13 Eyl 2018

AVON MARK GEL SHINE OJE YORUMLARIM

Bugünkü yazımda Avon Mark ojelerin dört farklı rengini gösterip ojeler hakkında kısa bir yorum yapmak istiyorum.
Blogumu açtığım ilk yıllarda Avon ojelere sıkça yer vermiş,yapılarını sevdiğimi söyleyip çok uzun süre bozulmadıklarından bahsetmiştim.
Son birkaç yıldır çevremde Avon temsilcisi olmayınca mark adı altında satılmaya başlayan yeni renklerini deneyememiştim.Yaz başında deneme fırsatı bulduğum ojeler özellikle üç rengiyle yapılarının hala eskisi kadar iyi olduğunu gösterdiler.
Avon Mark Oje Kullananlar
Avon ojeler 8 ml ürün içeren ve içinde minik bir metal bilye bulunan şişelerde geliyorlar.Metal bilye ojenin kolay karışmasını,uzun süre bekledikten sonra bile hızlıca eski yapısına dönmesini sağlıyor.
Fırçası klasik dikdörtgen oje fırçası olmasına rağmen genellikle problemsiz ve kolay uygulama yapmayı sağlıyor.

Yazıda bahsettiğim bej renk dışındaki üç ojenin yapısı birbiriyle aynı.İki katta tam kapatıcılık sunan,hızlı kuruyan,parlak renkler oldukça kullanışlılar.
Bej tonlu Nudeitude, diğerlerinden daha saydam ve özellikle ikinci katı sürerken daha dikkat isteyen ojelerden.Ben üç kat uygulama yapıp kuruması için biraz daha fazla zaman vererek kullandım ancak tırnaklarımdaki son halini epeyce sevdim..

Sözü fazla uzatmadan sizi renklere ait görsellerle başbaşa bırakıp yazı sonunda fiyat bilgisini paylaşacağım.
Öncelikle capcanlı bir renk olan Coral Confidence ile başlayalım.
(Parlak turuncu)

Avon Mark Gel Shine Nudeitude
(İnci ışıltılı pembemsi nude)

Avon Mark Gel Shine Parfait Pink 
(Parlak fuşya)

Avon mark Gel Shine Nudeitude Just Beachy 
(Tırnakları boyamayan harika bir mavi)

Avon ojeler farklı kampanya dönemlerinde 7-15 lira fiyat aralığında satılıyorlar.Farklı renkleri incelemek için www.avon.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mark Gel Shine ojeler arasından sizin en çok beğendiğiniz renk hangisi oldu?

7 yorum:

  1. henüz bej rengi deneyemedim ama yapısının farklı olacağını tahmin etmiştim diğer 3 oje ise gerçekten çok güzel favorim tabi ki just beachy oldu :-))

    YanıtlaSil
  2. Hiç bir sebebi olmadığı halde Avon markasına karşı bir anti patim var. Belki satış yapan hanımların boğucu tarzları yüzünden mi bilmiyorum :) Ama ojelerin parlaklığı çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  3. Nudeitude bende de var, ama ille de birkaç kat sürmek gerekiyor. Bir de onu mat haliyle deneyin, pek bir güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. Favorim Nudeitude ve Parfait Pink oldu! Yapıları baya iyi duruyor ama fiyatları pek caipz değil :) güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Mark olmadan öncede severek kullanırdım. Piyasadaki çoğu ojeye göre daha uzun süre kullanabiliyorum, çabuk bozulmuyor ve silinmiyorlar. Severek kullanıyorum <3

    YanıtlaSil
  6. Pembe oje hic yakismiyor tenime diger ücünü cok begendim. Ozellikle de ikinciyi 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma