8 Oca 2013

İLK YAZIMLA KOCAMAN BİR MERHABA

İki yıldır çok blog okudum,hatta bu okuyuş hastalık haline geldi ki bilgisayarı açtığımda başka bir şeye bakamaz oldum.Sonra bir blog açma isteği başladı ama hep ertelendi.Yılbaşı akşamı yazma hayalimi de gerçekleştiremeyip bu arada yaptığım alışverişleri fotoğrafladım. Neyse 7 ocak akşamı varmış nasipte.Herkese kocaman merhaba deyip bir yılbaşı alışverişini paylaşmak istiyorum.
 



Lancome güzellik kutusu ilk gördüğüm anda beni benden aldı.Bir kaç yıl önce de bunun gibi bir güzellik kutusu alıp çok memnun kalmıştım.Lancome'den bir büyük boy parfüm alışverişine Setin fiyatı 150 lira ve boynerlerde stoklar bitene kadar satışta.


Parfüm olarak ise almadan önce çok kararsız kaldığım,aldıktan sonra bayıldığım La Vie Est Belle...

10 yorum:

  1. canım hayırlı olsun,bence gec bile kalmıssın...resimler harıka,her ne kadar ilgi alanım olmasada artık sıkı bir takipcın var haberin ola....:)))

    YanıtlaSil
  2. Cok iyi etmissin o zaman sana bol sans ve bol bol takipci diliyorum :) Bu arada cok güzel ürünler almissin güle güle kullan :)

    Bende 3 parfüm arasinda kararsiz kaldim, blogumun sag tarafinda bir anket olusturdum bakalim okuyucularim ne tavsiye edecek. La vie est belle de bu parfümlerin arasinda :)

    YanıtlaSil
  3. İşte Benim gibi taze bir blogger daha...:)) bende 2010da açtığım bloğuma daha yeni yeni yazmaya başladım... bol yorumlar ve güzel ürünler bizimle olsun...

    makyaj kutusuna büyülendim *-* harika görünüyor, kokununda testırı var, çok kalıcı ama az fıslatılması gereken bişey... fakat ayrıcalıklı ve hoş bir koku...

    banada beklerim...:)
    Gül

    YanıtlaSil
  4. Güzellik kutusu tam bir güzellikmiş. La vie est belle'nin minik deneme boy şişesi var bende. Kıyıp kullanamıyorum bitmesin diye :) Gerçekten nefis ve kalıcı bir parfüm.

    YanıtlaSil
  5. Ben de kutuyu bozmaya bir türlü teşebbüs edemedim.

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun canım ben dün fark etmedim 2 aylık oldugunu 1 2 yıldır blogun vardır diye düşnüyordum..Benimde içimde blog açma sevdası var üniversite sınavlarım yaklaştı pek zamanım olmuyor üniversiteye gidince inşallah bende blogları çok gezer oldum o yüzden bilgisayarın başına oturmamaya bakıyorum ders diye giriyorum bi bakıyorum blogları geziyorum :) bağımlılık yapıyor :)

    YanıtlaSil
  7. Bu arada aldığın ürünlerine bayıldımmm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Yazılarımın tümünü okumana sevindim.

      Sil
  8. Çanta mükemmel :) Ama blog bitti:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım pek çok yazıyı okuyacak kadar beğenmene çok sevindim. Teşekkürler :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma