23 May 2018

GOLDEN ROSE PARFÜM YORUMLARI/ BLUE AZURE,SUN LIGHT

Golden Rose ürün ailesine dört yeni parfüm ekleyerek farklı bir kategoriye raflarında yer açmıştı.Bu parfümlerden Blue Azure ve Sun Light adlı iki kokuyu geçtiğimiz günlerde deneme fırsatı buldum.Bu yazımda da bu iki parfümden bahsediyor olacağım.
Yuvarlak hatlı şişelerde bulunan bu parfümler 30 ve 50'şer ml ürün seçeneği geliyorlar.Görsel olarak baktığımda kristal kesimli şişe kapaklarının hoş bir detay olarak hemen dikkatimi çekti.

Şişe renkleri  koku içeriğini az çok yansıtır şekilde hazırlanmış.Mavi olan şişe için ferah,turuncu olan şişe içinse sıcak ve meyveli bir koku hayal etmiştim ki kokladığımda hiç yanılmadığımı gördüm.
Blue Azure :  Tatlı frenk üzümü, greyfurt ve pudralı miskle harmanlanan passion fruit notası bu parfümün karakterini yansıtıyor. Beyaz çiçeklerle kombine edilen bu parfüm; armut pembe biber ve amber ağacıyla kalıcı notalarını yakalıyor.
Blue Azure meyve ve çiçek kokularının birleşimiyle ferahlık kazanmış, neye ait olduğunu tam kestiremediğim bir notasını baskınca hissettiğim,günlük kullanıma uygun kokulardan biri.
Ferahlığının yanında kalıcı olması parfümü tercih sebebi yapıyor.
Sun Light : Rahatlıkla benim kokum diyebileceğim Sun Light ise ferahlık veren portakal çiçeği,beyaz çiçek ailesinden tuberose, mandalina ve bergamot notalarıyla harmanlanıp misk ve sedir ağacının yumuşak, etkileyici ve kalıcı etkisiyle hayat bulmuş.
Hem fresh hem de sıcaklığıyla sarıp sarmalayan kokuları oldukça seven biri olarak Sun Light'ı Missoni Missoni parfüme çok benzettim ve en az diğer parfüm kadar severek kullanacağımı düşünüyorum.
Parfüm en az maskara kadar kişiden kişiye farklı bir hal alan bir ürün olduğundan satın almadan önce kendi teninizde test etmenizi önererek yazıma son verirken 31 Mayıs tarihine kadar https://shop.goldenrose.com.tr adresinden yapacağınız alışverişlerde KELEBEK20 kodunu kullanarak %20 indirimli alışveriş yapabileceğinizi de eklemek isterim.

12 yorum:

  1. Parfüm kullanmayı çok seviyorum Kokusu olduğu kadar parfüm şişesinin de farklı olmasını tercih ediyorum bu parfümlerden de dış görünüş olarak maviyi daha çok sevdim kokularını da en kısa zamanda denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Şişeleri çok tatlıymış, özellikle mavi renk çook yakışmış! Sırf ambalajından dolayı mavisinin 30 mL boyunu alıp deneyebilirim diye düşünüyorum. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Şişe tasarımı sade ama kapaklar güzel gerçekten de. Notalara bakılırsa ikisini de sevebilirim gibi. Bir de %20 indirim varken bakmalı hemen :)))

    YanıtlaSil
  4. Greyfurt ve portakal, parfümlerde ikisini de sevmiyorum ama ilk gördüğüm yerde bir deneyeceğim. Şişeleri çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel kokulara benziyor ve şişeleri çok şeker.

    YanıtlaSil
  6. Harika kokular bunlara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. şişerine bayıldım kokuları da kesin çok güzeldir 💙 beklerim ben de

    YanıtlaSil
  8. Baktığım hiçbir yerde yoktu nerede bulabilirim bu parfümü

    YanıtlaSil
  9. Bu parfüm baktığım Hiçbir yerde yok bu nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
  10. Golden rose markasinin parfumu oldugunu bilmiyordum❤

    YanıtlaSil
  11. Mavi bana daha uygun sanirim cicek kokularini daha cok seviyorum 😍

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma