17 May 2019

PEMBE DÜNYAM 5 YAŞINDA BLOGGER ETKİNLİĞİ

4 Mayıs Cumartesi günü sevgili Ümran'ın (@pembedünyamm)organize etmiş olduğu Anneler Günü etkinliğine katılmak üzere Konya'daydım.En son 9 yıl önce görmüş olduğum Konya'yı bu etkinlik vasıtasıyla bir kez daha görmek,anneler günü gibi anlamlı bir günü bir hafta önceden özlediğim arkadaşlarımla kutlamak bana kesinlikle çok iyi geldi.
Etkinlik mekanımız Konya Deli Fırın Cakes&Coffee'de kahvaltı eşiliğinde başlayan günümüz epeyce renkli ve eğlenceli geçti.
Mekan yetkilileri lezzetli sunumlarıyla bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu sebeple kendilerine büyük bir teşekkürü bir kez de buradan iletmek isterim.
Sevgili Ümran artık gelenekselleştirmiş olduğu bu etkinliğin hepimiz için özel olması için epeyce emek harcamış.
Rengarenk balonlar,el emeği süslemeler,renkli kağıtlarla kaplanmış içecekler,hatta kendi elleriyle yaptığı minik muffinler bu güne verdiği önemin birer kanıtıydı.
Masalarımızı süsleyen sevimli detaylardan biri Sukulent Bahçesi 'nin Kalanchoe'leriydi.Ben yolum uzun olduğu için eve getiremesemde gün boyu güzelliklerinden faydalandım.

Blogger etkinliklerinin en güzel yanının ortak hobilere sahip,aynı dili konuşan arkadaşlarla bir araya gelmek olduğunu her zaman söylüyorum.Zaman geçiyor,şehirler değişiyor ancak birbirimizle irtibatımız asla kopmuyor.Üstelik bu dostluklara yenileri de eklenerek mutluluk katlanıyor.
Bu etkinlikte çok eskiden beri tanıdığım isimler çoğunluktaydı.Uzun zamandır tanışmak istediğim Nilgün'cüğüm ile (Nilgün Özen Aydın) Ümran'cığımın sayesinde tanışmış oldum.


Güne ait tüm bu detayların yanında etkinlik için özenle seçilmiş sponsor firmalarda vardı.Real Techniques,Iglot,Yves Rocher ,Lav,Egos ve çok daha fazlasından detaylıca bahsedeğim etkinlik sponsorları yazım ise Pazartesi günü yayında olacak.
Etkinlik sponsorları ile ilgili instagram sayfamda  her gün bir post paylaşmaya çalışıyorum.Ayrıca etkinlikle ilgili story paylaşımlarını profilimde öne çıkardım.Merak ettiğiniz markalar için @makyajkelebegiblog sayfamı ve #pembedünyam5yaşinda etiketini takip edebilirsiniz.
Daveti ve muhteşem organizsayonu için sevgili Ümran'a sonsuz teşekkürler...

5 yorum:

  1. Canim benim seninle hep farklı etkinliklerde karşılaşsak da bu sefer nihayet kendi etkinliğimde bi araya geldik ve çok da güzel oldi!!! Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve iyiki geldinnn🤗🥰🥰🥰 Guzel yorumların ve paylaşımların için çok ama çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşım seni çok öpüyorum 😍🤗🥰🥰🥰💗

    YanıtlaSil
  2. Çok renkli güzel bir etkinlik olmuş. Keyifli görünüyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinliğe misafir etmiş Ümran sizi. Nice güzel etkinliklere, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ümran cidden çok emek vermişti :) keyifle kullan canım
    Severek takip ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir etkinlik olduğu belli 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma