26 Haz 2018

NYX AWAY WE GLOW LİKİT AYDINLATICI İNCELEMESİ

Tatile çıkmadan hemen önce ''Blogda mutlaka olsunlar''dediğim bir ürün grubu belirledim.Bu ürünlere sırasıyla yer verirken bugün ilk olarak NYX markasına ait bir aydınlatıcı ile başlamak istiyorum.
NYX Kozmetik Ürünleri pek çok kişi tarafından seviliyor.Bunda ürün yelpazesinin genişliği,renk skalası ve sürekli yeni ürünlerle büyüyen koleksiyonun etkili olduğu söylenebilir.Bir dönem buna uygun fiyatta dahildi ancak döviz kurundaki yükselmenin NYX fiyatlarına da yansıdığını üzülerek görüyorum.
NYX Likit Aydınlatıcı Yorumları
Özellikle aydınlatıcı grubu ürünlerine karşı koymakta zorlandığım marka, bu kategorideki koleksiyonunu her geçen gün genişletiyor.
NYX Away we Glow Likit Aydınlatıcı , açık mavi yansımalı Zoned Out, pembe yansımalı Snatched,bronz Untamed ve bu yazıda bahsedeceğim Glazed Donuts olmak üzere dört farklı rengiyle satışa sunulmuş.
Sadece aydınlatıcı olarak kullanıldığında ömrüme yeter diyebileceğim aydınlatıcı, 12,6 ml ürün içeren damlalıklı şişe ile geliyor.
NYX Likit Aydınlatıcı Kullananlar
Sadece aydınlatıcı olarak kullanıldığında dedim çünkü bu ürünü sadece yüzün yüksek bölümlerini belirginleştirmek dışında,fondöteninize karıştırabilir,cildinizin daha aydınlık ve canlı ve görünmesini sağlayabilirsiniz.
NYX  Likit Aydınlatıcı Yorumları
Ben yağlıya dönük cilt tipim yüzünden ten ürünüme karıştırmıyor,sadece elmacık kemiği,dudak üstü ve göz pınarlarımda kullanmayı tercih ediyorum.
NYX Away we Glow Highligter,daha önce denediğim likit aydınlatıcılarla kıyasladığımda daha az akışkan,daha pigmentli bir yapıya sahip.
Likit aydınlatıcı denemiş olanlar sürüldüğü elinize aldığınızda ya da damlattığında muhteşem görünen aydınlatıcının dağıtıldığında adeta yok olduğunu çok kez görmüşlerdir.Bu üründe o hiç hoşlanmadığım kaybolup gitme durumu yaşanmıyor.Ürünü el,fırça ya da nemli sünger hangisiyle uygularsanız uygulayın her şekilde belli olan bir kalıcı bir aydınlık elde etmiş oluyorsunuz.
NYX  Likit Aydınlatıcı Yorumları
Glazed Donuts rengine gelince fildişi-şampanya aralığındaki rengiyle oldukça doğal bir bitiş sağlıyor.Sim sim durmayan,abartısız ama kendini belli eden bir aydınlatıcı arayışında olanlar ürünü incelemek ya da satın almak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirler.




17 yorum:

  1. likit olanı merak ettim doğrusu bide fiyatları çok yüksek olmasa...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir aydınlatıcı bu Filizcim rengi de bize tam uygun güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. harika parıltılı bir aydınlatıcı bu arada küçük yıldız süsleri nereden aldınız çok tatlılar :))

    YanıtlaSil
  4. Offfff o damlalıklı aydınlatıcı nasıl güzel ışıldıyor öyle :)))

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir aydınlatıcı olduğu belli, ihtiyacım olduğunda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  6. sizin inceleme yazılarınıza bayılıyorum. Her sorumun yanıtını bulabiliyorum. Gerçekten de güzel görünüyorlar. Şu anda Nars 'ın high lighter'ını kullanıyorum. Bitince deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  7. NYX ürünleri gerçekten bir harika :)

    YanıtlaSil
  8. Hiç aydınlatıcı kullanmadım. Çok parlak duruyor. Hediye paketi gibi..

    YanıtlaSil
  9. Harika bir ton ve kaybolup gitmemesi müthiş. En kısa zamanda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  10. Ben bu tarz aydınlatıcıları hiç kullanmamıştım merak ettim :)

    YanıtlaSil
  11. Harika gorunuyor ambalajida pek sirin❤

    YanıtlaSil
  12. Glazed Donuts rengini bende beğendim <3

    YanıtlaSil
  13. Aydinlaticinin rengi ne tatliymis 😊

    YanıtlaSil
  14. Güzel paylaşım için teşekkürler :) Ve iyi tatille en üstteki fotolara bayıldım kayan fotolar.

    YanıtlaSil
  15. resmen beni al kullan diyor çok güzel

    YanıtlaSil
  16. nyx ile ilgili bu sıralar gerçekten çok güzel yorumlar okudum. Açıkçası kullanmak istiyorum. Fakat cildim çok hassas olduğundan dolayı korkuyorum. Kullanım sonrasında sivilce vs gibi bir problem yaşadınız mı acaba?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma