herhalde.

      Sil
  5. Ben bu serinin ürünlerini kokularından dolayı kullanamadım:/ sen sevdiysen ne güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım özellikle kreminin kokusunu çok seviyorum ben.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma