13 Oca 2013

ORIFLAME ALIŞVERİŞİM


Oriflame kataloğundan nude tonlu kajal kalemi ve gingerbread kalıpları sipariş etmiştim.Artık elimdeler.Bende almak istediğim bir ürüne takılma,onu her yerde arayıp zor bulma,bulup aldıktan sonra da her yerde görme durumu çok yaşanır.Oriflame'nin bu kaleminin olumlu yorumlarını okumuştum.Epeyce indirime girmesini bekleyip İndirimde sipariş verdim.onu beklerken The Body Shop indiriminden daha sedefli bir rengini aldım.


Kurabiye kalıplarının büyüklerini de kızımla çok aradık maalesef Büyükşehir de karşımıza çıkmadı.Oriflame kataloğunda görünce onları da sipariş ettim.
Evet sevgili kurabiye adamlar artık elimde sizlerden olduğuna göre bundan böyle bolca çıkabilirsiniz karşıma :)





5 yorum:

  1. 0riflame satmıştım Uzun zaman önce kremleri kozmetiği ve rujları güzeldir avondan daha çok seviyorum oriflame'ı güle güle kullan rengi değişik ve güzelmiş bunun siyahıda vardır baya koyu buğulu duran fakat denediğimde gözümde akıp bulaşma yaptı o sebebiyle almamıştım .:/

    YanıtlaSil
  2. Bende üye olmuştum ama hiç satamadım ürünlerini.Sevdiğim bazı ürünleri var.Bir de yeni çıkan koleksiyon ürünlerini merak ederim zaman zaman.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Zor iş ya uğraşmaya değmez hileleride var!bilmeyen için kötü geç odemedıgın halde gec odedın dıye fazladan para almak ıcın yazı gonderıyorlar sordugum ınsanlarada gelıyormus yazıdan saçma,üye olmamak en temizi...

    YanıtlaSil
  5. orfilamenin bu kalemini bende çook istiyorum ama ne yazıkki bulunduğum yerde bir tane bile satan yok:((

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma