4 Kas 2019

HOŞ GELDİN BEBEK DEMENİN EN TATLI YOLU,TATLİSTAN

Mutluluğun lezzete dönmüş hali olan çikolatayı sevmeyenimiz yoktur.Pek çoğumuzun tutkuyla sevdiği çikolata,sadece keyif veren bir yiyecek değil kalitelisi seçilerek doğru tüketildiğinde sağlık için de pek çok faydası bulunan bir yiyecek olarak karşımıza çıkıyor.

Alışverişlerimizin ilk sırasında bulunan çikolatalar günümüzde birer  hediye alternatifi olarakta farklı amaçlara özel tasarımlarla ve kişiye özel üretilerek dahada önem kazandılar.
Bundan birkaç yıl önce istediğim gibi  Bebek Çikolataları bulmak için o kadar çok zaman harcamak zorunda kalmıştım ki şimdilerde hazırlanan bebek çikolatalarının çeşitliliği arayışta olan annelerin işini epeyce  kolaylaştırıyor.
Dünyaya yeni gelen meleklere hoş geldin demenin en tatlı yanı olan bebek çikolatası,kız ve erkek bebeğe özel renk ve desenlerin yanında  isme özel olarakta hazırlanarak sevilen bir bebek kutlama hediyesi oluyor.Eve gelen misafirlere ise isme özel bebek çikolatası verildiğinde hem mutluluğumuz paylaşılmış oluyor hemde bebeğin ismi unutulmayarak akılda kalıcı oluyor.
Aileye yeni katılan bebeğinizin isminin ve çoğu zaman da doğum tarihin yazılı olduğu isimli bebek çikolatası, kutlamayı kişiselleştirerek daha özel ve anlamlı bir hale getirmesi ile dikkat çekiyor.
Bu çikolatalara dilerseniz bebeğinizin ismini,dilerseniz baş harfini ya da bebeğiniz ile ilgili bir mesajınızı yazdırarak çikolatanızı kişiselleştirebilirsiniz.
Ayrıca bebeğe özgü figürlerle hazırlanmış o kadar güzel çikolatalar bulunuyor ki dilerseniz bu figürlerden beğendikleriniz ile kendi kutunuzu oluşturabilirsiniz.
Kişiye Özel Çikolata ve Bebek Çikolatası dendiğinde aklıma ilk olarak geçtiğimiz günlerde ürünlerini test etme fırsatı bulduğum Tatlistan geliyor.El yapımı olan ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen Tatlistan Çikolataları dünyaca ünlü Belçika Çikolatası Callebaut'un 1.sınıf kuvertürü ile hazırlanıyor.
 Kaliteden ödün vermeyen lezzetinin yanı sıra görünümleriyle de fark yaratan bu çikolatalar sevgiyi göstermenin en tatlı yolu olarak karşımıza çıkıyorlar.

Söz,nişan,yılbaşı,sevgililer günü,kadınlar günü ve anneler günü gibi özel günler için günlük üretim yapan Tatlistan çikolataları alışverişiniz esnasında aklınızda olsun.Siparişiniz İstanbul içinde kurye ile aynı gün içinde teslim edilirken,alışverişiniz için kargo ücreti ödemiyorsunuz.

  •  Özel çikolataların yanı sıra , hediyelik mum,kolonya ve ,makaronlar ile ürün çeşitliliğini arttıran, bu ürünlerde de  kişiye özel formatı ile gerek bireysel gerekse kurumsal siparişlere hizmet veren Mutluluk Ülkesi  Tatlistan 'ı ziyaret etmeyi unutmayın.


Tasarım:Sawako Kuronuma