23 Oca 2013

TRESOR IN LOVE


  • Lancome'un Tresor in Love için yorumu:

    Bundan yirmi yıl önce, Lancôme üst düzey parfüm markalarının efsanesi hâline gelen eşsiz bir parfüm yaratmıştı : Trésor.
    Bugün Lancôme, Trésor In Love'u sunarak yeni bir öykü yazıyor : her şeyin başlangıcı olan değerli bir an, çiçeksi notalarla dışa vurulan bir romantizm...

    Sırasıyla aydınlık ve çarpıcı, şehvetli ve pırıl pırıl olan Trésor In Love, kanatlanan bir ritimle aşkın ezgisini mırıldanır. Trésor In Love'un kadın kahramanı aşk hikayesini dokunaklı bir içtenlikle yaşar. Trésor In Love, tanışma heyecanının yoğun hislere karıştığı, âşık bir genç kadının karmaşık duygularına benzer şekilde, karşıtlıklar içerisinde hazırlanmıştır : bir Nektarin ve Sedir Odunu dokunuşu, özel bir Gül ve ışıltılar yayan Yasemin'den oluşan karşı konulamaz yeni bir çiçekli karışım.

    İnce uzun silüetiyle bir arzu nesnesine dönüşen Trésor In Love şişesi, günümüz dünyasını özetleyen oldukça modern bir enerji yayar. Boyuna takılan bir nazar boncuğu gibi şişeye bağlanmış siyah saten bir gül.



    • Trésor in Love neşeli bir kanatlanışla, gerçek bir yıldırım etkisi yaratabilecek güce sahip olan Armut ve Nektarin meyvelerinin birliğiyle başlar.

      Ardından parfümün kalbinde, tüm hafifliğiyle taşınacak bir duygu ürpertisi yaratan Gül ve Yasemin çiçeklerinin armonisi belirir.

      Nihayet temelde, Sedir odunu ve beyaz Misk ile hafif bir çekicilik yayan odunsu bir nota.

      Trésor in Love çok hafiftir. Şık ve modern bir ferahlık örtüsü için boyun çukuruna sürülecek birkaç damla ile kalbiniz Fransız usulü sevmenin özgürlüğüyle dolsun. 




      Tresor in love, bana hediye edilen bir parfüm.Bir çok kişi tarafından çok beğenildiğini bildiğim,bir çok mevsime uyabilecek kalıcı bir koku.
      Kendisiyle güçlü bir bağ kuramadık zira bu bağı engelleyecek bir La Vie Est Belle var aramızda.
      İnternette 75 ml ürünü 165 TL'den başlayan fiyatlarla alabilir ya da bir sevgililer günü indiriminde uygun fiyata, setini denk getirebilirsiniz.


2 yorum:

  1. Kokusunu bilmiyorum ama daha önce bloglarda çok sevenlere rast gelmiştim. Şişesi ve gülü çok güzelmiş ama. Sanırım gül kokusu yoğun bir parfüm.

    Yine de güzle güle kullan Kelebek..

    YanıtlaSil
  2. Annem çok seviyor bu kokuyu, anneler günü için almak güzel olurdu diye düşünüyordum ki yazın fikrimi pekştirdi.

    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma